Самодовербата(некогаш голема некогаш мала зависно од моментот),имањето му*а да му плеснам на некој во фаца се што мислам без срам а после тоа да се мислам дали требаше или не,ладнокрвноста поврзана со повекето работи во мојот живот,потоа како што кажа некој член погоре големата толеранција на ниски облици живот на планетава(добро звучи:helou
,тоа што сум добар со сите и сакам да го извлечам најдоброто од нив што не завршува некогаш славно,неможноста да се отворам кон кругот на луге што се дружам скоро цел живот:kesa:,притисоците во мене што ми го нарушуваат духовниот мир,инат сум у п.м и кога сум во право и кога не сум сакам да е по мое,тоа што некогаш претерувам со зафрканциите па има лутење ова она,тоа што го им го спуштам на секој кој ми контрира,премногу попуштам сакам да го влечам најдоброто од друштвото што за пример деновиве е многу негативно,не дозволувам да ме газат и секогаш вракам...................сигурно има уште ама не ми текнуваат.......
Јебеш га заебан тип сум,ама каков сум таков сум МОЈ СИ СУМ и си се сакам.
Наведените би ги променил но не во голема мера бидејки нема да бидам тој што сум.Позз пазете се од мене:helou: :pos2:
Едит-Ми текна уште едно а тоа се чувствата тие се некаде длабоко закопани во мене и МНОГУ ретко некој да знае како се чувствувам ама имам чувство некој ден ке прснат како бомба и ке има настрадани.Беља работа.
По се изгледа треба да си продолжам со тренингот што го прекинав.