Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
тоа што јазикот ми е побрз од мислата, и поради тоа многу често си се ставам самата у глупи ситуации кога се каам за тоа што сум го рекла!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Треба да бидам малку поодлучна и да не правам се' во последен момент Посебно ова последново, во многу ситуации знам дека времето ме гази, а сепак оставам се да завршам во 5 до 12. Мала утеха утеха ми е што сум упорна и што знам дека нема да се откажам додека не го постигнам тоа.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Премногу сум добар, имам добра душа, сакам да помагам, простувам, секогаш давам втора па и трета шанса, секогаш за сите сум тука, секогаш го гледам (го барам) најдоброто од луѓето.....

САКАМ СЕВО ОВА ДА ГО НЕМАМ!!!

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Премногу сум добар, имам добра душа, сакам да помагам, простувам, секогаш давам втора па и трета шанса, секогаш за сите сум тука, секогаш го гледам (го барам) најдоброто од луѓето.....

Јебига брат капитализам. Се што е добро во човекот се третира како маана. Треба да си преварант и лигав и сите ќе те сакаат. Потполно те разбирам.

R

RAYTHEON23

Гостин

и јас сум сличен....само со болдираното не се сложувам...ништо не ти фали...туку замисли го животот на тие кои немаат такви особини-јас имам примери..па мислат зло да направат,омраза...подобро ли е тоа отколку да бидеш груви и ако можеш помогни ако не НЕ ШТЕТИ:helou:

Јебига брат капитализам. Се што е добро во човекот се третира како маана. Треба да си преварант и лигав и сите ќе те сакаат. Потполно те разбирам.
НЕ тоа е во економскиот живот таму егоизмот е изразен....па дури и во комунизмот го има но зарскриен...зависи до карактер ако дозволиме системот да не направи нелуге кај ни е крајот.

адам смит во делото богатството на народите вели не купувате месо со насмевка и здраво...исто и во продавница и во пиљара...ИТН...егоизам во економскиот живот има и тој е горе-долу оправдан-освен таму каде постои злоупотреба(еве кутрата ни држава пати од такви)

N

NeMiRnA

Гостин
Не ми се допаѓа само муабетот што сама на себе си го правам...као на пример...од утре нов лист,од утре нема,од утре ова,од утре она!!!Секако дека се лажам нон-стоп и како после да си верувам?!:toe:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Кога ќе го преминам прагот на толеранција, множам со нула.

B

Blacks

Гостин
Самодовербата ... сакам да ја имам во поголема "количина" одколку сега. Ништо друго не би сакал да менувам иако би било добро кога би можел да кажувам не на некои работи, кога би престанал да дозволувам да ме газат затоа што сум премногу добар и кога би можел да повредам некого за своја лична корист...
Во тој случај би бил успешно интегриран граѓанин во денешново нео-капиталистичко општество.......... Но не сум и среќен сум поради тоа

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ужасно сум заборавена и иам ептен short-term memory и тоа многу ми создава проблеми. Ми викаат дека со судоку се јачела меморијата, ама иди решавај судоку коа си имал кец математика цел живот.

Друго, би сакала да го променам фактот што сум вечно незадоволна од нештата, иако не правам ништо за да ги променам, пошто полесно е да се убедуваш дека е невозможно да се променат, отколку екшли да пробаш. Тоа вечно незадоволство од земскиот ми живот не го „топам“ преку комшиски жалопојки (како што е здраво), туку преку тивка депресија што ми дава лош призор за иднината ми.

Не ми иде логика и лоша сум со пресметки, па затоа никогаш не ми успева да штедам. Тоа еден ден до просјачки стап ќе ме дотера. :icon_lol:

Мрзлива сум кога не ме плаќаат, и неодговорна.

E

`EsCaPe`

Гостин
Би сакала да променам тоа што избрзувам со некои постапки, не размислувам два пати пред да речам или направам нешто, па после тоа ми е криво.

И ме нервира тоа што сум многу непостојана, не сум упорна и секогаш нешто започнувам и не го довршувам до крај.

:jaj:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Не сум горда на себеси поради карактерот кој го поседувам. Нервозата преовладува кај мене во многу чести мигови, заедно со себичноста. Особено личностите кои ги сакам, ги гушам со истата и воопшто не дозволувам да се осудат на вложување труд кон останатите работи кои мене не ме засегаат.
Бунтовнички карактер, често срамежлива и уште повеќе тврдоглава без интерес дека туѓото мислење е поточно од моето. Стојам цврсто на тлото и зад оние работи кај кои ретко признавам дека не сум во право за било каква банална или голема работа.
Тврдам со двеве раце дека би постигнала многу повеќе доколку барем една од овие карактерни особини би исчезнале, но сепак претставуваат една ризница преполнета со двигатели со што многу ретко ме тераат да размислувам за последиците.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Неможам да одбијам некого за каква било работа,нервозата........

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Тоа што многу пати пред нешто да направам не размислувам или со зезање претерувам и најчесто луѓето ми се лутат... потоа отпосле ми текнува дека не требало и многу ми е криво што сум постапила така и многу пати сум пробала да го сменим ова ноооо не успевам.. секогаш е исто... Исто така ме нервира што сум многу срамежлива и пробував еден период да не се срамам и сега уште трае тој период ама тешко оди ... ужас... тоа е... that's me

Kajgana Shop

На врв Bottom