Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

M

MIL

Гостин
Mislam deka premnogu lafam ama uste malku poveke ke se lapam nego so ke lafam :vozbud:ljubomoren sum sakam da namalam malku :uvo: nekad od inat mozam da napravam i neso so ne sakam ama ete toa treba da skratam,nekad premnogu se ligavam so devojka mi pa ne moze da me trpi se nervira :jaj: aj ke se potrudam i toa :duel:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Тоа што во последно време ич не сум реална.Ептен забегувам со фантазирање и премногу оптимизам.Знам дека тоа ќе ми наштети кога-тогаш затоа мора да бидам поцврста.

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Како што знае да ме опише еден другар,краток фитиљ имам.Мора да се научам на трпение.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мислите и фантазијата. Некогаш одат до бесконечност.

R

RAYTHEON23

Гостин
хммм од кај да знам:toe:

можеби сум многу аналитичен и на некој начин......воден од принципи,кои патем еден ден барем некој ке прекршам...па тогаш???

пак ке треба да се редефинирам:coffee:...ама како ке оди тоа...тешко...бидејки кршењето на принципот е промена на личноста...која е границата????

Мислите и фантазијата. Некогаш одат до бесконечност.
тоа не е проблем веруј.....само мене ми рекоа дека ми предизвикува несоница...бев кај психолог бе имам несоница години ИИИИИИ

е шо правиш...ами мислам..е за шо ми вика..паааа политика икономија физика,путенца:toe:.....и ми рече а да се смириш малце и да земеш витамин Б6..ама џабе е:toe:

и знаеш ајнштајн рекол понекогаш фантазијата е поважна од знаењето....ама треба граница..на пример антигравитационата:vozbud:машина

или изумот на балтазаррррртр:vozbud::pos2::pos2:

Тоа што во последно време ич не сум реална.Ептен забегувам со фантазирање и премногу оптимизам.Знам дека тоа ќе ми наштети кога-тогаш затоа мора да бидам поцврста.
за оптимизмот треба да створиш подлога...па да имаш основ да имаш оптимизам...понатаму од твоите постапки ке зависи и твојот оптимизам...значи оптимизмот не го претворај во очекување туку делување...така нема да наштети.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Баш сакам да променам, благо речено, онаа јазик пред ум, е баш тоа.Знаат дека немам влакна на јазик ама не мора да го сомелам и тоа шо не е за мелење.

Мрзеливост.. тука ќе дробам со денови колку сум мрзелива, толку шо се помислувам и дали да го напраам тоа шо го сакам поради тоа шо едноставно ме мрзи у моментот.

Лесно стекнувам доверба во некој...Мора милиметарска дистанца, не дека се исповедувам пред личност ама пак тука мојот јазик без влакна па коментирам многу и ете...

Неуредноста во мојот живот а посебно у собата сакам да го сменам највеќе...Мајка ми ми го внесе у глава тоа, не дека ја сакам убо ми е мене и вака.Стварно ко бомба да паднала ми е собата, мораш убаво да гледаш на шо газиш(Attention!!).

Нервоза...Се нервирам често ради глупости и ради непотребни ствари, мислам дека се преоптоварувам со самарот на некој трет.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
во мојот карктер не ми се свиѓа тоа што сум инает не попуштам за ништо и тоа што многу зборам и кажувам све у фаца безразлика кој е а и знам да повредам со тоа што зборам све и сакам да го променам али тешко оди тоа:nesvest:

Член од
8 март 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Najmnogu so mi smeta kaj mene e toa so sum premnogu neodlu4na...abe za edna ista rabota stopati ke se premislam da odam da ne odam aj ako ne ke odam ne be ne odam waaaaaa nonstop toa go praam neznam so ke bese ova...
samo dobro e 6o so povaznite tie pogolemite odluki mislam deka pobrzo odlu4uvam onaka zastanuvam na noze i resavam ali za gluposti nekoi koga ke treba da odlu4am e nema kako mene ali aj so da praam genetski mi e toa od tatko mi :pos2:
i dr sega mozebi poveke pazam poradi odgovornost i postovanje kon lugeto ali porano abe se zaboravav so i da mi kazat od ednoto uvo vleglo od drugoto izleglo :pos2: i toa mozebi so premn im veruvam na lugeto :icon_conf ali aj kakva sum takva sum so da praime :D

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Во последно време многу сум тврдоглав, тоа сакам да го сменам хаха

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
мрзеливоста и се поправам :D

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
toa so znam mn da provociram i posle krivo mi e...

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
ептен директен. и треба да научам да лажам. еееееееееееееееептен ретко лажам, и ми е криво ради тоа.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ароганцијата......не сум доволно арогантен.

Kajgana Shop

На врв Bottom