Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

S

Shimamoto-San

Гостин
Сите работи непромислени,недоразбрани,недокажани полека прават дупчиња во мојот ум. Исто како дупчињата од молците на мојот стар џемпер. Те мразам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Веќе сакам да почнам и да демонстирам а не само да кажувам, по ѓаволите. Одиме по многу тенок мост и газиме на многу трнлив пат. Го мразам бројот 5 и неговата поврзаност со нашиот проблем.
ТЕ САКАМ!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Well .....I'm single again

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
I've been hangin' 'round your old address
And the years have proved
To offer nothin' since you moved
You're long gone
But I can't move on :place:

• Tαммι •

Гостин
Многу ми е тапа што темава ми стана некако далечна... дали се затворив во себе и пробувам да ги чувам тие преостанати чувства во себе или пак ми е некако тешко да се изразувам а? Читам љубовни теми и не знам да се изразам...да пренесам чувства.... Можеби поради тоа што помина долг период од кога ја имав твојата љубов...после тебе се беше некако погрешно. Ми недостига тој период со тебе.
И да, сеуште те сакам. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.449
Луѓе сме...Грешиме. Но таков е животот. Полн со изненадни испади... Треба да го разбереш тоа. Јас ја разбрав својата најголема грешка. Дека не ги читав знаците. Дека не го почитував оноа парче од местото на твоето срце кое ти ми го додели. Но предоцна.Со цената на губење на нешто навистина вредно. Пријателство
Не молам за прошка. Одамна ја изгубив таа надеж. Само сакав да ти кажам.... Извини.

Знам, не ти се многу омилени. Но барем сфати ја внатрешната порака што тие ја носат.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
22 бе љубов. Уште многу да си дочекаме. Те сакам. :love:

Член од
8 април 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3
Велат подобро да речеш се обидов, отколку требаше да се обидам. Јас се обидов со тебе но не успеав, а многу се жртвував, јеби га ... иако толку многу ми се свиѓаше, навистина ми е жал што не успеав со тебе. Затоа што ти ми беше оној модел на жена кој одсекогаш сум го барал . Девојка кај која наоѓав физичка но и карактерна убавина, мисловна личност и преубава како одвнатре така и од надвор.

Длабоко во себе знаев и да биде нешто таа врска нема да успее , бидејќи сепак бевме многу различни. Ти веруваш во своите идеали, а јас не верувам ни во себе! Ти си личност која е исполнета со победи во животот, а јас лузер со празнина и тежина на гради. Масло и вода не идат заедно, и сите за тоа треба да бидат свесни пред да се зацапаат . Но дали можеш да му кажеш на срцето во кого да се заљуби ?!

Ако е божја волја нешто да се случи - тоа ќе се случи кога ќе дојде времето без разлика на било што! А ако не е негова волја, тогаш сигурно чува нешто подобро за тебе. Барем мене така ме учеа, но кој знае дали било негова волја да бидеме заедно, изгледа по се НЕ !

Единствено нешто што посакував е да бидам во твоите очи она што ти беше во моите! Сигурно не беше многу, но таков е животот како шило боде колку може и секој ден е се потежок ! Барем еднаш во животот посакувам да бидам со девојка што ќе ја сакам ! :(

НИКОГАШ, НИКОГАШ, НИКОГАШ во животот не се предавам, а нема застанување ни после ваков пораз, ниту сега ниту никогаш ! If i fail i try again and again and again !

But don't worry, I shall rise again !

Attachments

S

Shimamoto-San

Гостин
Благодарам што умееш да ми ја направиш секоја вечер посебна и поразлична од предходната.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
6 месеци. Couldn't be more grateful for having you.
Од ден во ден сè повеќе го сфаќам процесот сакање. Фала за прекрасната вечер...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Babe знам требаше рано да станам и денот да ми биде шити... ама... I have you! :D
Фала ти за друштвото, фала ти за подршката... фала ти за се‘ лепи <3
You made my day :love:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не сакав вака да испадне...а тебе ти посакувам среќа!

Kajgana Shop

На врв Bottom