Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Прво што ми паѓа на памет е брзото и импулсивно реаѓирање, без да се размисли какви последици може да остави или подобро речено јазикот пред умот, што е многу лоша особина.
Повеќе гледам за другите отколку за себе (не ни сакам да ми вратат со слично, но барем да беа благодарни).
И на крај слепото верување во туѓи зборови.

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Pa bi sakala da bidam malku poresitelna za nekoi odluki,da ne izbrzuvam,da mozam da prostuvam pocesto (ne sum zlopamtilo) ali koga ke me povredat da ne gledam da vratam na bilo koj nacin

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
Не ми се допаѓа тоа што им "плескам" на луѓето во фаца се што мислам во моментот без претходно да размислам дали некој ќе се навреди или не, многу често се трудам да си ја променам оваа особина ама потоа пак чувствувам грижа на совест дека ѓи лажам :toe: па затоа најблиските страдаат!!!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Многу толерирам,понекогаш знам и да избувнам.Тое не ми се допаѓа и се трудам да го сменам.А и срамежлив сум прилично...

J

JOEY JORDISON

Гостин
во мојот карактер ништо не ми се допаѓа ..и неможам ништо да променам :toe:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Емотивноста,се мразам у такви моменти

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Нетрпеливоста, тврдоглавоста [преголема, колку планина е, не знам кај ми ја собрало], и пребрзото реагирање. За најмала ствар знам да кренам востание. That sucks. :kesa:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Во мојот карактер би променила срамежливоста, сакам да бидам поопуштена и секако би променила емотивноста ако може некако да ја искоренам :kesa:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Инатот дефинитивно сакам да го сменам,тоа што се си зимам при срце и мојата пренагласена емотивност.А да и многу лесно простувам...

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Кога не ми се допаѓа некоја личност,одма ми се познава,не правам муабет намуртена сум,тоа сакам да го сменам сакам да сум фина со сите,а неможам:nesum:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сакам да променам...аха да, сакам да си ја вратам ароганцијата од пред некое време. Подобро се живееше со неа, сеа сум станал по малку мек.
И уште нешто...треба подобро да учам од грешките. Сега за сега-тоа.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Искреноста, понекогаш и слепото верување на пријателите околу мене,

Kajgana Shop

На врв Bottom