Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Извини што твоето куче ме слуша повеќе од тебе. :backa:
Ох колку брзо минува времето поминато со тебе. Лета човеку, лета.
Ќе те носам на едно место. Да го видиш, запознаеш и да станеш дел од него.
Почнавме да пишуваме историја.
Сонувај ме.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Не можам повеќе вака.Ти која ми беше се , а сега си толку далеку , а толку блиску.Животот без тебе повеќе не е ист.Сакам да ми се вратиш како на Федерер ретурните.Толку брзо , а толку прецизно.Точно кај мене.На пенис.

Последно уредено:

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Секогаш кога ќе заспијам и легнеш до мене ме будиш моментално,ама јас се преправам дека спијам.Намерно.Покреативен си така кога пробуваш да ме разбудиш ''несакајќи'' кхм :love:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Многу случајности злато...Веќе многу се насобраа за да верувам дека се само „случајности“.Оваа последната можеби ќе ти звучи смешно, ама како и да е...јас дури деновиве приметив дека мобилните броеви (заедно со позивните за државите) ни се составени од токму истите цифри само различно распоредени...како што и ние физички се наоѓаме на различни локации... :(

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.337
Поени од реакции
4.656
Mи се сјеба дента комплетно, ни ЛШ ме занима ни ништо.

Али мислам дека овој пат ја научив дефиницијата за manipulative bitch, секогаш е во право, а кога ќе дојде време за расправија/дискусија, ќе ти ги извади низ нос сите твои лоши постапки, а за нејзините не се сеќава. :aplauz: Дури и ти вика ја и да ти кажам извини, не го мислам тоа, така функционирам и задоволна сум самата од себе кога ќе се погледнам во огледало. А пустата секој ден е се поубава.....
Ко со Јанкулоска муабет да праев, море и со неа повеќе ќе се разберев.

Те провоцира до бескрај, а ти не смееш и не можеш да направиш ништо. Веднаш штом покажеш слабост, култура, домашно воспитување, почит кон неа, те глеа го педерче, слабак, лузер и што уште не. И на крај ќе ја видиш со некој полуќелав кој на 22-23 години косата му паѓа, дури не е ни е поубав од тебе.
Aрно ми викаше еден цимер уште во 2010 за една делчевчанка, лажи ја, праи и филмови глеаш сама ти се мести, со таа мила фаца, не знам шо чекаш и губиш време.
Ја искрен и културен да сум бил кое теле ејјјјјј :angel: :facepalm:
Епа глеај како ја ебе полуќелавиот сеа, кога наместо да и угодуваш и да и одиш по гз, ти тераше инат и бараше разум и осет од некој шо го нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom