Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Pet nezaboravni meseci so tebe.I povekje ne se plasham da kazam deka te sakam,za prv pat vo mojot zivot. :wub:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Nemozam neli?! Ili mozebi nesakam?! Ama zosto nesakam?! Mozda mi e strav od novo i nepoznato...Mozda se ova e edna strasna opsesija...Mozda nema ni da pomine...Ali jas nemam drug izbor osven da se lazam deka veruvam vo toa sto go mislam. Mozda eden den ke uspeam da se ubedam....Samo znam deka moram da se potrudram....

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Everytime when I wanna go aside, you pull me back more into you. Why are you doing this to me ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
When you are in Love you can't fall asleep because reality is better
than your dreams. If i has to choose between loving you, and breathing, I would use my
last breath to say I LOVE YOU ! :wub:
Океј признавам не е мое дело, туку го украдов :pos:
Ама просто се пронаоѓам во ова:vozbud::vozbud::vozbud:
Никогаш порано не сум очекувал толку да дојде петок :vozbud::vozbud:
Нема да те пуштам ни секунда да ми киднеш од раце :pipi:
Те сакам :back:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Слушај кајгано !!! Јас сум заљубена цел живот ама ова што се случува е несекојдневно и среќна сум што ваква реткост мене ми влегува под кожа.Учам да живеам со тој факт,тешко е и бара големи одрекувања.Ќе пробам се да упростам колку можам иако самата ситуација е премногу КОМПЛИЦИРАНА.Потребна е жртва...тоа сум јас.Епа се предавам:pipi:

T

TaMчЕ

Гостин
Хм..долго време не сум пишала ништо во темава па ете да си се олеснам... тешко е кога те гледам низ ходник како се смееш со другарите/другарките праќаш погледи накај мене а не смеам да се доближам, да те гушнам да биде исто како порано.. многу планови имавме за летово нели?ти текнува кога ми рече: парк,гитарата, месечината над нас (нешто што ти обожаваш),под дрво си лежиме и ги свириш сите мои омилени песни.
За краток период ме научи на многу работи..ме измени не сум повеќе истата Тамара која има страв од се што се движи..од животот.!
Зборовите што ми ги кажуваше никогаш нема да ги заборавам :
- Среќата сами си ја правиме
- Страв НЕ постои се е до психата...
- Уживај во моментите не ги пропуштај поради другите.
Но не ми дозволи да уживам нели ?!? Тоа што го науми,тоа и го исполни.
Ме тргна од себе само за да не завршам како нив а знаеш и сам дека немаше да се случи тоа но сепак..бидна ти си на една страна јас на друга :( да знаев дека ќе се смени се во понеделникот немаше толку брзо да си отидам..кога сто пати ме враќаше за да ме гушнеш и да ми кажеш дека си најсреќен и дека ме сакаш најмногу...живеев за тие моменти.
Само чекав да се раздени и да дојдам во школо да уживам со тебе, но веќе тоа го нема. Не разбираш дека бев стварно спремна да си го ставам животот во опасност поради тебе.Не разбираш дека тие околу тебе се само еден куп девојчиња кои се прават дека им значиш но ајде и сам ми кажа нели : животот ќе те научи најубаво!
И за крај да ти се заблагодарам за лекциите што ми ги даде .оние три најболни дена во мојот живот..кога без размислување се борев за тебе и не се откажав (ко порано што правев) и тоа што ти го доживуваше 4 месеци јас го осетив за 3 дена ...но само тоа ме направи сигурна во мојата одлука! не сум веќе твојот ментиш ..сега сум само Тами! :(
4 години се пред нас..се надевам дека ќе научам сега сама како да продолжам без тебе..свесен си дека не ме научи на тоа нели ?

<3

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Те сакам до небото и назад цик цак.:back:

V

[vladimir]

Гостин
NIkogas ne mislev deka ke mi se sluci takvo nesto. Nekolku pati si pomisliv deka ne e mozno takvo nesto da postoi. Neznaev deka dvajza zasebni lugje mozat tolku da stanat zavisni edden od drug. Nikogas nemislev deka ke osetam kako nekoj tolku mn mi nedostiga. Te mislam sekoja sekunda, ubavo mi e :D. Kojznae dali obicnite smrtnici nekogas ke mozat da pronajdat takvo nesto...Mi nedostigas :back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
17 месеци; Честитка со намерно закаснување во обид да се постигне колку-толку изненадување.
Тешко да се живее покрај човек како мене, затоа те оби4ам толку.

:back:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Душичке, ќе те сонувам повторно, бидејќи се додека не се разбудам покрај тебе, далечината ја премостувам преку сонот и сништата.

Те немам сеуште крај мене. Но, сонот ќе те доведе!

Сонувај!

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Te неам видено пола година, а чуено три-четири месеци...
Ми беше при рака во најтешки моменти, то не можам да кажам не. Си се рамнел со некој шо го знам по 10тици години и то не можам да кажам не.
Сакам бар уш еднаш да играме биљард и да ми се смејш на мали несмасни грешки. Интересен си ми. Или ми беше, како било.
Сакам да си јајме пак заедно тост и да ме тераш да џвакам на секое твое гризење.
Толку малце време поминвевме заедно а толку долго го осеќам.
Сакам да ми раскажвиш како не мојш да запамтиш музичко и да ти поможвам за учеше во 3 сатот на вечер.
Сакам ко ќе ти го имитирам јакиот дијалект и ко ќе се смеам на некое зборче по една минута без престан.
Сакам... сакам и само да те видам уклучен, бар знам дека си тука.
Сакам да ти ги видам очињата полни со надеж.
Сакам да и маваме ремет на „кикиритката“. :pos:
Сакам сè. Ама немат. Немат ни малце, а не па сè.
Ќе речиш... јас сум решила така. Ама шо можев друго да ти речам после тој муабет?
Требаше да дојдам Битола за убо да ти објаснам? Е не можев.
Ама то шо најмалку очекував е нашиот последен муабет да завршит баш така. Искрено, не знаев дек мислиш така.
Обично викам на љуѓе да ми кажвет со време се шо им сметет ама за тебе или сум пропуштила... или ти касно си сфатил.
Сто пати ти иам кажано, мразам недарозбирања.
Најтрагично од се е шо не знам дали воопшто ќе те видам некош пак, а и да те видам ќе е за подолго време и се мислам и дали ќе те препознам.
А и да те видам... не ми мирисат ко да ќе е исто.
T.e. не не ми мирисат, сигурна сум дека нема да е ни блиску до исто.
Ти пожелвам најубо да си го поминиш животов, заслужвиш.
Само ко ќе проценвиш љуѓе, пази малце.

Стихче за тебе...:

You teach me how to see
All that’s beautiful
My senses touch your word I never pictured

Te сакам, каква и да е сеа ситуацијава.

Член од
25 февруари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Sakam da ti kazam deka te zasakav...iako ne smeese toa da mi se sluci i se sramam od mojte cuvstva sprema tebe.I najmnogu se nerviram deka sea ne mi se javuvas:(:toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody