Mи се сјеба дента комплетно, ни ЛШ ме занима ни ништо.
Али мислам дека овој пат ја научив дефиницијата за manipulative bitch, секогаш е во право, а кога ќе дојде време за расправија/дискусија, ќе ти ги извади низ нос сите твои лоши постапки, а за нејзините не се сеќава.
![Аплауз :aplauz: :aplauz:](/styles/default/xenforo/emot/aplauz.gif)
Дури и ти вика ја и да ти кажам извини, не го мислам тоа, така функционирам и задоволна сум самата од себе кога ќе се погледнам во огледало. А пустата секој ден е се поубава.....
Ко со Јанкулоска муабет да праев, море и со неа повеќе ќе се разберев.
Те провоцира до бескрај, а ти не смееш и не можеш да направиш ништо. Веднаш штом покажеш слабост, култура, домашно воспитување, почит кон неа, те глеа го педерче, слабак, лузер и што уште не. И на крај ќе ја видиш со некој полуќелав кој на 22-23 години косата му паѓа, дури не е ни е поубав од тебе.
Aрно ми викаше еден цимер уште во 2010 за една делчевчанка, лажи ја, праи и филмови глеаш сама ти се мести, со таа мила фаца, не знам шо чекаш и губиш време.
Ја искрен и културен да сум бил кое теле ејјјјјј
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Епа глеај како ја ебе полуќелавиот сеа, кога наместо да и угодуваш и да и одиш по гз, ти тераше инат и бараше разум и осет од некој шо го нема.