Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Циганче кога ќе се вратиш црнец ќе си!!!
Ајде више досадно без тебе!
Има да те загушам од гушкање :love:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Уморен,немоќен,психички уништен, а за што? За да ти докажам дека премногу те сакам и дека си горделива и толку голем инат што правиш вака да се чувствувам? Од вчера заклучив дека со тебе нема иднина, нема пат по кој ќе можеме заедно да чекориме... Јас и ти сме тотално различни светови! Не знам само што не спои, што беше тоа што не натера да се сретнеме? Цело време што вака правиш,се понашаш,инат што ми водиш несвесно од мене направи непријател полн со гнев што чека момент само да ти врати за се! Продолжи да играш на таа карта да се правиш пичка пред тие што те сакаат и те поддржуваат и ќе видиш дека ќе те напуштат сите и другарки и другари.
Единствено криво ми е што од мене направи монструм што на крајот ќе те повреди како ти мене што ме повредуваш цело време.
Само немој да кажеш на крајот дека не си го очекувала тоа од мене и дека пак јас сум бил виновникот. Кога ќе заврши пеколов верувам дека ќе сфатиш дека ќе си признаеш најпрво на самата себеси (еднаш засекогаш) дека сето ова завршило благодарение на тебе и на твојот егоизам.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
9
I konecno dojde denot ''D''....ti povtorno si pred mene...A moevo kutro srce ce mi izlezese od gradite dodeka te miluvav so pogled,dodeka gi broev vo sebe minutite i sekundite koga konecno ce bideme sami......I dojde i toj mig,no tolku mnogu se isplasiv od pomislata deka odamna me zaboravi,se prasuvav dali si nekoj stranec sto sedi do mene, ili....mojata beskrajna ljubov.Site stravovi,site somnezi isceznaa koga tvojata raka ja stavi vrz mojata i me prasa kako sum,...a sledniot mig gi pocustvuvav tvoite socni usni na moite.....Se se stopi vo tie beskrajni migovi,konecno bev so tebe..ah ljubov moja,koga samo bi mozel da ja pocustvuvas mojata golema ljubov....TE ljubam mil moj,povtorno ja pocustvuvav tvojata koza na mojata,tvoite usni go baknuvaa moeto telo i tvoeto srce barem togas cukase strasno pokraj moeto....posakuvav da zapri vremeto,da se stopam vo dlabocinata na tvoite oci, posakuvav zasekogas da ostanam vo tvojata pregratka...beskrajno te sakam,zasekogas mil moj....Premnogu sum srecna,zatoa sto povtorno uspeav da te miluvam,da treperam vo tvojata pregratka i uzasno da te posakuvam da bides barem vo mislite moj...TE LJUBAM, MIL MOJ STRANECU.....

Член од
11 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
јас се заљубив преку фб во еден 3 години постар од мене тој е таков што ја има секоја женска што ја посака или некоја која му се пушта ама искусна во мување јас се советував со другарките и тие ми рекоа полека полека да му пишам и послемто као да местемо некоја и моја слика јас тоа го направив и тој сега мисли дека сум тешка глупа4а а+имаше 1 што искрено ме сака но јас го зезав и му шутнав клоцата и сега тој е консултирал со нега и мисли дека сум глупа4а тој ме знае од порана ама само на фаца а инаку е другар на сестрамишто да правам јас имам 15 а тој 18 до сега се немам мувано ке ве молам за помош оти ке се убијам

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Луѓето го создаваат својот свет.
Ако не учествуваш во создавањето, тогаш биди подготвен за извесен редослед, само заради твојата желба да се вклопиш во истиот.
Секогаш ќе постои некој кој е пред тебе и по тебе.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Еден ден ако те "наметнам"...има да гребиш како маче по зидот...тогаш да видам дали ке сакаш да играме топло-ладно...една година стана у пичку матер...
Ако....

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Еден момент е вреден илјада зборови.
Моментот кога те видов за прв пат по кратко но за мене долго време, предизвика да не изустам збор, воопшто.
Само се препуштив на твоите големи и топли раце, кои цврсто ме држеа за да не побегнам повторно.Се препуштив на милувањата по лице, бакнежите, и долгите погледи без да трепнеме.
Чуствата што си ги покажавме во тие неколку минути, направија да сфатам колку сме важни ние, и колку не можеме ние без нас.
Тој период кога бевме разделени, сфатив дека јас не се карам од што морам или сакам, или од што ми е таков карактерот.Јас се карам од што те сакам, од што сакам да ни биде подобро и на двајцата.Се карам зошто понекогаш тоа ми е некаков необичен и чуден начин за да ти покажам дека се грижам.
Откако си посветив време на себе, сега е повторно редот да се посветам на тебе, на нас.Знам дека летово ќе ни биде прекрасно, без никакви претчуства или надежи, едноставно знам.Доволно и повеќе од доволно поминавме, за да го залужиме ова што ни се случува.А сега, кога тоа е тука, ќе направам да вредат сите караници и нервирања, зошто без нив, немаше да го истуркаме најлошото, што кај секој пар се случува, но не секој пар иде понатаму.
Те љубам:love:

S

Shimamoto-San

Гостин
The cold cement beneath us, black sky above us.
I noticed it tonight. It's real and it's here.
You are here. Now that we are so close.
And you keep getting closer.

Even though it's hidden danger, i hope it's not too late

Член од
16 јули 2011
Мислења
127
Поени од реакции
104
Ми недотигаш...Нема да те видам 23 дена, знаеш што значи тоа за мене, убаво,но беспомошно лице? Ми требаш ти и твојот мозок, да водиме по цели вечери интелегентни дискусии. Ми требаш да ме браниш од ладниот свет. Сакам да си тука, да ми кажеш што си направил во текот на денот, затоа што само ти знаеш по цел ден да правиш добрини и да помагаш некому. Сакам да те гушкам, гњавам и бакнувам all night looong. Сакам да си тука за да си ги правиме нашите добро познати планови за убава иднина. Ми требаш затоа што си се надополнуваме еден со друг...Искрено те сакам...Всушност не, не те сакам...Јас...Јас те љубам!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ко за мене пишана да е..
btw
ме држат на копно сите филмови што си ги правам во главата.. јас и мојата имагинација..
Пакета цигари и ти до мене..

Член од
9 јануари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
9
kako li da te vikam,jas ce te narecam ljubov...Ti si mojata luda egzoticna ljubov,mojot son ,mojata misla....Se prasuvam,zar e mozno tolku mnogu da se ljubi,tolku mnogu da se posakuva nekoj..Milo moe,za mene si kako vozduhot, kako sonceto na neboto, kako zvezda na sozvezdieto,neznam da ziveam bez tebe.Dovolno e da znam deka ne si me zaboravil,dovolno e da te poglednam vo tvoite temni oci..A tolku mnogu me baknuvas,beskarano dolgo i strasno od sto g kako i site o gubam zdivot,srceto mi zastanuva vo tie momenti,mislam deka nasite srca rabotat vo ist ritam..Koga bi znael kako me pecat tvoite dopiri po golata koza,vrelite baknezi i strasnite pregratki,..vo tie momenti mojot mozok ne raboti,postoi samo zelbata da ti pripadnam tebe...Ah,mil moj stranecu, denovite se prekrasni mislejci deka mozebi utre ce bideme zaedno,mozebi utre ce go grizam tvoeto uvo dodeka ti sepotam za najskrienite custva, ...a sto ce bide posle???
Premnogu te sakam za da naucam da ziveam bez tebe,premnogu mi vleze vo srceto, mojot zivot ti pripajga samo tebe.....Mozebi i ti me sakas,no jas ne go baram toa od tebe,..mene mi e dovolno da zivee nasata ljubov.I ovaa noc mi nedostasuvas,snosti dodeka te gledav ne go slusav tvojot glas,jas samo besramno go zamisluvav tvoeto golo telo,zedta po nego,vo moite misli te baknuvav strasno i nezno,poleka te soblekuvav i go cekav momentot kga ce staneme samo edno telo,.. a potoa se smeev kako i site drugi, srecna sto nikoj nemozese da gi vidi moite misli..So netrpenie go cekam denot D., TE LJUBAM ZASEKOGAS,BESKARAJNO MIL STRANECU....

• Tαммι •

Гостин
Ох, је*оте ми влезе под кожа... -.- смрдле :):love:
Убав провод на одмор, се гледаме на мојот роденден :*

Kajgana Shop

На врв Bottom