Знајш шо сакам сега?
Даааа сум таму,да јајме пуканки и да гледаме филм.Се разбират не оној глупион туку некој страшен и јас да се пикам во тебе.Ти теквит?
И ко врнеше снег ми текна на тебе!Озбилно!Ти кажав уште тогаш...
И сакам ко бев болна да можеше да ми донесиш fervex и да дојш дома на торта па да се запознајш со happy family.Се надевам ќе те сакаја.
И сакам ко ќе учам да полагам за кола да си тука и да се возиме на паркингон кај Горица трета.
И сакам ко ќе сум камен пијана да си тука и да ми ја држиш косава.
И сакам да можам да ти се јавам ко ќе имат земјотрес и да дојш одма за да не ми е страв.
Сакам да го шетаме заедно она кучено твое иако немат влакна
Сакам да ојме заедно да вежбање и да се напрајме многу јаки (H)
Сакам да си тука ко ќе ме болит ушево и да ми се јавиш да ме прашаш шо напрајв на тестот математика.
И сакам заедно да ги средвиме сликине кај шо сум со голем нос и слично да ме разубајш
Сакам да трчам и да ме крениш и да ме вртишшш.Ова од секогаш ми било желба.Ептен филмски ми е.
Сакам многу работи.Ама ти не си тука!И немат да бидиш.Немат да ме чекаш пред Гимназија за да ојме покрај езеро да ги гледаме рибине,и немат да си тука секој викенд,и немат да ми се јавуваш во 3 сатот навечер па скришно да бегам од дома.
Едноставно не си овде.Ако не си овде немојт да го имат 'ова'.
А мене пак тоа многу ми е потребно...Неможам да 'живеам' за преку мсн и да ти се љутам за на фејсбук.Не е то то..Ти теквит?
Ме сфаќаш...Знам (A)