Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

Член од
4 мај 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Sakam da si go isteram inatot, i da ne go upotrebuvam veke mojot humor sto znae da navredi i povredi.Preteruvam so zaebancii i nekogas ispaga dobro ama nekogas i so karaniciiiiii:kez:

Член од
12 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
nesto me fati mrza poslednive meseci,
i strasno me nervira sto nemozam nisto da zavrsam kako sto treba.. :toe:
sakam da se smenam na starata jas :nesum:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
не ми се допаѓа тоа што многу лесно им простувам на некои што ме повредиле, понекогаш сум премногу страмежлива, то шо сум премногу затворена и емотивна

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сакам само да не сум толку добра спрема тој што заслужува и тој што НЕ заслужува, а воедно да не сум таков тежок емотивец ... :bilokojzbor3:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Mnogu im popustm na lugjevo be.Dobro e toa ali do nekoi granici.Ne treba da se dozvoli da si igraat so tebe ili da te iskoristuvaat.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
тоа шо секогаш гледам да им одам по ќеф на другите,а не себеси...
радо би го растурила своето,ако притоа му помогнам некому..тоа е тоа што не чини! не смеам така..само се повредувам..
им обрнувам премногу внимание на непотребните работи!
премногу лесно простувам,и попуштам,едноставно неам живци да се убедувам со некого кога глеам дека не сака ни да го сослуша моето мислење...

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Prvo so sum malku pesimist i mi e strav od bolesti takvi raboti, posle so sum naivna i na site dobro da napravam i posle ne mi se veruva koga ke mi vrne nekoj so loso, a i da so sum malku mrzliva, malku poveke, majka mi nonstop mi zbore za toa.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Знам некогаш да се заинатам гадно и тоа ми е голема мана ама работам на случајот :)

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Naivnosta ja izleciv oddamna. I poradi toa stanav po laden prema lugeto. Porano se za sekogo mozese da dopre do men sega jok. Mozebi bi go smenil toa...ne biva pa i da si bezcustven jebi ga. I mnogu sum gord....lele preterano. Dupli lav...so da praam....e toa mi e nesto sto navistina sakam da go smenam, sum rabotel na slucajot, uste rabotam ama dzabe.

С

Сатори

Гостин
Подложноста на туѓи карактери и авторитети...тоа сакам да го сменам!

xenia666

Diamond Bitch
Член од
13 март 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Кај мене би сакала да сменам тоа што околината многу лесно ми влијае на расположението и понекогаш се расправам со сите без причина :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Многу сум срамежлив и многу го чепкам носов кога сум со друштво.

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Prvo toa sto sum mnogu sramezliva, a potoa i toa sto ne mozam da im se nalutam na lugevo

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Со тек на време учам да поправам или барем прикривам некои недостатоци во карактеров ми ама единствена работа што не можам да ја искоренам е мојата глупава затвореност и негативност кога нешто не ми е во ред,едноставно неподнослива сум!свесна сум за тоа ама не знам како да го сменам:toe:
А,да и да не се повлекувам во себе кога ќе наидам на малце поладен однос од луѓе што ми значат:icon_roll

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
не ми се допаѓа тоа што сум многу добра и на сите им простувам веднаш и им попуштам многу

Kajgana Shop

На врв Bottom