со печеница како стоиме ?Ќе протестираме утре, јас денес испазарив, се снабдив со месо, леб, кромид, компир. Ќе се прави манџиче.
со печеница како стоиме ?Ќе протестираме утре, јас денес испазарив, се снабдив со месо, леб, кромид, компир. Ќе се прави манџиче.
Сериозен си?Што поскапе толку од лани до оваа година кај што сведочиме на скоро 30 % поскапување на сите артикли ?
Секаде низ светот има поскапување ама не како кај нас, кај нас таа кривата нагоре се испрај пушка
Зачести ти деновиве у маркет пред црниот Петок.Има напредок, има. Се исплашија од мојот пост за павлаката и продолжуваат да ја намалуваат. Вчера 39, денес 38. А 40 беше. Ќе ми се заблагодарите сабота, 37 кога ќе биде.
Прегледај го приврзокот 441975
Да, ама старите рекле стравот лозје чува.Ако денес или утре не испазарите, ќе испазарите следната недела.
Секој што живее у град, има мали деца или работи по цел ден како ке се исхрани кога нема време ни произведува нешто? Така да, според мене дали денес или утре ќе ги дадеш парите у маркет, не прај никаква разлика.
Енергијата и суровините се нормализираа наместо цените да се намалат кај нас растат.Сериозен си?
Се е поскапено. Или во подрум си бил последниов период...
Кога имаш мака со пенисот, на уролог се бара спасот или на бербер идеш...Poraka e vo prasanje a ne ,,nekogo da osiromasis,,. Poraka. Kolku pomasovna, tolku ,,poglasna,, do usite na Vlasta, na biznismenite.
Ама не претеруј сега. Ако продолжиш, ќе прекинат со производство, ќе немаш павлака да купиш ни 50 денари да даваш. Ќе треба после ем солидарна со @мкд владе ем од неговите јабучари.37 кога ќе биде.
Утрешниот ден не прави ама доволно е да се покаже силата на народот кога ке се сплоти плус ако зачестат ваквите работи ке осетат и те како, можеби имаме потреба од некои неопходни продукти ама секако на џанк фуд ке се осети драстична намалена потрошувачкаАко денес или утре не испазарите, ќе испазарите следната недела.
Секој што живее у град, има мали деца или работи по цел ден како ке се исхрани кога нема време ни произведува нешто? Така да, според мене дали денес или утре ќе ги дадеш парите у маркет, не прај никаква разлика.
Џабе, мислиш ли дека големите ланци на маркети ги интересира ова? Како што кажав, денес ке протестираш нема да купиш леб (пример), утре пак нема, до понеделник ќе јадеш без леб. У вторник ќе си се вратиш и ќе напрајш сметка за сите три дена, пошто се што имаш дома си изела викендот.Да, ама старите рекле стравот лозје чува.
Секој ден одам, гледај нешто ко на терен да сум, пратам ситуација, муабети, ете ми ја намалија павлаката, акции на каса еден куп, намалени сокови, чоколада, па кој ќе ве известува од прва рака ако не јас. Од кај ќе знаете сабота дали ќе се намалат цените ако не знаете претходно колку билеЗачести ти деновиве у маркет пред црниот Петок.
Се надевам дека ќе биде успешно.Утрешниот ден не прави ама доволно е да се покаже силата на народот кога ке се сплоти плус ако зачестат ваквите работи ке осетат и те како, можеби имаме потреба од некои неопходни продукти ама секако на џанк фуд ке се осети драстична намалена потрошувачка
Хрвативе почнаа да прават споредби на цени по други земји, нека се свестат дека не е глуп народот
Ќе следи ли рецесија ако продолжи инфлацијата со ваков тренд?Ама не претеруј сега. Ако продолжиш, ќе прекинат со производство, ќе немаш павлака да купиш ни 50 денари да даваш.
Као евн да ја формирала ценатаPa vaka nekako se formira krajnata cena
Прегледај го приврзокот 441981