Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Зошто се чувствувам вака и после 4 и пол месеци :vozbud::vozbud:
Дали конечно ја најдов вистинската љубов во мојот живот. Најчесто после толку "долго" време, мене ме пукала монотонија во врските и крајот секогаш бил блиску:) Но со тебе сеуште ја чувствувам почетната магија. Радоста кога сум на Вардар, повеќе неможе да се спореди со она што го чувствувам кога ќе те видам:wub: И саатот на мобилниот си го наместив по твојот училишен часовник, за да знам во кој миг да ти ѕвонам и да ти досаѓам по телефон :pos: Ама тоа е кога несакаш да ми излезеш од главава:nenene: Но не ми пречи, ако ти е убаво таму, остани си. Задоволството е мое :back: Те сакам:wub:

S

StereoLove

Гостин
Појма немаш што се случува околу нели?
Појма немаш како ми е мене додека те губам.
Изморена сум од тоа да ми го кршиш срцето секој ден по малку и на крај нема да остане ништо од мене.
Ама мора да се навикнам.
Што да ти кажам ко нема да сфатиш и да ти нацртат.

Иди само сречан пут.:smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Знам дека некогаш сум бесчуствителна и огорчена кучка, знам и дека понекогаш се лутам без потреба а потоа трескам глава и се прашувам зошто сум ти се налутила..
Исто така, знам и дека иако некогаш си заминувам лута од тебе, уште истата секунда кога ќе ја затворам вратата мислам на тебе и те гледам низ прозор како си заминуваш.Знам дека и во оние моменти на расправија, јас сакам да ти се фрлам и да те гушнам, да се заборави се` што било во претходните неколку моменти.
Кога веќе ти кажувам што се` знам, ќе ти кажам и, знам дека те повредувам иако ми велиш дека си навикнат на тие моменти, знам дека длабоко во себе не можеш а да не се воздржиш од нервирање покрај моето.
Но, уште нешто вредно знам, знам дека те сакам, и знам дека сум благодарна за тоа што ме трпиш во секакви ситуации, во најлошите, и наредниот ден пак можам да ти се јавам и во истиот муабет да ми кажеш дека ме сакаш.Секогаш се насмевнувам во себе при тие муабети.
Можеби, не сум се почуствувала вака одамна, па затоа одвреме-навреме ти се чини како да те одалечувам од мене и ти се чини дека повеќе не те сакам, дека не се грижам.Можеби, постојаната твоја грижа и внимание, не сум ги добила од никој друг претходно, па сега некако чудно ми дојде.
Можеби ќе се сменам, можеби и не.Сега-засега, не сакам да ветувам ништо.
За крај, она што го знам највеќе, и во кое сум најсигурна, е дека те сакам и нема да те пуштам да ми се лизнеш туку така од раце<3

Д

ДаркхарТ

Гостин
Сакам да се шетаме како пред некој ден. Да ме гушкаш додека јадам пуканки и да ти давам и тебе :wub:

MPTOB

GSH
Член од
3 јули 2008
Мислења
46
Поени од реакции
14
Во врска со љубовта сакам да кажам дека,целосно не те заборавив,длабоко во себе знам дека сеуште те сакам.Но во мојот живот се појавија уште две прекрасни личности.Едната знам дека ја сакам повеќе од се и за неа би дал се,а другата веќе се наоѓа пред оваа врата.Тебе никогаш нема да те заборавам,едноставно освои дел од моето срце,но како што би рекол тупак Life goes on,така да неможам повеќе да те чекам.Пријатно.:back:

S

StereoLove

Гостин
Извини!
Не сакав да те навредам!
Мораше да знаеш што се случува и кој те користи.
Несакам да си повреден бидејки си ми добар пријател:back:
Знам дека ке го прочиташ ова и се надевам дека ке ми простиш.
Те сакам бе теле,те сакам бе френд:back:
Биди срекен само.
Се гледаме:wink:

M

M del Mar

Гостин
You used to talk to me like I was the only one around.You used to walk with me like we had no where we needed to go, nice and slow to no place in particular.
We used to have this figured out, we used to breathe without a doubt, the nights were clear for the first time that I'd see.We used to have this under control, we never thought we used to know, at least there's you and at least there's me
Can we get this back?To how it used to be...

I look around me and I want you to be there cause I miss the things that we shared!

Z

ZeroStyle

Гостин
Многу глупо дете сум еј!:pos:
Извини, или може убаво напраив? :kesa:

4ао

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Само да ти кажам дека убаво е кога отворено ќе слушнам од тебе дека на нашето вчерашно излегување по повод твојот 19-ти роденден, ти ја овозможив, според твоите усни, „најнајубавата вечер“. Задоволството беше мое мила, и мотив за во иднина да минеме уште поубави заеднички моменти.:wub:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
... Дека те размачкосував.
Повеќе и од мене сега ги љубиш мачорлуците, особено Бранка. Мислам дека особено поради фактот што е мајка на мали глуФчики.
Абе те сакам, што повеќе?
:back:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
I used to think that love would die for the time being... But I was wrong... terribly wrong... Every moment of loneliness is a moment getting colser to you. Loving you is not a pathetic way to show how man can get weakned by his feelings, but how strong can his heart grow. And I shall say nothing but I love you....

Kajgana Shop

На врв Bottom