Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Супер две години :) Онака баш :) Медој ^^
Мноу сум задоволен и среќен морам да признаам, сите сетила и желби и потреби ми се задоволени, мноу јако пиче сум фатил <3
Влагаме у треќа, нема шо да се постигнуе, тоа е тоа, треа само да се одржава, а тоа не е проб ^^
I will love and tolerate the shit out of you <3

M

MrzaRules

Гостин
Колку подолго не те гледам, толку повеќе се зголемува мојата љубов кон тебе!

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
...се осеќам чудно иако делумно заврши онака како што планирав. o_O

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Во врска со љубовта... сакам да Ти кажам дека... сакам толку многу да Ти кажам, но останувам секогаш нем пред Тебе...
Сакам да Ти кажам толку многу нежни и безобразни работи... толку многу да Те допирам... а секогаш останувам нем и простум.
Толку многу време сме заедно, а тоа е само еден миг. Времето ја изгуби својата смисла со тебе.
Знаеш...Те познавам...ги знам сите твои тајни, и ти мои...
Звучам конфузно кога сакам да ги искажам чувствата, но тоа сум јас. Наеднаш од оној педантен, аналитичен, остар понекогаш, човек, останувам занемен. Како мало дете...
Се прашувам дали така настанале најубавите песни, најубавата музика... Сигурно...
Инспирацијо моја...музо... водилко...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Не ми е да звучам патетично ама you look cute when you are little pissed off. Онака cuteness lvl - моменти на мали нервозни тикови, ти збориш со 100 на саат а јас мудро си молчам и слушам. Напнатоста честопати ми е turn on после тоа да те замолчам со неколку зборови кои тебе ти се од големо значење.

Не дека нешо се дешава... шо знам.. Да видиме.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Кажувај ми Те сакам постојано...Кажувај ми колку не можеш без мене...Така и јас се чувствувам подобро овие мрачни денови.
Дојди да се сакаме,како никогаш досега,дојди до мене,да ме прегрнеш..Дојди да ја почуствуваме повторно љубовта,заедно да испишаме нови страници.
Погали ме повторно по моите долги коси,поминувај низ неа со твоите прсти и гледај ме длабоко со тие твои очи...
Ги сакам деновите поминати со тебе,ги сакам тие часови,минути секунди...Единствено нешто што не сакам е...далечината..Таа проклета далечина која ме одвојува од тебе...Но знам,дека и јас и ти имаме сила да останеме силни и покрај се...Знам.

S

StormRage

Гостин
Баш мислам дека тука и не му е местото на ова... ама морам да го кажам некаде, некако... некому...
I was really good, but not good enough. And not good enough really isn't very good. Striving for perfection once was my obsession, not anymore. I dealt with me, the way I am, improved myself. Never was perfect, never will. Sorry, this time, I'd like to say... I can't! I am what I am, it's your call after all...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.075
Сакам како тебе амбициозна и да знае што сака, а не како повеќето околу мене напатени тумруци што немаат свое јас и чекаат нешто да им се случи.

Kajgana Shop

На врв Bottom