Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Бубу 1 година!
А не ни мислев дека толку ќе изгураме.... :D

Нека се множат, само помалце да ме нервираш :свиркам: :P

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812

Nikogash ne sum imal mnogu da ti dadam
nikogash, samo ljubov kako dete iskrena
no ne ti beshe dovolna.

Tugja si, vekje nemam pravo da te imam
tugja si kolku godini te cekav preku pat
za da te sretnam nekogash
Srekjna li si ti
sega koga nosish zlato
ili nesrekjna
shto na moe mesto tugji dlanki treperat
toa srce komu pripagja?
Srekjna li si ti
daleku od mene mila
ili spomeni
grebat kako gruba svila
dali najde mir
tamu kajshto od mene se skri?
Pred mene koe dobro mi te donese
na mojot prag, koga projdov kilometri sosem sam
no vekje sam ne spijam
Srekjna li si ti
sega koga nosish zlato
ili nesrekjna
shto na moe mesto tugji dlanki treperat
toa srce komu pripagja?
Srekjna li si ti
daleku od mene mila
ili spomeni
grebat kako gruba svila
dali najde mir
Tebe jas te znam mnogu odamna
kako nikoj drug na svetot
i ne sum posakal druga niedna
Srekjna li si ti
sega koga nosish zlato
ili nesrekjna
sto na moe mesto tugji dlanki treperat
toa srce komu pripagja?
Srekna li si ti
daleku od mene mila
ili spomeni
grebat kako gruba svila
dali najde mir
Numerata e odlicna :ROFLMAO:

S

Stef Bachatero

Гостин
Те видов пак и хемија пак се разбуди во мене.
Да се вратам или да продолжам напред прашањето е во мене :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Не знам веќе како да се понашам со неа, се убив од докажуење. И цел живот да сум со неа, она ќе ме гледа мене ко дете само затоа шо е постара 2 години. Голем курац, и мора денот да ми го почне со Дете, или на телефон ДЕТЕ, или јас и кажувам нешто, и она ми вика ДЕЦА. Пуфла :icon_lol:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Се спријателивме за да ти помогнам.За да разменуваме мислења од разни теми.И?На крајот јас се заљубив во тебе без да си признаам.А сите околу мене веке забележија како јас се однесувам.
Знам дека ке успееме,знам дека ке бидеме срекни заедно...но гордоста не ни дозволува да си признаеме што чувствуваме еден кон друг.Твојата заинтересираност во последен период започна да ми влева надеж дека еден ден ке се наогам во твојата прегратка насмеана.И вака сум насмеана кога водиме разговор,кога се глупираме,кога ја планираме "нашата иднина."
Се почесто го употребуваш зборот "ние".А јас скокам од срека бидејки чувствувам дека и ти сакаш да бидеш дел од мојата иднина.
Знаеш што ми се допага кај тебе?
Начинот на кој знаеш да ме насмееш,па макар била глупава шегата.Сепак се трудиш.
Ми се допага и твојата љубомора,тоа ми дава до знаење дека сепак не ти е сеедно.
Начинот на кој ме смируваш и се обидуваш да ме задржиш покрај себе после сите твои испади.
Знаеш,тој ден кога ти бев лута,ти ме бараше насекаде,свесен дека направи грешка and guess what?Успеа да ми го смениш тажниот лик.Мислев дека ти беше здосадено од мене,но после разговорот знаев дека после тоа нашиот однос ке биде зацврстен...подобар од кога и да било.
Нека остане вака.
Уште малку и...5 месеци љубов кон тебе,твојата спонтаност,и оригиналност.
I love you,now and forever :love:

M

MrzaRules

Гостин
Ти си проблем, што сакам да го имам
ти си дрога, што сакам да ја примам
ти си тајна, што смртно ме занима
ти си грев, што на душа го зимам
:love:

R

Rockstar90

Гостин
Ми фалиш најмогу на цееееееел свет и едвај чекам да те гушнам !!!!!!!!!!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Егото ми е повредено по незнам кој пат.
Compromises, compromises damn you compromises.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Откако замина мојот живот вози downhill по таква патека каква што ни мојот најголем душман не ни сонувал само го чекам моментот кога ќе паднам

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.058
Сум ти рекол сите цицки ме потсеќаат на тебе? Онака, додека времето уште е ОК и ги парадираат уште, и кога јас ненамерно ќе се парашутирам врз нечии гради, немам црни мисли, туку ми текнува на целата забава која сме ја имале со твоите, и така добивам една виновна куродрвица. Па да биде поголем проблемот, ќе ме фатија денес како зјапам. :нинџ: Цела апсурдна ситуација ме понесе во едни лесни времиња. Сега се осеќам како набљудуван. Скршен, ресетиран и набљудуван. Од имагинарни чичковци во бело кои го репрезентираат нормалното. И пак Хјустон со проблеми. In the department of redundancy department.

Не дека не си ми целата смисла во јужнава хемисфера, константата, утрото. Боли што во целата големина, празнина и полнина, битности и semi, уште стуткани правиме простор за сешто небитно што по карактеристика знае да пополнува место. Meне ми е по карактер, тоа е доста self-explanatory уште по мјаукањето по stray cats. Тебе? Премалку сум трепелив ама компензирам со љубов. Имам преполно. Дури и погрешно канализирана. Најди ни комфорт, компатабилност. Атипично, ама оти незнам дали ќе се додржам за слам4ето. Сакам да го дочекам убавото, ветената земја, сите зипувани фантазии и планови но со преголемата шанса оf failing that, засега..

Убави три години и една грда денес. Шоако, да прославиме со алкохол.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Многу ти зборуе тоа устето, повеќе од доволно. Доста беше, не ќе да ме резилиш пред братучеди ти мене. Седи си дома ко така, и вечерва во казарница ракија ќе си варам со друштво. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom