Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Кога сум крај тебе,
стварноста и не ми е потребна
Единствено тогаш знам
дека сепак постојам
А, јас ќе замолчам.
Јас и не можам да зборувам
Мојот говор е заробен во чувстватa
Темнината сокрива присуство
Можеби си тоа ти
и можеби е сосем доволно
да го чувствуваш
она што зборовите
не можат да го искажат
Молк

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ќе те најдам. Еден ден ќе те најдам баш таков каков што сакам да си, баш таков каков што те барам да си. И кога ќе те најдам, ќе ја исцедам цела твоја љубов. До последна капка. До последен здив. И мој ќе си. И јас твоја ќе бидам.
Те најдов ли? Уште не знам, ама знам оти сум среќна што си до мене. И мој си, и јас сум твоја. И сакам да те бакнувам нон стоп! :backa:

П.С. Многу добри стомачни имаш. :D

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Ти си единственото ѓубре кое кога ќе ме разбуди му се радувам.Прво легнуваш до мене,ме топлиш,те чуствувам,се будам, се вртам,глава на градите и продолжувам во твое темпо да дишам.Ах бре! Ми фали таа топлина и сигурност.Дојди си :place:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.146
Поени од реакции
8.110
Криво ми е што до некаде сум грешел за тебе. Не си ти девојко за големи работи. Мала си сеуште ама некои работи не се учат, со нив се раѓа. Очигледно ти тоа го немаш.

I

[In]kognito

Гостин
Хрчко, спиењето на гради кај тебе е најмирното нешто на светот. Ми летнаа овие 3 дена и еве ме пак над книгиве, ама ме теши тоа што за неполни 2 месеци ни завршуваат сите обврски во Скопјево и може да почне најдолгото лето само за нас двајца. :)
Ги преживеавме сите турбуленции сега одиме само нагоре.
Те гушкам :love:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.337
Поени од реакции
4.657
Зошто сум ти ги праќал говорите од грујо?
Па ти не го глеаше проблемот бе срцка, како е поразлично култното затоа што јас така одлучив на грујо од твоето ја така функционирам? Па ти си олицетворение на груевизмот бе, уште до власт ако успееш да дојдеш некако за 5-6 години којзнае што може да ме снајде :icon_mrgr:

Да бееееее ти не праеше криминал хаххаха не ми се верува дека ова ми го спомна :pos::pos::pos:
Вака идеше ,,Па ја не праам никаков криминал, едноставно така функционирам'':jeeee:
после се барем на цела мака ме насмеа :D
чест, образ, искреност, култура, воспитание за некои како мене се овие зборови?

Со кој ли губев време, стварно не си ми на ниво, на културолошко ниво, не знам се повеќе се разочарувам од овие пообразованите женски овие шо планираат докторат уште од прва на факс. Толку да не можеш да сфатиш, да поврзиш некои работи, нели ги пишува овие работи у тие книгите што ги читаш и што секој ден ги купуваш. Прости работи да треба да ги црташ, несфатливо.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Фино умислена типка си... Шо си помисли ќе ми течеа лигите по тебе бе ццц..Ај па да си некоја за која ќе вреде, ќе си помислеш Емили Ратајковски си :D Супер ми е вака, отворени опции 100, на тебе да не се фокусирам само ццц :D Оди побрзо у Америка ај оти нервирам се кога те гледам секој ден на факс..:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom