Кога одам сама, не гледам нигде, уствари гледам ама онака ми лута погледот. Скоро никогаш не запазувам кои фаци минат до мене, чат-пат фрлам некое окце по излози на бутици. Си гледам пред мене.
Улицата дефинитивно... или кога сум замислен или онаков најобичен во улицата гледам... или пред мене, најнормално исправен... и тек тук ќе ми мавне поглед по некој излог или на некој минувач...
Сфатив дека во последно време од преголема желба што побрзо да стигнам дома, се исклучувам тотално и воопшто не обрнувам внимание на тоа што се случува околу мене, повеќе паметот ми е насочен кон тоа како да можам да одлетам до дома побрзо .
Si gledam pred mene,ama otsutna sum,umov mi e letnat nekade i pojma nemam kaj gledam..Odvrme navreme poglednuvam po nekoj izlog,a minuvacite ne gi gledam voopsto i cesto mi se slucuva nekoj poznat da pomini pokraj mene i da ne go vidam ako ne mi vikni.:kesa:
Не гледам во ништо конкретно , шарам со погледот. Гласав за улица зашо коа одам најчесто гледам надолу , али одвреме навреме фрлам поглед во минувачите...
In the blue sky si se pulam jas i cesto se slucuva da se sopnam da se istepam:pos2: A ak o ne se pulam gore si go gledam pato odnosno ulicata (lol):salut:
Најчесто гледам право,ама се дешава и да се загледам во куќите наоколу,обавезно во секоја кола пробувам да се огледалам,навика ми е во последно време,и некогаш во минувачите,ама од далеку.
најчесто гледам по излози ако ги има.....:pos2: ако не ќе се најде нешто.....................многу сум таква ич не ми е гајле кој има како има дури можда понекогаш делувам чудно ама таква сум....................често пати луѓето што ме познаваат можеби и си помислуваат дека намерно не сум ги поздравила а јас всушност не сум ги ни приметила дека прошле покрај мене....хехех....шо да праам таква сум си:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.