Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Во врска со љубовта, сакам да ти кажам дека... Всушност, не сакам да ти кажам ништо, зашто последнава ноќ беа кажани многу работи од двајцата, која од која понеубави... Но знам дека сакам сега, во моментов, да сум со тебе, па и да молчиме и да се гледаме така во наредниот час-два-три и да не правиме ништо... Има нешто во тебе, некој магнет на кој едноставно не можам да одолеам, нешто што прави да мислам дека можеби ти си онаа, вистинската за мене... Но повторно тука доаѓаат оние искри од последниве 24 часа, оние глупави грешки. И сега, многумина ќе речат дека кавгите се потребни во секоја врска, за откако истите ќе се надминат, таа да просперира уште повеќе. Но дали се свесни дека некои потези едноставно не можат да се вратат назад и да се одиграат повторно? А со тоа тие потези може едноставно да повлечат и ситуација од која нема излез... Дали јас и ти сме на прагот на некоја таква ситуација? Тоа се' уште не го знам, но знам дека сега, додека ти спиеш, јас се облекувам, фаќам автобус, и доаѓам до пред твојата зграда, каде ќе чекам се' додека не се разбудиш и симнеш, иако сум свесен дека до твоето будење може да има уште неколку часа или да не сакаш да се симнеш... НО!!! Сакам да те видам... Друго НИШТО не ми е важно...

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Edno iskreno izvini za se :(
Koga bev so tebe, kako svetot da se vrtese okolu nas, kako nikoj drug da ne postoese na ovaa planeta samo nie dvajcata. Kasno e za kazuvanje na moite custva. Barem prisetuvaj se deka imavme nesto posebno :$

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Незнаев што имам додека не го изгубам
Незнаев да те ценам, се додека не се разделивме и не осетив на своја кожа како е кога ќе те нема..
навистина е тешко, не помислував дека толку многу ќе ми недостасуваш...
тие 5 проклети дена од кога бевме разделени, секој ден помислував на тебе... секој втор збор беше ти, за тоа колку многу ми фалиш...
Сега сме повторно заедно... и да знаеш првиот пат, после 5 дена разделени кога те видов бев пресреќна...
кога повторно те почувстував морници ми полазија..

да знаеш сега повеќе ќе те ценам, што и да случи ...
за некои нешта станувам покасно свесна, но сега ќе е многу поинаку..
кој би помислил...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Забранетото ,ама и помладото овошје е послатко така?
Aма и старото вино е ценето. Комбинација петка а?
Ех шо си тиии :)
Aбе смешкај си се,ионака неуспешно ќе вергламе,cause we are both somehow involved with other(s). :)
Ама ти ги сакам гестикулациите.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Љубовта хмммм.....нека каже некој каде може да се исклучи таа емоција па да се живее полесно ????

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.742
Поени од реакции
34.332
Сум ти лепил секакви етикети, си ме пцуела на најразлични начини, сум те расплакувал, си ми уништила роденден..
Сепак за ништо не ги давам овие 9 месеци.

:back:

пс. iF noThiNg LastS ForEver....
...Will yOu bE my nOthIng????

Не го бриши пак! :cry:

S

SSS-Stolica

Гостин
Ќе се најде некоја да се прилагоди на мојов комплициран карактер!?
Некоја што ќе ме сфати?!Која ќе ме сака?!
Слушам совети...за џабе не помагаат...
Уставри шо се замарам јас со љубов...не постои тоа...се тоа е само привермено, мал период од нечиј живот што остава белег...
Љубовта е свиња:toe:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Залудно се замарам со пропратни работи. Залудно си го оттргвам вниманиево. Така е и така ќе е, џабе се мамам.
Знам и шо ќе се десит. Знам сè, а ништо не можам да постигнам. Колку само безкорисно се осеќам во целиов мој живот.
Не вршам никаква улога во сиве случувања. Сè некако ми се случвит премногу брзо, не можам веќе ништо да пратам.
Глумам силна. И ми успеват, да, пред тие шо требит.
А другите... само тие си знает колку сум „силна“.
Колку само посакувам да не напраев некои работи летово.
Сè на шо се радвев, исчезна. Иам уште една до две шанси да видам дали е до мене. Ама то само колку да се осигурам 100%. Иначе, уште од сеа 99% сум сигурна дека е до мене и мојте уште нерасчистени мисли.
Од самото твое појаввење во мојов живот, прајш да не се осеќам средено, да не знам шо мислам, шо прам и ред други работи. Ама барем знам шо осеќам. Баш овај пат сум сигурна.
И знам само едно нешто за шо те измамив... поточно беа две ама за последното беше премногу касно.
Ќе си останам јас вака збунета, со некои нерасчистени работи до крајов на мојов живот. Знам и то.
А тебе баш и не ти е гајле. Уствари, шо имат да ти е гајле... Спред тебе, јас сум крива. Јас сакав да е вака, да, сигурно. *и*
Се глеаме за миљон години.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
I reach for your heart again...
Holding on through the night...
You're safe in my arms again...
Nothing could be more right...

Long time no post... Изгледа оти толку убаво си поминувам со тебе, па нема причина зошто да пишувам овде. Chocolate night and stuff like that... :back: А не оти ако не си поминувам, па пишувам. Ај нвм, спие ми се, незнам што говорам. So, I have some good and bad news to tell you... :pipi:

The good one, правив муабет со себеси, по mood swing-от од синоќа, и... После за тоа, in real life. The bad one, немам спиено, само два саата што затворив очи, да ми се смени малку раположението. :) Later, dearest...

Hoping you'll go out tonight... Love ya... :back:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
доста беше флерт и "другарски" муабети кога ке дојдам ќе ти покажам дека стварно ми значиш! :smir:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Сакам да ти кажам, извини, јас ке чекам, без разлика на се.
Не ми се битни тие 2-3 дена ,само сакам да те видам.:back:

Член од
2 мај 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
zal mi e site godini sto gi potrosiv na tebe, tolku si beden ne mozam da poveruvam sto vidov tolku kaj tebe...i eve kolku vreme pomina imas devojka jas seuste mislam na tebe i te mrazam poradi toa. Odi si veke ednas od mojot zivot!!!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Фотографски те љубам! Задржано... И во сите бои...:back:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да ги споиме сите жители на оваа планета и љубовта меѓу сите нив - пак мојата љубов за тебе ќе биде поголема.

Те сакам.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
И со 38.4 темература ти пишувам сега, дека те сакам, и дека ми значиш премногу. :)
....Без тебе сам ништа што је земљи киша то си мени ти, што је мјесец ночи, то су твоје очи мени љубави...:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom