Најбоље беа у свое време. Thus the high price. Али сега има многу брендови кои “не се познати“ а ги имаат стигнато у квалитет.Каде можам да најдам вакви слушалки ? половни или нови не е битно, само да бидат тие.
Кои брендови, ги има ли кај нас и цени да не знаеш?Најбоље беа у свое време. Thus the high price. Али сега има многу брендови кои “не се познати“ а ги имаат стигнато у квалитет.
Soyntec / Energy sistem се достоен противник со одлична цена. Ги има во нико компјутери, ~250 денари се со година дена гаранција. Шпанско производство.Кои брендови, ги има ли кај нас и цени да не знаеш?
А дали го вадат истиот звук како и оние кои доаѓаат со телефонот? Висок тон, бас, бла бла бла?Soyntec / Energy sistem се достоен противник со одлична цена. Ги има во нико компјутери, ~250 денари се со година дена гаранција. Шпанско производство.
90% од звукот на сони ериксонот.А дали го вадат истиот звук како и оние кои доаѓаат со телефонот? Висок тон, бас, бла бла бла?
Не ми се верува дека за 250 денари го имаат истиот звук, или можеби грешам?
А дали го вадат истиот звук како и оние кои доаѓаат со телефонот? Висок тон, бас, бла бла бла?
Не ми се верува дека за 250 денари го имаат истиот звук, или можеби грешам?
Сецни го делот за микрофон каде што се делат каблитеЗемав јас прееска од Нико
Terabyte MX-110
Работата е што имаат 2x 3,5мм конектори. Звук и микрофон(бидејќи се за ПЦ, пред се). Мене пошо ми треба само звук, да слушам музика не ме интересираше тоа. 290 денари ги земав. Звукот е прилично добар. Еве и слика подоле.
Сецни го делот за микрофон каде што се делат каблите
Ги сакаш за 500? Како вчера да излегле од продавница. Пиши и ќе се договоримеКаде можам да најдам вакви слушалки ? половни или нови не е битно, само да бидат тие.