Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
Чуствувам дека се губам самата, се чубам самата себе и сопственото јас. Како да пораснав со тебе и научив многу работи. Како солзите да не се доволни за да претставаат големината на болката што ја чуствуваам.( затоа и престанав да плачам) Се чуствувам како еден дел од мене да нема...се трудам, да неможам да кажам дека не се трудам да најдам друг, но се плашам дека никој никогаш нема да добија таква љубов како што доби тој...искрена и чиста. Без лажење, без превари, без закани. Само искрен поглед и бев спрема да направам се ама баш се за да го достигниме врвот на нашата љубов. Често пати размислував како би изгледале нашите деца, мму даваше имиња ти, сакаше да изгледаат како мене...ме боли што се пропадна во вода, катанчето кое го купивме, студот меѓу нашите срца, и сонцето.
Ете, се трудам да бидам кратка...но секоја наредна реченица ме повика на наредна подепресивна. Сакам едноставно да запознаам некоја личност со која ќе ми ги отргне мислите, ќе ме отрне од минатото и ќе ми покаже една работа...животот е убав.
Сакам да најдам таква личност. :sneaky:

Член од
15 јуни 2013
Мислења
130
Поени од реакции
307
Здраво Т. Како си? се надевам добро. Скоро година ке стане ко се немаме видено. Да, доста време помина. Знаш, сеуште се питам зошто тогаш кога те барав, кога сакав да изградиме одново се, ти ми затвори вратите. едноставно не можам да разберам. Како и да е, сега е веќе доцна да се прашуваме зошто направи така или зошто направив така. ова шо го пишувам нема никаков смисол и нема никогаш да го прочиташ ама сепак, сакам да знаеш дека понекогаш уште си ми муза шо ме инспирира да пишувам и помислувам на тебе. се питам дали и ти понекогаш мислиш на мене...?

Член од
9 август 2014
Мислења
22
Поени од реакции
31
Кога зборуваше, сакав да те залапам и да го вдишам во тебе чадот од цигарата што ја запалив за да добијам на време, па така барем малку да ти го стопам срцето.
Ухх, да имам прилика да ти кажам...

Последно уредено:
Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Еееееееееј знаеш што?
Не мора да ми се лутиш.
Имам периоди кога сакам се да ти изнакажам,а имам периоди кога уста не ми се отвара.
Ех,што не си ми тука...ќе ти ја пеев песнава
https://www.youtube.com/watch?v=sdyS_457PMQ
:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Љубовта е како магла која што испарува со првиот допир на дневната светлина што ја зрачи реалноста.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
19
Те додадов на Фејсбук - не ме прифаќаш... Како да ме прифатиш кога на профилна имам слика во ролка. Ништо, отварам албумот Лето 2014, барам слика во бикини, ја поставувам на профилна. А сега ме прифаќаш? Педер еден :D.
ШИФРА: Се залетав во погрешен!

Kajgana Shop

На врв Bottom