Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

M

marsovka

Гостин
What is worth fighting for?
love

Си велам цело време дека љубовта е хормоска реакција на некој ,научни објаснувања цело време користам , но да бидеме искрени ....
Им завидувам на тие што имаат на кого да мислат пред спиење , макар и да не била возвратена таа љубов и страдаат
ах .... барем имаат причина за што да летаат

S

SSS-Stolica

Гостин
Out of love...
Конечно повеќе не те сакам не знам ни самиот како успеав но ете собрав сили и успеав во тоа што го сакав...сега се надевам дека ќе се заљубам во некоја каде што ќе ми каже искрено дали ме сака или не...да не биде како тебе...отсега ќе бидам многу претпазлив нема да избрзувам нема да испаѓам будала и да се вљубувам во погрешна личност...само да знаеш дека остаи белег на моево срце...се разбира, НЕГАТИВЕН!!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.745
Поени од реакции
13.542
Проклетство... Зарем и јас пораснав веќе? Каде се чувствата кои некогаш ги негував само за тебе? Зарем пак се вратив во оној студен ден кога се заколнав во вечно затишје? А пред неколку дена само беше во моето срце... Сеа се прашувам кога повторно. Се прашувам и плашам... Ни спомените веќе не се она што беа. Нема болка, нема зрнце топлина, нема скриена насмевка. Ништо... Изгледа се вратив во собата полна со маските на рамнодушноста. Студена и темна. Без никаков вкус па макар и горчлив. Во времето на човекот без идеи.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
when love takes over ! ! ! ! тоа е што е... по толку време поминато мислејќи на тебе... по толку сонови исполнети со ТЕБЕ... конечно те држев во раце... те бакнував... бев пресреќен.. и сеуште сум.. но знаеш ли какво е чувството кога нешто сакаш премногу... и ке помине некое време... и кога конечно ке го добиеш веќе не ти е толку важно... се плашам да не е така и овојпат.... но не сакам да е така.. КОГА БИ МОЖЕЛ ЗАСЕКОГАШ ДА ТЕ САКАМ... да си бидеме заедно... ТЕ САКАМ МАЛО МОЕ ! ! ! :back:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
[FONT=&quot]Љубовта те разболе но тоа брзо ќе помине и нема да остае никаква трага и брзо ќе биде заборавена, а пак спротивно кај мене ја сум постојано болен од љубов секогаш ме боли срце кога ќе помислам на тебе, таа болка не знам до кога ќе трае но јас никогаш нема да престанам да се трудам таа болка да замине а таа ќе замине кога ќе ја имам до мене личноста која од секоаш сум ја сакал а тоа си ти, можеби никогаш нема да замине таа болка ама ја никогаш баш никогаш нема да престанам да се обидувам да замине...[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
(сеа свачам колку сум бил емотивен! бтњ...ова мн старо е, за една одамна заборавена личност!)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Знаеш што ?Многу ме изнервира мразам кога не ми веруваат тоа сто пати го имаме зборено и ете пак бидна:tapp:.И да синоке се лепев во лице и многу фала за ''опширните''одговори што ги добивав.И сега ке си играме топло -ладно ке се натпреваруваме кој ке излезе поголем мангуп.Фала богу што сум само затрескана а не заљубена во тебе.Да те сакав како што знаев порано да сакав сега се прашувам кај ке ми беше главата.......Срека што не е така и срека што прогледнувам низ прсти и не доага тврдоглавоста на прво место инаку...........Постот останува незавршен како и приказната ..........

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Youre such a beautiful freak
I wish there were more just like you
Youre not like all of the others

And that is why I love you
Beautiful freak, beautiful freak
That is why I love you
Beautiful freak, beautiful freak

као ја да го пишував ова за тебе=)
те сакам:back:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Cursed. Cursed be that time во вечерта кога треба да се разделиме. But then again, its not all that negative. Барем имам зошто да чекам да дојде следниот ден, за повторно да те видам, да сме заедно. :back:

And here I call you to wake you up... In 3...2...1...

O

Out Boy

Гостин
... од исплашено детенце, полно недоверба кон светот и себе си, ТИ ме направи човек способен да љуби. ТИ, ангелче мое пратено од небото, ми го осмисли животот, ме направи среќен, ме направи способен да не ги чуствувам љубоморните стрели на туѓите осудувачки погледи. Со тебе сум слободен... Најпосле :love2:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ахх како и секое лето јас одам на одмор без тебе.... да знаеш колку важно ми беше да бидам јас со тебе, најважните и најубавите моменти со тебе да ги минам,
покрај тебе и во твојта прегратка да спијам...

секогаш замислував јас и ти во секој момент заедно да бидеме, заедно Нова Година да дочекаме, заедно Божиќ да славиме и на летен одмор заедно да одиме,
покрај плажа да уживаме јас и ти во наши прегратки, да ужиуваме во изгревот и залезот на сонцето!
со тебе каде и да одиш во чекор да те следам и од тебе да не се делам!
секој ден и во вечни дни со тебе да бидам...

аххх... но во реалноста морам да се вратам и уште едно лето да минам сама,
да ја побрам среќата на друга страна, кога јас не сум твојата слаба страна....
не си ти крив што не сакаш тоа е твоја воља
но не сум ни јас крива што во погрешен се заљубив...
едноставно послино беше, чинам Божја воља беше!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Се знам себеси, знам како реагирам, знам што очекувам, иако скоро секогаш ми се преголеми очекувањата.И нели нормално, никогаш не учам од своите грешки, туку само ги повторувам како некој идиот.
Денес, очекувањата се претопија во нешто друго.Дап, тоа што следи.Навистина мислев, дека некое мое очекување ќе го слушнеш, ќе го оствариш.Се надевав, секогаш имам надеж, дури и кога не треба.
Сега, се покажа таа надеж, ме просветли, ми зацрта некои цели.Се уште не можам да дефинирам како се чуствувам, неописливо е.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
If I could only hold you tight...
Кратки моменти исполнети со големо задоволство... Грешка или искуство? Зажалувам, но не заборавам. Знам и верувам дека можеби беше добар чекор. Па, да видиме како ќе помине оваа вечер. Ќе прогонува ли таа слатка грешка или ќе остане минато кое набрзо ќе избледне.
:tapp:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Уфф незнам од дека би почнала прво, незнам шо би напишала прво, имам милјон мисли и неможам да спијам, понашам се како факинг средношколка ебаго, од кога сум тука само вежбам и излевам и пополнувам си го времето, и со другарки и и пак мислам и мислам ... фалеш ми, фалеш ми премногу, сакам те ... сакам да можам да ти го кажам овоа у лице...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Неможам без тебе ....неможам стварно!Несакам ништо да се промени и нема да се промени знам:baeh:Така да,те чекам за најубаво да си поминеме.Како се понашам јас со тебе,баш у права смисла се понашам и љутам....а тоа денес што го направи за мене....останав без текст!Фала љубави те сакам најмногу на свет:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom