Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ретко во оваа доба размислувам за нешто а уште најмалку за љубовта ама не можам бе имам некоја нерва во мене ќе ме убие...
Знајш шо? Преку куро ми е од тебе бе чоек.. кај ми се појави племето твое..
И арно ми велат сите, не вредиш ти сите го знат то, сите те знат шо ѓубре си бе цел град те збора дека не си чоек на место.. не си за мене ти.. Ама шо да прам бе гад еден како можев да си дозволам да стигнам до тука.. Како си дозволив да се заплеткам толку со тебе.. еве година помина.. па преку куро веќе дај остај ме на мира еднаш одеби скроз речи крај и крај нека биди засекогаш а не вака.
Смачено ми е од тебе.. ама пак ако речиш крај што ќе правам јас а?
Како ќе биди не знам... Те сакам да пукниш....неранимајко еден.. Ти се верва?
Дали на некој воопшто му се верува дека него го сака некој еј.. и то некој кој е тотална спротивност на него.. Се најде таја будала, да јас сум.. :facepalm:
И шо да прам сега јас а? Ни угоре ни удолу сум.. а тебе баш ти е гајле знам..
Ти во животот немаш поголема грижа од то да се издуваш скроз и се рамно токму да ти е.. Не знајш ти шо е љубов џабе зборам јас..
Касно е.. многу касно ми текна..
сега ќе си трпам. :(

Z

Zoza

Гостин
сакам да ти кажам море и да ти покажам кои перверзиии ми идат сега на памет...златце не си свесен шо би ти правила со оваа песна у позадина...:love::love::love:

Член од
9 јули 2013
Мислења
53
Поени од реакции
93
Љубов моја, како изминува времето се подалеку и подалеку сме. Се наше ни станува туѓо и полека тоне во заборав.
Врати се љубов. Врати се да се родам уште еднаш, да живеам онаму каде застанав пред речиси година.
Врати се додека уште умеам да те сакам. Зашто кога и последното атомче сила за љубење ќе го потрошам - ќе станам безлична и незнајна. Нема да знам да сакам. Јас и онака не знам да сакам некој друг. Само тебе љубов, само тебе.
За сите други сум рамнодушна онака како што си ти со мене.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
После долго време на темава... имам што да кажам.

Одоколу дозна и избега океј бегај но знај дека ти се зезна јас не. А зошто избега знам но знај дека ти се зезна не јас. Само после немој да ти биде криво ако налеташ на друг лош тип како ти е до сега. Бидејќи можеш да го изгубиш и тоа што можеш да го имаш за кратко време... а ти? Размисли...

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Најубави се утрата кога ме будиш...Кога ми велиш Те сакам а јас сонливо ти возвракам:И јас тебе...
Знам дека досега бев детинеста и не верував во твојата љубов кон мене...Всушност верував,но секогаш постоеја моменти кога ме факаше малку паника да не те загубам...Не сакам да те загубам...Сакам...сакам да ни се исполнат нашите планови а тоа е...Секое утро да се будам покрај тебе...Наскоро...Наскоро...Се надевам дека наскоро ке се исполни она; Dreams come true.
Не ми е важно повеке ништо...Никој,освен ти...Не е важно каде ке бидам со тебе,само сакам да се најдам во твојата прегратка.Да ме вртиш во раце околу,да ме бакнуваш изненадно...Да ми крадеш насмевки,и да ми го допираш стомакот велејки:Еден ден овде ке носиш плод на нашата љубов.
Хехехехе...Дали ти кажав дека само ти ме правиш најсрекна?Никој досега,никој...Никој не успеал да ми нанесе толку радост во мојата душа...
Ти си нешто посебно...Нешто со кое сум горда бидејки го имам.
Да,јас сум само твоја а ти мој.Твоја-преубаво звучи...
Те сакам...те љубам,те обожавам...ме допираш без да ме допреш...Остани таму каде што си...Во срцето...
Ке ја бранам нашата љубов од секого...од сите зла...како и ти до сега...Заедно...Заедно до нови предизвици...
Ти благодарам за се до сега...Ке те сакам...ке те сакам со сета сила,со сета душа,со сето срце...
Слушни ме-И јас те сакам...И јас...Те сакам диво,чисто,страсно...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Mozhda site dobri stvari shto gi napravi za mene nema da mozham gi napravam ali mache uvek edno malo mestence vo moeto srce kje imash : ) < 3.

Kajgana Shop

На врв Bottom