Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Неодговорна сум. И спрема другите и спрема себе. Еднаш една другарка (во афект) ми рече дека човек никогаш не може на мене да се потпре. :( Не знам тоа како се менува... Ама и за 20 денари би ја шитнала оваа моја карактеристика.:)
Мрзлива, ама некако уживам во својата мрза...:)
Брзо се откажувам. A quitter.:) Ако нешто изгледа како да не функционира, не се трудам многу, не си давам втора шанса... Се откажувам. :toe: Така лесно.
Премногу им верувам на луѓето кои не ги познавам доволно добро, ама за среќа немам згрешено со многу од нив. Проценките дека одредена личност е личност од доверба, обично испаѓаат точни.:)
Многу лесно се врзувам за личности кои ми значат... Што испаѓа проблем кога ќе почнам со тие личности да се оддалечувам.:)

Не си ги сакам особиниве.:(

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Мрзлив,самокритичен,и некогаш несигурен.

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Premnogu sum tvrdoglava i sakam stalno da bide po moe i koa ne sum u pravo...znam deka nervira toa, i gi iritira tie okolu mene ama nikoas nemozam da popustam i stalno se karam, za da dokazam neso...toa samo sakam da smenam, i mn pati sum probala ama jbg...oven si e oven :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не дека сум нарцис, ама зошто да сменам нешто во мојов карактер. Скоро секој човек што подобро ме познава ми има кажано дека треба да сменам некои работи, дека треба да си бидам исто така свој човек и дека имам многу негативност. Ама не ги терам јас со сила да ме прифатат.
Ако зависам од некого и му пречи мојот карактер - тогаш (во граници на нормалата) ке се обидам да сменам нешто.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Многу тешко се лутам,ама па не сакам да се лутам за сешто.Дејствувам врз основа на моментално чувство,не ја елаборирам ситуацијата онака длабински.Понекогаш ептен избрзувам.Лесно искажувам чувства.
Уффффф,ако почнам....

R

Razorblade Kiss

Гостин
Тоа што сум премногу тврдоглава,на моменти знам да исчезнам без трага и глас,мрзлива сум...:)и доста несигурна за одредени аспекти од животот.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
ne bi smenil nisto ... osven toa sto mnogu brgu se nerviram...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Bi sakal da ne sum tolku implusiven,poso mnogu pati vo zivototo poradi ova imam napraeno mnogu raboti za koi podocna mnogu sum se nerviral.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Не би се променил за ништо на овој свет ни јас ни мојот карактер

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
хмм, избувлива сум, тврдоглава, лесно се разболувам, подлегнувам на провокации и во нервоза можам да кажам се најлошо, мрзлива, понекогаш не завршувам се што ќе почнам...
ама ете таква сум си кој ме сака ќе ме сака и покрај моите мани
работам да сменам некои од нив :smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Единствено би ја намалил љубомората. Ништо друго. А да... Да знам некој да го одбијам за некоја услуга.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Bi ja namalil mrzlivosta. Mnogu sum mrzliv.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Dzish напиша:
Единствено би ја намалил љубомората. Ништо друго. А да... Да знам некој да го одбијам за некоја услуга.
да моментално и јас сакам тоа да си го сменам во карактерот, да ја намалам љубомората. Само не ми дава простор т.е. шанса за тоа личноста на која и љубоморам. а љубомориме - затоа што немаме сигурност.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Сакам да променам многу работи.На пример премногу сум емотивна(тоа не го покажувам пред други),сите ги трпам и чекам да ми зоврие.Мрзам шо пред секој сум различна.Сите луге шо ке ме видат мислат дека сум "ладна",уствари обратно е.Лелееееееее многу има за пишување,сварно неможам.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
сакам да не сум толку мрзелив(абе ме мрзи џубре да фрлам, или да идам да си наполнам чаша вода некогаш), да не се нервирам толку брзо(ептен брзо избувнувам и ми фали малце за насиље брат) и, и, и, тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom