statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Ти си тотален mood changer. Дали е до адолесенцијата или едноставно thats the way u work, незнам...знам дека си доста сложена, и го сакам тоа. Можеби звучам строго, можеби изгледам незаинтересирано, но се издавам на моменти дека не сум таков ладен како што изгледам, но ти, кога не сме заедно, никогаш неможам да видам точно како се чуствуваш, или што мислиш. Па и кога те гледам очи во очи, правиш некои чудни, за мене непредвидливи потези, но секогаш на правилно место, како сево ова повеќе да ти е пракса него спонтаност. Ми фалиш, и на тие моменти кога најмногу ми фалиш, едноставно оладуваш. Што можам јас освен да седам и да изгледам “кул“, да се правам демек мене не ми е гајле што се гледаме ретко... Те земав здраво за готово, знам...Со тебе на некои сосема трети нешта сум поопуштен, а на папучарскиов дел стегнат. Доволно си паметна за да сфатиш дека се фолирам, и дека сакам да трчам по тебе, повеќе него што глумам тука. Ама ете, се надевам дека ке ти го докажам спротивното. Верувај, безброј пати го прочитав твојот пост тука, уште од минутата на своето постоење. Ама се праев наудрен. Лоша тактика...сеа укапирав. Сакам да бидам со тебе.
потпис:
Марио папучар wannabe
потпис:
Марио папучар wannabe