Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Баш си смотан!
Коа ќе ти светне, титни ми два пати.
Понекоаш ијам нагон да ти поклонам учебник по биологија.:icon_roll

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.326
Ој љубави :back: Начукавме и ние месец дена :smir: Прекрасни месец дена. Исполнети со многу убави моменти, љубов и пред се многу смеење, и мнооооогу малку караници. Не дека почетокот на секоја врска ми е поразличен, ама сега предосеќам дека во оваа врска конечно го имам вистинскиот партнер, и дека ни се пишува добра иднина:back::wub::wub:
И сама кажа дека сум бил mission imposible (во позитивна смисла:pos2:), па се надевам дека ќе го имаш тоа мислење уште долго време:back:
Ај ќе се видиме за неколку часа па ќе ти кажам се што сакам да ти кажам. Засега само дека ТЕ САКАМ:back::wub:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Шубав е вака животот :)
:back: Пчелка :wub::wub:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Моеш да продолжиш да ме сфаќаш здраво за готово, пошо многу ми е убаво коа приметувам дека не ме цениш.
Е фала ти.
-.-

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ти се повторуваш тука,тоа го знам;многу нешта се повторуваат.Ама не ме интересираш повеќе само што ти тоа не го знаеш.Не сакам да се навраќам на тебе-тоа би било како кога човек би се обидел да ги натера стрелките на часовникот да се движат назад,спротивно од она што го отчукува.

Ме интересира иднината.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ми треба ден само за нас.
Јас ти и денот.
Ете тоа.
:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Секој ден се` повеќе те сакам мило мое. Фала, за знаеш што :). Цела недела си муабетиме пре - конструктивно, ептен ми е интересно. И овие 27 месеци со тебе ми летнаа:). Те сакам и не се секирај за преводот:pipi:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.326
Педерчеее, си го слушам Дино Мерлин. Ме потсеќа на тебе:back:
Шууууууууууууууубо ни беше денес ко шо би рекле битолчани :):)
Утре ќе ни биде уште поубаво, затоа што секој ден те сакам се повеќе и повеќе:back: Sweet dreams my darling:back:

пеперутка16

најубава
Член од
9 декември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
20
ама ти простувам за бакнување на дека момчето, само да ми се вратиш ОК???! :back:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ми требаш, сега, одма.
Се чуствувам чудно, како дел од мене да не е присутен.40 часа не сум те видела и веќе здивувам!Само ти знаеш да ме опуштиш, да ме однесеш на друг свет со твоите бакнежи и воздишки.
Едвај чекам да се гушкаме пак под ќебе и да јадеме пуканки со чоколадо или некој твој нов изум.
А да, и се надевам ти се свиѓа песната:pipi:.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
.. дека си многу срцка. И најлошите денови секогаш ми ги разубавуваш. :pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ме исполнуваш како што Мохаве наочарите го исполнуваат токмакот кој ги купува на Топшоп. Едвај чекам да се видиме вечер, јас ти и овие другиве љубени и да се регенерираме заедно. Се надевам дека од бубрезите, нема да ни остане само футролата.

Keи

метаморфоза по потреба
Член од
8 декември 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Чудна работа ова пеперуткиве. Сакаат да си играме пролет.
Премногу љубов на едно место. Не ќе да е на арно. :helou:

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Абе љубов, љубовта ти е хаотична и непредвидлива.
Дај нешто шо може да се пресмета нешто логичко и предвидливо.

Kajgana Shop

На врв Bottom