Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Тешкиот и само времетрошачки инат и тврдата глава...
Премногу време трошење на размислување, наместо да го „онадам нештото“ (чао ма до тебе - се знаеш која си :icon_razz)
Тоа што си земам улога на мајка спрема сите.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Цел мој живот ме бираат други. Ако ми се допаѓаат тие врски:љубовни, пријателски не е битно, останувам во нив, ако не заминувам. Еднаш во животот сакам да имав моќ-сама да изберам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Би си ја променила срамежливоста и би сакала да имам повеќе храброст,да направам неколку работи. Би си ја промениЛа преголемата тврдоглавост - бидејќи ако мислам за нешто дека е така како што јас сум го замислила, тогаш нема сила на светов која ќе ме натера да се премислам.
Можеби и попустливоста. Знам некогаш многу лесно да попуштам кога се работи за некои луѓе.

Едит - А да заборавив. Голема мрза сум. Додуша не цело време, ама некогаш ме мрзи од кревет да станам. И тоа не би било лошо да се промени.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Mislam deka ponekogas sum dvolicna i bi sakala toa da go smenam(izglea toa e zatoa sto vo horoskop sum bliznak).Isto bi sakala ponekogas da imam poveke harbrost za da napravam nesto cesto pati velam deka ke napram nesto i na kraj pak neam gz.

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Не ми се допаѓа тоа што сум подлежна на влијанија и на авторитети. Ништо чудно еден ден да станам активист на секта. Не сум воопшто решителна ни за најмали работи. Неверојатна мрза сум, колку и да мрчат по дома залудно е. :)

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Не ми се допаѓа тоа што сум подлежна на влијанија и на авторитети. Ништо чудно еден ден да станам активист на секта. Не сум воопшто решителна ни за најмали работи. Неверојатна мрза сум, колку и да мрчат по дома залудно е. :)

Lele zaboraiv da pisam ova istive raboti i za mene vazat....:helou:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Сакам да не се залетувам толку многу, кога станува збор за момчиња... Секогаш грешам тука. И не сакам да сум толкава мрза кога станува збор за училиште... Сакам 5ка математика...:cry:
BTW Многу сум импулсивна... Сакам да бидам посмирена и поодлучна...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Секогаш морам со последниот воз ја да одам, се шо праам се у последен момент ај има време ај ќе ме биде и на крај таратур :nerv: никако да се научам на време да си ги стасуам работите.........ае да и за се ме мрзи, ме мрзи шо постојам на некој начин и убаво е тоа :) ама па коа ќе си видам нешто така остаено недовршено за шо само оти ме мрзело.....

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Epa bi smenil toa sto sum neresitelen , i toa sto sum premnogu dobar so lugeto i zaboraviv premnogu sum mrzliv ama ne sum ja kriv CRNOGORSKIOT GEN e kriv :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не е дека не ми се допаѓа карактерот, и на крај краева ако не си го сакам јас што да очекувам од другите?!

Не ми се допаѓаат одредени делови како на пример : се сочуствувам многу со другите, премногу сум тврдоглава, тврдам иако некогаш и грешам, и се сакам да биди по мое! Има и други работи али овие така поважни кои не би ги снемила, али би ги подобрила!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ponekogas gresam vo procenka i se zblizuvam so gresni luge a posle istite gi brisam od mojot zivot

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
ne ramisluvam dva pati pred da kazam neshto i mnogu brzo se nerviram

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Што би сменил?Епа вака:да бидам малку по решителен,да бидам малку пореален спрема некои работи и луѓе да престанам да се успивам,да престанам да им верувам на сите и да престанам да јадам у 2-3 сабајле,гајдава ми порасна пак :tapp:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да не правам исти грешки по повеќе пати, да не сум толку избувлив и да ја имам способноста да ставам луѓе на ignore.

A да, и ова:

Премногу време трошење на размислување, наместо да го „онадам нештото“

K

**KukLi4ka**

Гостин
тоа што премногу сум тврдоглава и затворена...имам премногу недоверба во лугето(како резултат на лоши искуства) и оставам впречаток на ладна и индиферентна девојка.

Kajgana Shop

На врв Bottom