Mil moj stranecu kade li si sega,kade e tvojot nemiren duh, dali tvoeto srce se secava na edna ljubov......Iljada prasanja na koi ne go znaam odgovorot..Koga bi mozela da te vidam, da go slusnam tvojot glas...koga bi mozela da te zaboravam...Se obidov milo jom no ne uspeav., posakav da ne se secavam na tebe,no nemozam.Koga i da recam deka ova se moite posledni misli za tebe,nekade dlaboko od mene izleguva tvojot lik..te gledam najmil moj kako da si pred mene..I so zatvoreni oci gi gledm tvoite nasmean topli oci i vo toj moment mi nedostasuvas tolku mnogu sto custvuvam bolka....Bi sakala da sum cigarata vo tvojata raka taka bi go custvuvala tvojot dopir,bi go custvuvala dopirot na tvite usni i strasta na tvoeto telo..Mislam deka seuste si tuka nekade, mislam deka sekoj moment ce zazvoni telefonot i ce te slusnam tebe...I povtorno skrisum ce go gledm tvoeto telo po ke tolku mnogu kopneev,ce gi gledam tvoite race ...i sekoe dvizenje na tvoeto telo..ako gi zatvoram ocite ja custvuvam tvojata pregratka,dodeka pred nas mirno spiese gradot...go custvuvam bienjeto na tvoeto srce i vrelite baknezii strasta vo mene koja neznaev kako da ja smiram...Mnogu te sakam mil moj stranecu,no ti sigurno se prasuvas koja bev jas????Jas bev taa koja nesebicno ti ja ponudi svojata ljubov na dlanka,taa koja ne mozi da spie bez tebe...taa koja luda od zanes i ljubov kon tebe ti go podari srceto...Mil moj stranecu bi sakala dodeka ja baknuvas NEA da go pocustvuvas vkusot na mojata ljubov i ce bidam beskrajno srecna vo moite sonista...TE BAKNUVAM