Во што најчесто гледате додека...

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
M

**MEMORY**

Гостин
Кога одам сама, не гледам нигде, уствари гледам ама онака ми лута погледот. Скоро никогаш не запазувам кои фаци минат до мене, чат-пат фрлам некое окце по излози на бутици. Си гледам пред мене.

R

reactive89

Гостин
Улицата дефинитивно... или кога сум замислен или онаков најобичен во улицата гледам... или пред мене, најнормално исправен... и тек тук ќе ми мавне поглед по некој излог или на некој минувач...

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Najcesto vo minuvacite, a mnogu retko frlam oko vo nekoj izlog (toa samo ako ima nesto interesno).

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Сфатив дека во последно време од преголема желба што побрзо да стигнам дома, се исклучувам тотално и воопшто не обрнувам внимание на тоа што се случува околу мене, повеќе паметот ми е насочен кон тоа како да можам да одлетам до дома побрзо :pos:.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
tugi pogledi mn mi e iteresno da gledam kako lugateo gledet vo mene

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Si gledam pred mene,ama otsutna sum,umov mi e letnat nekade i pojma nemam kaj gledam..Odvrme navreme poglednuvam po nekoj izlog,a minuvacite ne gi gledam voopsto i cesto mi se slucuva nekoj poznat da pomini pokraj mene i da ne go vidam ako ne mi vikni.:kesa:

E

`EsCaPe`

Гостин
Не гледам во ништо конкретно , шарам со погледот. Гласав за улица зашо коа одам најчесто гледам надолу , али одвреме навреме фрлам поглед во минувачите...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Кога се шетам навечер сам онака коа си одам од негде обично гледам или во земја или мижам,незнам зш ама мн ми е убаво коа одам и мижам!

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
In the blue sky si se pulam jas i cesto se slucuva da se sopnam da se istepam:pos2: A ak o ne se pulam gore si go gledam pato odnosno ulicata (lol):salut:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Најчесто гледам право,ама се дешава и да се загледам во куќите наоколу,обавезно во секоја кола пробувам да се огледалам,навика ми е во последно време,и некогаш во минувачите,ама од далеку.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Гледам во минувачите,а зашто не знам да објаснам едноставно интересни ми се.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
па многу работи...улицата,разминувам по некој поглед со минувачите а пак
кога сум ептен замислен само право и ништо живо не приметувам

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
најчесто гледам по излози ако ги има.....:pos2: ако не ќе се најде нешто.....................многу сум таква ич не ми е гајле кој има како има дури можда понекогаш делувам чудно ама таква сум....................често пати луѓето што ме познаваат можеби и си помислуваат дека намерно не сум ги поздравила а јас всушност не сум ги ни приметила дека прошле покрај мене....хехех....шо да праам таква сум си:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom