Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ти си тотален mood changer. Дали е до адолесенцијата или едноставно thats the way u work, незнам...знам дека си доста сложена, и го сакам тоа. Можеби звучам строго, можеби изгледам незаинтересирано, но се издавам на моменти дека не сум таков ладен како што изгледам, но ти, кога не сме заедно, никогаш неможам да видам точно како се чуствуваш, или што мислиш. Па и кога те гледам очи во очи, правиш некои чудни, за мене непредвидливи потези, но секогаш на правилно место, како сево ова повеќе да ти е пракса него спонтаност. Ми фалиш, и на тие моменти кога најмногу ми фалиш, едноставно оладуваш. Што можам јас освен да седам и да изгледам “кул“, да се правам демек мене не ми е гајле што се гледаме ретко... Те земав здраво за готово, знам...Со тебе на некои сосема трети нешта сум поопуштен, а на папучарскиов дел стегнат. Доволно си паметна за да сфатиш дека се фолирам, и дека сакам да трчам по тебе, повеќе него што глумам тука. Ама ете, се надевам дека ке ти го докажам спротивното. Верувај, безброј пати го прочитав твојот пост тука, уште од минутата на своето постоење. Ама се праев наудрен. Лоша тактика...сеа укапирав. Сакам да бидам со тебе.

потпис:
Марио папучар wannabe

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
сакам да кажам дека...

ја знаете онаа поговорката после дождот доаѓа сонце кај мене е обратно...убаво убаво па после катастрофа...стварно до сега можам да кажам најубава врска криво ќе ми биде ако вака завши ама тоа ти е...обично сум раскинувал или прекинувал врска поради некоја причина значи оладување поради варање а сега нема причина...значи не знам поради што прекинуваме, тоа по нејзина воља нормално...онака како од небо јас не можам да си го замислам животот со тебе и после ваква линија која е причината да одиш со една девојка...значи сите шанси за да продолжи врската се прекинати...многу лоша линија...да ви кажам дека после линија бев во размислување едно 2-3 сааати бдееев во облаците ме ладеше ветрето и летав некаде...си правам муабет самиот со себе, и што ако се смириме и што ако пак почнеме да одиме кога ќе биде само едно општо лажење на нас самите ќе се правиме се е во ред а уствари она не може да замисли да живее еде ден со мене...искрено до сега девојка ми нема раскинато али за се има прв пат али овој навистина болеше:nesum:
Животот продулжува понатаму, млад сум имам работа перспективен сигурно таму некаде има и девојка за мене :pos2:некоја која ќе ги цени моите вредности...си се испофалив али тоа е тешко ми е малце на душава и ова е единствено место кај што можам да си се искажам што мислам...поздрав до сите

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Здраво
Јас само да ти кажам дека те сакам.
Не дека некогаш престанав да те сакам [океј, еднаш само прекинав:)]
Mислам дека сеа те сакам повеќе ама на друг начин...
Нема да те изгубам, нема ни ти мене..
Репродуцирав спомени од нас двајца и ми беше ептен забавно коа ќе помислам низ шо се ијаме поминато..
Е сеа, ако тоа не вреди ја и ти да се сакаме до крајот на животот- тогаш не знам..
Интересно ми е шо и не те сакам во исто време...
Ме нервираш, само те критикувам, ти кенчам, те умарам, се нервирам коа не ми пишуаш на мсн..
И ова не е признание, ова е само известување шо не чека у иднина зашо кидо, ова сум го наумила и тоа е тоа.
И не знам зашо се плашиш или одбегнуваш кога и да ти кажам дека те сакам..
Има начини на сакање бе алооо..
Не мора да значи дека те сакам само на ТОЈ еден начин!
Фала!
:)
Се грижам за тебе и и и и и шо знам јас како..
Ќе сфатиш ти иако си смотан
Фала!
Не оди!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Миговите заедно со тебе се бесценети.Твоите очи ми даваат сигурност, а твојата насмевка ме смирува.
Ме држиш за рака, и мислам дека цел свет го држам за рака.Ми даваш потпора, сила дека можам да го направам и невозможното.
Има моменти кои никогаш нема да ги заборавам, зборови кои ќе останат врежани за мене.
Последниве два месеца, љубовта е мојот воздух.Со него се хранам, го вдишувам целосно.Не дозволувај како што нема да дозволам ни јас, ова прекрасно чуство да исчезне:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кога ќе си дојдеш, ќе те јадам. Лавовски.:pipi:
Патем, сум ти кажала дека се смееш многу заразно?
(освен кога ги испушташ тие криците, што ме нервираат:back:)
Те чекам, мил мој.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
:back:Конечно и јас да напишам еден асален пост тука.
Фала ти што ми помогна да си ги средам чуствата и да сватам до кај сум .Сватив те сакам и сум заљубена во тебе:kesa:.Се губам во тие твои црни очи . [FONT=&quot]Те сакам признавам... кога сум со тебе како да лебдеам, те сакам до бескрај, откако дојде во мене ми го украде срцето, ме исполни со среќа, ме научи да знам што значи да си заљубена, ме исполни со љубов, среќна сум покрај твојата прегратка, сега знам да сакам, сега знам како е да си заљубена, ти ме однесе во ѕвездите, те сакам, те сакам... [/FONT]

N

navivacka

Гостин
Сакам да ти кажам дека и покрај се што ми го правиш јас продолжувам да те сакам:tapp:ми недостасуваш а немаш појма за тоа,те обожавам а не знаеш...ке те чекам додека не сватиш која те сака искрено и безусловно:pipi:твоето ќутење ме убива и ми го крши срцето на парчиња...ако заминеш засекогаш од мојот живот јас ке полудам без тебе:nesum:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Tebi bih dao i sredinu palačinke
tebe mi nije teško gledati bez šminke
od tebe ne vidim ni sisate klinke
od tebe ne vidim ni sisate klinke

Ипак, нервно ќе попуштам од тебе. После ќе требит да oјш со ретардирано дете. Прекини да ме нервираш, океј?:smir:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
иронија... толку вложив и толку се трудев за да успееме... но не, кога нешто не иде, не иде, така е за жал... иако тоа го сватив, сепак повторно успеа да ме разочараш, иако си далеку од мене, иако не сме заедно...
и да ме боли, боли тоа што си со друга, ме боли тоа што сега си со некоја што баш таква ти не сакаше!!! ако се сеќаваш...
секогаш си успевал да ме разочараш а многу ретко да ме направиш среќна...

D

dh00|

Гостин
мразам да го кажам ова,аама ете го кажувам...сеуште те сакам бе будало:nesum: и после 3 години познавање, не можам да престанам да те сакам:(
убаво ми е кога ќе ми се јавиш и кога ќе речеш „еј доаѓам накај тебе наскоро:)“ , убаво ми е кога те слушам кај што ми зборуваш,а посебно сакам да го слушам твојот сарказам:wink:...сакам да те гледам секој ден, да те гушкам без престан, но кога ќе ми текне дека тоа не е можно, го пијам диазепамот за да ме смири, од едноставна причина да не напрам некоја глупост случајно...
не знам што друго да ти кажам за крај освен „те сакам безусловно и најнесебично, а сепак не можам да те имам:(

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
nemozam da razberam sto se slucuva so nas ... nekako kako da e porazlicno od toa sto mislef deka e(od toa sto bese )naednas kako da pocna da se odalecuvas od mene a jas ne znam zosto :toe: ej pa zosto? zosto se smena nemozam da te sakam vakof ,mene mi treba onaj stariot ti koj e sekogas tuka za mene ,koj me rzbira i saka .Tolku mnogu sakam da ti kazam deka si mi se no kolku i da se trudam i obiduvam da go pocuvstvuvas ova ti konecno koga nekoi raboti ke trgnat nadnas se pravis ''da padni vo voda '' .Se nadevam deka ova e smo prolazna faza i deka se ke bidi vo red :back:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Stay with me...
Won't you wait for me...
Care for me...
And never say never...

Баш сега правев муабет со една другарка за тоа колку било убаво да си заљубен... Убаво е да. Ама уште поубаво е чувството кога знаеш дека некој друг е заљубен во тебе, мисли на тебе, се грижи за тебе. Чувството, тоа, незаменливо, прекрасно, едно кое не сакам да исчезне, never. Знаеш, кога чувствуваш како да си во облаците, како да си на најсигурното место на планетата, каде никој не може да те повреди.

Yup, тоа кое го чувстувам кога се наоѓам... таму некаде длабоко... во твојата прегратка...

Always... :back:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Меѓуградска врска? :uvo:
Whats that anyway?
Мислев дека под то се подразбира кокетирачко- глуп , ефтино- долг муабет.
И шо ке се дешава во меѓувреме?
Од кај ке знам дека тебе нема да ти се пушти некој ,,убав" , мрсно набилдан jock и ти ке останиш рамнодушна?

I wont. -.-

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Прифати, прифати, не е проблем, ич не ми пречи.

Само немој да велиш дека јас сум инаетчија.
Ќе те изеди бе, ќе те изеди, аман!!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Кучка сум, не?
Знам. Не мора да ми го кажеш тоа.
И сам си кажа, ти се качувам по нерви, успешно.
Не сум фер, не си фер.
Јадам гомна, потсвесно ти кажувам што да правиш, не ме сфаќаш сериозно, понекогаш се прашувам дали воопшто сакаш да бидеме заедно.
Но, периодов е таков и за двајцата, депресии, ќе помине, нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom