kako li da te vikam,jas ce te narecam ljubov...Ti si mojata luda egzoticna ljubov,mojot son ,mojata misla....Se prasuvam,zar e mozno tolku mnogu da se ljubi,tolku mnogu da se posakuva nekoj..Milo moe,za mene si kako vozduhot, kako sonceto na neboto, kako zvezda na sozvezdieto,neznam da ziveam bez tebe.Dovolno e da znam deka ne si me zaboravil,dovolno e da te poglednam vo tvoite temni oci..A tolku mnogu me baknuvas,beskarano dolgo i strasno od sto g kako i site o gubam zdivot,srceto mi zastanuva vo tie momenti,mislam deka nasite srca rabotat vo ist ritam..Koga bi znael kako me pecat tvoite dopiri po golata koza,vrelite baknezi i strasnite pregratki,..vo tie momenti mojot mozok ne raboti,postoi samo zelbata da ti pripadnam tebe...Ah,mil moj stranecu, denovite se prekrasni mislejci deka mozebi utre ce bideme zaedno,mozebi utre ce go grizam tvoeto uvo dodeka ti sepotam za najskrienite custva, ...a sto ce bide posle???
Premnogu te sakam za da naucam da ziveam bez tebe,premnogu mi vleze vo srceto, mojot zivot ti pripajga samo tebe.....Mozebi i ti me sakas,no jas ne go baram toa od tebe,..mene mi e dovolno da zivee nasata ljubov.I ovaa noc mi nedostasuvas,snosti dodeka te gledav ne go slusav tvojot glas,jas samo besramno go zamisluvav tvoeto golo telo,zedta po nego,vo moite misli te baknuvav strasno i nezno,poleka te soblekuvav i go cekav momentot kga ce staneme samo edno telo,.. a potoa se smeev kako i site drugi, srecna sto nikoj nemozese da gi vidi moite misli..So netrpenie go cekam denot D., TE LJUBAM ZASEKOGAS,BESKARAJNO MIL STRANECU....