Во што најчесто гледате додека...

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
najcesto koga se setam po ulica gledam po minuvacite zatoa sto interesni raboti mozes da zaklucis koga gi gledas licata ili odnesuvanjeto na lugjeto koga mislat deka nikoj ne gi gleda a i psihologijata me interesira kako hobi:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
m.. Mozda mi e glupa rabota ali sekad gleam bas pravo i NIKOJ ama bas NIKOJ okolu ne primetuem.. Ja ako sum namislila negde da stignam, ne gleam ni luge, ni banderi ni niso pred mene. Taka na pr so nekoj dogovorena da se cekam pred Zeleznicka.. Ako e on malce podole.. Ja moze da ne go primetam.. Zaso sme rekle pred Zeleznicka tocno i ja sum upatena nataka i ne gleam okolu mene..Samo PRAVO :-> Mi se imaat vakvi lapsuzi desavano ama so da praam.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога одам по улица гледам само право и не ги зјапам луѓето бидејќи тоа за мене е одраз на некултура да се загледуваш во некој.Ме интересира само да стигнам таму кај што треба и ништо друго не ми одвлекува внимание.

С

Сатори

Гостин
Најчесто во последно време кога одам, посебно ако сум сама, не гледам никаде...празна далечина.

Член од
9 август 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
walking

кога одам по улица гледам во се што ми е интересно.

луѓе излози во се (скоро се)

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Ако не се брзам некаде гледам во минувачите поготово оние што сами одат некаде, кај некои луѓе просто можеш да прочиташ на фаца што му се врти во моментот низ глава. :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Zatoa ne me ni primetuvas koa ke doam u jbt

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
дали некој спомна јбт?
иначе јас секогаш гледам право или околу мене ма да може да ми се деси на моменти и да си гледам во патиките:pipi:

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Кога одам по улица најчесто гледам само напред. Може да се случи нешто многу да се замислам, па да се заборавам гледајќи во земја, па кога ќе ми текне како глупо изгледа кога некој оди и гледа доле како камчиња да брои, се враќам во нормала :pos2:

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Па обично гледам во минувачите. Едноставно ги студирам од глава до петици, гледам какви фаци прават, како се облечени итн.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Па гледам пред мене да не се сопнам некаде,а гледам и во минувачите.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Гледам ама исто како да не гледам секогаш сум длабоко замислен ..

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Постојано се надевам дека ќе го видам овој или оној, оваа или онаа и затоа најчесто гледам во минувачите. И стално се наоѓа по некој познат. :pos: Или па ако одам низ ГТЦ или некој друг трговски центар си гледам и по излози... Ама кога слушам музика, е тогаш само си пеам тивко, си мислам нешто, не гледам во луѓе, само во воздух... Само никогаш не гледам во небо, ќе се лупнам во некоја бандера така. :pos::pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Си гледам лево десно, дали ме забележуваат и по излози се гледам.

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Ko ke odam sama po ulica,obavezno brzam,taka da samo napred gledam. E sea ako pomini nekoj lepotan.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom