Во што најчесто гледате додека...

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас вообичаено си глеам по луге околу мене, ама некад знам да се занесам и тотално да се исклучам од околина. Физички сум присутен ама со психа ум на некое друго место.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
За да погледнам на страна мора да се случува нешто многу интересно.Во минувачите гледам понекогаш,а најчесто гледам пред мене затоа што знам да се засопнам и да се залепам негде.Е тоа најчесто ми се случува.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Кога одам по улица ако сум сама одам многу брзо за да стигнам до саканото место зошто мрзам да сум сама.Не забележувам ништо и никој оклу мене...Ако одам по трговски,обавезно гледам по излози,влегувам по продавници,па излегувам и продолжувам...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Да ми го поставеше некој истово прашање, пред недела дена... ќе одговорев само улицата. Многу загубен поглед имам, т.е. имав. Неретко се случуваше да поминам покрај некој познаник а да не го видам, па лутења, препирки, важен сум се правел ова-она.

Сега само во минувачите, попрецизно во очите на минувачите. Интересно, гледаш нови лица, нови луѓе па насмевки. Се почесто ќе препознаваш лица. Интересно.
Има мал сајд ефект, може да има голема дупка на патот и да не ја видиш... али важно е да се дружиме.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.997
Поени од реакции
5.611
Гледам што има пред мене да не има некоја отворена шахта и да пропаднам.:Гледам и во регистарските таблички на колите!!!Најчесто!!!:toe:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Mинувачите,улицата,по излози и ако помине некоја добра цуцла:wink:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Гледам во улицата,фрлам поглед и на патиките:pipi: дали ми се средени или сум тргнала неисчистена!!!Ама кога размислувам најчесто гледам во улицата кога одам по неа...

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
минувачите и улицата ја гледам да не паднам некаде или да не се загледам у некоја зенкса :P

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Чат пат ке погледнам како е средена улицата, да не паднам у некоа отворена шахта оти и тоа го има кај нас, минувачите ке ги погледнам, понекогаш има нешто за видување...:)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Во се`, освен улицата. Никогаш не го спуштам погледот, исправена до даска и носот во воздух. И после ваква, онаква... :icon_lol:

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
е ако го држиш носот премногу време горе високо после не им се лути на луѓето :)

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
si gledam po ulicata, si se vtrkam levo desno, si pamtam sitnici od tamu kaj so ke pominam, nekogas gledam po lugeto, ako mi se bendisva nekoe krpce obleka so go nosat, gledam koga ke pomine nekoja kola so ja sakam itn..... obozavam da pesacam

Kajgana Shop

На врв Bottom