Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Пробај се у Холивуд, ама у некоја споредна улога, пошо не се истакнуваш премногу, а одлично глумиш ! Мада и у шпанска серија би ти одговарало, они помнењето го губеа после несреќа, а ти го губиш кога сакаш. И тука си у предност, а и несреќата нема потреба да ја симулираат !

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Ми се пие вино, црвено...ама со тебе. Сакам да наздравиме, ќе најдеме повод за што. Ми фалат оние моменти со тебе исполнети со љубов, тивка музика, разговор, а понекогаш и со недореченост....
Да ми недостига твојата цинична искреност, безмилосна иронија, невообичаената смисла за хумор и лесната раздразливост. И твоите дрски желби....
П.С. почнав да забегувам нешто :confused:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не можете да пишувате толку колку што можам јас да бришам. Темава не е за муабети. За муабети има телефон, скајп, мсн, фејсбук и сл. Првичниот пост од темава, убаво си кажува какви се правилата, ако не ви се допаѓаат не пишувајте.

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527

If I ever leave you, baby
You can say I told you so
And if I ever hurt you
You know I hurt myself as well

Is that any way for a man to carry on?
Do you think I want my loved one gone?
Said, I love you more than you'll ever know
More than you'll ever know

When I wasn't making much money
You know where my paycheck went
You know I brought it home to you, baby
And I never spent a red cent

Is that any way for a man to carry on?
Do you think I want my loved one gone?
Said, I love you more than you'll ever know
More than you'll ever know

Now listen to this
I'm not trying to be, just any kind of man, no I ain't
I'm just trying to be somebody
You can love, trust and understand

I know, I know, I know that I can be
A part of you that no one else could see, yeah
But I gotta hear you say, I got to hear you say
It's alright

I'm only flesh and blood
But I could be anything that you demand
I could be King of everything
Or just a tiny grain of sand, now tell me

Is that anyway for a man to carry on?
Do you think that I want my loved one gone?
I love you more than you'll ever know
I said, "I love you, I love, I love you"
Don't want nobody else but you

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Уште 8 дена и 3 години врска! :love:
Се чудам како помина времево, ко вчера да се фативме..
И во овие 3 години од ден на ден се повеќе те сакам, бидејќи ми се најде кога ми беше најтешко..можеби заслужуваш и бољи од мене, али тоа ти било судбина да ме трпиш мене :D.
Ќе бидам шворц за 8 дена, али ти заслужуваш и многу тоа од што ќе го направам јас за тебе!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Само ти знаеш како чука моето срце за личноста што ја сакам..
Сети се на мене, сети се на тие сиви згради.

F

FuckYouAll

Гостин
Знае ли некој како е да сакаш а да не те сакаат ?- Јас до пред 1 месец незнаев, сеа знам:unsure:
Ама аку ај, ако ни е пишано ќе си се фатиме....:P

Член од
18 мај 2008
Мислења
27
Поени од реакции
14
Сдтк ... не било вредно , нема инат не заслужиле .... замарај се и терај инат за тоа што вреди само ... на се друго тури им ...
...Нема зборови кажани кои ќе те опишат , едноставно среќен сум што те имам ... Те сакам мое најмило :*

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Ќе има ли надеж за нас?
Ќе бидам ли повторно среќна?
Душичке, копнеам по денот кога ќе те видам,
Копнеам по денот кога ќе те гушнам,
Копнеам по денот кога ќе те бакнам,
Копнеам по денот кога ќе ми кажеш те сакам.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
сакам да ти кажам дека после се поминато ... од ден на ден ми стануваш се помил .. се повеќе те засакувам
па не знам што ми правиш .. не знам дали е до тебе или само е во мојата глава тоа .. не знам дали само моментално така се чувствувам или така ќе се чувствувам и понатаму ... сакам да сум поблиску до тебе...ама нема
сакам да те гушнам .. сакам да те бакнам ... сакам да те гледам ... наскоро:pipi:

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.835
Поени од реакции
7.184
Не знам дали е во темата, ама сакам да ти кажам дека ако целта да стигнам до тебе е да се откажам од нешто вредно за да добијам од тебе нешто плитко, не оди..Ако целта да бидеш привидно среќен, е да дадеш тоа што сите даваат, не вреди.:)Уште една несреќна епизода.Да го додадам и ова "there is no way i could express with words just how much you make me feel alive."

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
... дека ми е мака за сите тие работи шо ги правам... за тва шо ме терат да се откажувам... за тва шо морам да баталам се у врска со неа... мака ми е шо морам да се одалечувам од сите тие убави работи, од нешта шо ми значат, од особи шо ги сакам. Без разлика на се, јас морам да ја хранам таа моја „never give up“ маана... Би ги изгубил сите нешта ако ги изгубам надежта и вербата, би изгубил се ако и јас станам еден обичен... еден обичен лицемер. И би изгубил се! Се! Само за љубов! Нели чувствата се единствените нешта шо не разликуват од животните, а јас никојпат нема да ја напуштам мојата идеологија. Никојпат нема да ги предадам чувствата! Ако јас можам без неа, јас можам да живеам со се... Заради тва дека мораме да се соочеме со наште слабости, со се шо не плаше, заради тва дека нашата сила се раѓа од нашите слабости, ќе ја чекам секој 13ти ден у месецо, на местото дека шо заврши се! Местото дека шо чеках и вчера... Ќе бидам там за неа и ќе чекам, секој 13ти ден у месецо, без разлика на се... И на крајот од денот, ако не се држеме заедно, ќе умреме сами...

Kajgana Shop

На врв Bottom