Велат подобро да речеш се обидов, отколку требаше да се обидам. Јас се обидов со тебе но не успеав, а многу се жртвував, јеби га ... иако толку многу ми се свиѓаше, навистина ми е жал што не успеав со тебе. Затоа што ти ми беше оној модел на жена кој одсекогаш сум го барал . Девојка кај која наоѓав физичка но и карактерна убавина, мисловна личност и преубава како одвнатре така и од надвор.
Длабоко во себе знаев и да биде нешто таа врска нема да успее , бидејќи сепак бевме многу различни. Ти веруваш во своите идеали, а јас не верувам ни во себе! Ти си личност која е исполнета со победи во животот, а јас лузер со празнина и тежина на гради. Масло и вода не идат заедно, и сите за тоа треба да бидат свесни пред да се зацапаат . Но дали можеш да му кажеш на срцето во кого да се заљуби ?!
Ако е божја волја нешто да се случи - тоа ќе се случи кога ќе дојде времето без разлика на било што! А ако не е негова волја, тогаш сигурно чува нешто подобро за тебе. Барем мене така ме учеа, но кој знае дали било негова волја да бидеме заедно, изгледа по се НЕ !
Единствено нешто што посакував е да бидам во твоите очи она што ти беше во моите! Сигурно не беше многу, но таков е животот како шило боде колку може и секој ден е се потежок ! Барем еднаш во животот посакувам да бидам со девојка што ќе ја сакам !
НИКОГАШ, НИКОГАШ, НИКОГАШ во животот не се предавам, а нема застанување ни после ваков пораз, ниту сега ниту никогаш ! If i fail i try again and again and again !
But don't worry, I shall rise again !