Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
И покрај разочарувањата во врска со тебе но не и заради тебе...остануваш да бидеш еден од најдобрите личности во мојот живот.Еден од посебните...Толку драг и мил...Те обожавам!
 
С

Сатори

Гостин
Кога повторно го чувствуваш на дланките она што некогаш те правело најсреќна на светот ... треба да бидеш луд да го изгубиш повторно.А не сум тинејџерка повеќе, нека се гони Настасја Филиповна и Лукреција Борџија и Ана Каренина во три пизде материне.Сите заслужуваме љубов и среќа!
Среќна сум!
 
Член од
9 јануари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
9
Mil moj stranecu kade li si sega,kade e tvojot nemiren duh, dali tvoeto srce se secava na edna ljubov......Iljada prasanja na koi ne go znaam odgovorot..Koga bi mozela da te vidam, da go slusnam tvojot glas...koga bi mozela da te zaboravam...Se obidov milo jom no ne uspeav., posakav da ne se secavam na tebe,no nemozam.Koga i da recam deka ova se moite posledni misli za tebe,nekade dlaboko od mene izleguva tvojot lik..te gledam najmil moj kako da si pred mene..I so zatvoreni oci gi gledm tvoite nasmean topli oci i vo toj moment mi nedostasuvas tolku mnogu sto custvuvam bolka....Bi sakala da sum cigarata vo tvojata raka taka bi go custvuvala tvojot dopir,bi go custvuvala dopirot na tvite usni i strasta na tvoeto telo..Mislam deka seuste si tuka nekade, mislam deka sekoj moment ce zazvoni telefonot i ce te slusnam tebe...I povtorno skrisum ce go gledm tvoeto telo po ke tolku mnogu kopneev,ce gi gledam tvoite race ...i sekoe dvizenje na tvoeto telo..ako gi zatvoram ocite ja custvuvam tvojata pregratka,dodeka pred nas mirno spiese gradot...go custvuvam bienjeto na tvoeto srce i vrelite baknezii strasta vo mene koja neznaev kako da ja smiram...Mnogu te sakam mil moj stranecu,no ti sigurno se prasuvas koja bev jas????Jas bev taa koja nesebicno ti ja ponudi svojata ljubov na dlanka,taa koja ne mozi da spie bez tebe...taa koja luda od zanes i ljubov kon tebe ti go podari srceto...Mil moj stranecu bi sakala dodeka ja baknuvas NEA da go pocustvuvas vkusot na mojata ljubov i ce bidam beskrajno srecna vo moite sonista...TE BAKNUVAM
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јас и ти сме створени еден за друг. тоа го знаеме и двајцата подобро од било кој и што и да се случи секогаш ке те сакам љубов моја !
 
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Знам дека ти сакаш да си моја ,кога тогаш ти ке бидеш моја .
Не сум Рудар злато јас да пронајадам не сум ни пилот кај тебе да долетам за да те однесам некаде далеку и дел од твојто срце јас да украдам ,не сум ни сликар гола да те насликам но ти ке бидеш моја штом те погледнам .
Не сум вино усни да ти навлажнам ниту мангуп тебе да те излажам за да те ондеам некаде далеку .
 
Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
И што ако ми идеш контра цело време и ми тераш инат?Ќе постигнеш нешто?Вчера заклучив дека ти имаш дефинитвно проблеми со главата и со умот зошто нормална девојка не го прави тоа ти што го правиш!Се прашувам секој ден дали некогаш ќе прекинеш да се караш,да не ми тераш инат и егото уствари не правам муабет за тоа твое факинг его...Само едно ќе ти кажам: Кој последен се смее најслатко се смее!
 
Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Нека ми жива и здрава гитарата на која ги испеав песните за тебе само таа ја знае како е да допреш до дното на срцето,
мозеби а можеби не, но се надевам ке допрат и до тоа твое камено срце кое незнае што сака
 
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
19ти девојче, не 17ти. И сакаш да го повториме?
 
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.308
Поени од реакции
8.435
........................................ не е важно ништо. Ни кој си. Ни каков си. Ни се што е помеѓу. Ни се што е заедничко. Ни се што не дели. Ни се што не спојува. Апсолутно ништо.
Мој Р. Јас секогаш ќе верувам дека нашите ѕвезди точно знаат кога да се спојат, исто како некогаш. И затоа секогаш ќе им верувам дека сум на вистинскиот пат до тебе. И кога ме водат илјадници километри далеку од тебе.
Зошто, секогаш кога ќе погледнам нагоре, има една водолија. А таа секогаш ќе те наоѓа, тука, таму, некаде...
Твојата единствена, малечка С.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
I'm dying to know is it killing you like it's killing me!
Али работата е што следниот муабет нема да те прашам тоа, туку ќе ставам крај.
 
S

Stef Bachatero

Гостин
I won't give love anymore,because when i do you take it and fly away with it and you don't give back to me.I won't be your slave and not even a Don Juan.I'm just real and i'll continue my life.
 
Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
Не сум закана. Едноставно не сакам да бидам нечија девојка или уште полошо нечија сопруга. Сама разголена пред себе. Дали ми треба воопшто некој? Хм...Изгледа не. Совршено добро функционирам и вака сама. Ја сакам возбудата рефлектирана во тајновитоста. Ги сакам скриените погледи, очекувањата.
 
Член од
27 јули 2011
Мислења
42
Поени од реакции
1
Se zaljubivvvvv....konecnoooo,,,te znam veke ceeeeli 2 dena (ironija) a vekje toa cuvstvo :))) ahhhh happyyyy
--- надополнето: Aug 17, 2011 3:20 AM ---
Se zaljubivvvvv....konecnoooo,,,te znam veke ceeeeli 2 dena (ironija) a vekje toa cuvstvo :))) ahhhh happyyyy
 

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Го чекам денот кога ќе ми се промени животот кога се ќе се смени и се ќе отиде во заборав. Едвај чекам да си заминам и се надевам нема да треба да се вратам да живеам повторно тука. Тука каде ветерот ме гали по образите а тоа е исто како да го чуствувам твојот допир каде секој мирис ме потсетува на минатото и ме враќа назад во спомените и ми се режат твоите зборови во срцето на сите ветувања што ми ги даде ама никако не ги исполни. Страм да ти е што ја уништи оваа душа и што единствено само тебе ти го подари срцето и само тебе те сакаше и никој друг. Ме направи посилна, поиздржлива, понезависна ама исто така ме направи и себична да не можам да ги отворам вратите на моето срце и да не можам да сакам како што сум те сакала тебе. Што ти е целта тоа никако не го дознав што ти требаше толку години да поминат за да заминеш зошто не дозволи да прекинеме тогаш кога јас сакав зошто чекаше толку време? Знам никогаш нема да ми одговориш бидејќи имаш преголема гордост за да признаеш бидејќи никогаш не призна дека си грешел секогаш јас бев таа што не ти погодуваше и што никако не бев доволно добра за тебе колку и да сакав да се променам и што и да направев никогаш не беше тоа доволно за тебе. Се надевам никогаш во животот нема да го доживееш тоа што ти ми го направи на мене се надевам дека веќе си ја најде среќата и си задоволен во тоа што го работиш. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom