Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Не сакам да седам на компјутерот зошто знам дека ќе ти пишам, а не сакам. Не го сфаќај лично, но нашите разговори денови стануват се' потешки за мене. Никогаш не верував дека ќе се случи ова, но свесна сум дека згрешив и сега се каам поради тоа.

Сакам само да ти кажам дека секогаш ќе бидам тука за тебе, ако некогаш ти потребам сакам да знаеш дека секогаш може да сметаш на мене.

Те сакам! Today. Tomorrow. Always & Forever!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Те сакам!.
Прво помислив дека оладувам, те немам видено извесно време а не ни си иаме кажано збор-два у последно време!
Уморна сум...Ништо не си направил, а јас пак се чувствувам онака чудно:tapp:
Али коа погледнаф у сликите и се присетиф на убавите моменти и муабети шо ги иаме вртено... Се врати пакк тоа (butterfly effect)..:):):back:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Would you fuck me for a blow?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Секогаш кога сум во најдобар период со тебе, успевам некако да упропастам со моето понашање..
И еве ме пак го правам тоа..
Причината е што сум преплашена дека нешто ќе тргне наопаку, дека ти некако ќе заебеш се.
Ми е страв.
Те молам издржи и истрпи ме, ми значиш и знаеш дека ме правиш среќна..
А и насмеана :icon_bigg

Aх, да...
Еве ти House M.D. quote:
"I hate that you don't have a blog. I hate that I don't know what are you thinking."
Јас само болдираното. :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Si[M]onA;3387635 напиша:
(butterfly effect)..:):):back:
Јас како филмофил/ман ми пречи користење на патентираниов израз кој е искористен во погрешна смисла. Има својствено значење и е stand-alone зборче што значи повеќе, повеќе, повеќе од пеперутки во стомакот. At least во светот на филмовите. А да не бидам офтопик;

Ги сакав петоците заради тебе. Сега е само обичен, никаков.. Петок. :nesum:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
*bitchslap*
Не знам зашо, се некако мислам дека ја заслужуваш песнава. Ама ич не знам каква поврзаност имате. So, here it is:

PS: Сликичкава на Каролина е опасна. :pos:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Абе не дек не си секси,секси си:)И не дека не се палам на тебе,се палам.
Дури и ко ќе те видам ми се појавуват она ебена и глупа насмевка на лицево..несвесно-.-
И неможам да ти се љутам,и неможам а да не сум љубоморна:)
Ама пак шо си стар,стар си:(

Жал ми е шо не те видов денес (A)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Si[M]onA;3387635 напиша:
...Те сакам!.
Прво помислив дека оладувам, те немам видено извесно време а не ни си иаме кажано збор-два у последно време!
Уморна сум...Ништо не си направил, а јас пак се чувствувам онака чудно:tapp:
Али коа погледнаф у сликите и се присетиф на убавите моменти и муабети шо ги иаме вртено... Се врати пакк тоа (butterfly effect)..:):):back:

незнам за целата сторија меѓутоа делиме некој ист период во овој заборав...кој трае и трае :jaj:

B

BBlisto

Гостин
Сакам да ти кажам дека уште не ми е сеедно кога ќе те спомнат...Се праам дека не ми е гајле, а уствари по цел ден мислам на тебе...И стварно немаше потреба од вечерва...Твојот мирис направи само уште потешко да ми е...Да сум толку блиску до тебе, а да не можам ништо да направам...Барем на крај можев убаво да те гушнам...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
:tapp:- вака сакам да ти правам :)

Лута сум ти.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Знајш шо сакам сега?
Даааа сум таму,да јајме пуканки и да гледаме филм.Се разбират не оној глупион туку некој страшен и јас да се пикам во тебе.Ти теквит?
И ко врнеше снег ми текна на тебе!Озбилно!Ти кажав уште тогаш...
И сакам ко бев болна да можеше да ми донесиш fervex и да дојш дома на торта па да се запознајш со happy family.Се надевам ќе те сакаја.
И сакам ко ќе учам да полагам за кола да си тука и да се возиме на паркингон кај Горица трета.
И сакам ко ќе сум камен пијана да си тука и да ми ја држиш косава.
И сакам да можам да ти се јавам ко ќе имат земјотрес и да дојш одма за да не ми е страв.
Сакам да го шетаме заедно она кучено твое иако немат влакна:(
Сакам да ојме заедно да вежбање и да се напрајме многу јаки (H)
Сакам да си тука ко ќе ме болит ушево и да ми се јавиш да ме прашаш шо напрајв на тестот математика.
И сакам заедно да ги средвиме сликине кај шо сум со голем нос и слично да ме разубајш:)
Сакам да трчам и да ме крениш и да ме вртишшш.Ова од секогаш ми било желба.Ептен филмски ми е.

Сакам многу работи.Ама ти не си тука!И немат да бидиш.Немат да ме чекаш пред Гимназија за да ојме покрај езеро да ги гледаме рибине,и немат да си тука секој викенд,и немат да ми се јавуваш во 3 сатот навечер па скришно да бегам од дома.
Едноставно не си овде.Ако не си овде немојт да го имат 'ова'.
А мене пак тоа многу ми е потребно...Неможам да 'живеам' за преку мсн и да ти се љутам за на фејсбук.Не е то то..Ти теквит?
Ме сфаќаш...Знам (A)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нема кој да ми го брише носот од јогурт, ни кој да ми пржи омлет со ајвар у 4 сабајле, ни кој да ме дружи за шетња со кучето, ни кој да ми ги масира стапалата, ни кој да ми ја мириса косата, ни кој да ми го топли со дланка стомакот у менструални болки, ни кој да ми вари грдо прејако кафе, ни кој да ме буди со галење и мазење.

Али секое рационално решение си носи свои последици.

Не сме више деца, овој пат ќе се држам до одлуката.
И ова не е „од утре више не пушам“ тип на муабет. Ова е тоа.

Ќе се навикнам. Одвикнам. Нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom