PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Неодговорна сум. И спрема другите и спрема себе. Еднаш една другарка (во афект) ми рече дека човек никогаш не може на мене да се потпре. Не знам тоа како се менува... Ама и за 20 денари би ја шитнала оваа моја карактеристика.
Мрзлива, ама некако уживам во својата мрза...
Брзо се откажувам. A quitter. Ако нешто изгледа како да не функционира, не се трудам многу, не си давам втора шанса... Се откажувам. Така лесно.
Премногу им верувам на луѓето кои не ги познавам доволно добро, ама за среќа немам згрешено со многу од нив. Проценките дека одредена личност е личност од доверба, обично испаѓаат точни.
Многу лесно се врзувам за личности кои ми значат... Што испаѓа проблем кога ќе почнам со тие личности да се оддалечувам.
Не си ги сакам особиниве.
Мрзлива, ама некако уживам во својата мрза...
Брзо се откажувам. A quitter. Ако нешто изгледа како да не функционира, не се трудам многу, не си давам втора шанса... Се откажувам. Така лесно.
Премногу им верувам на луѓето кои не ги познавам доволно добро, ама за среќа немам згрешено со многу од нив. Проценките дека одредена личност е личност од доверба, обично испаѓаат точни.
Многу лесно се врзувам за личности кои ми значат... Што испаѓа проблем кога ќе почнам со тие личности да се оддалечувам.
Не си ги сакам особиниве.