Vecerva trebase da ja bacam devojkata sto jas sakam, vecerva bese nokta, nokta koga trebase da i sepnam neso slatko i neodolivo i da bacam, nok koja ja cekav cel mesec. Zatoa gi grabnav klucevite od kolata, koja e prilicno nova, i trgnav da odam tamu kaj sto trebas da stignam, na pat natamu mi izleta zaprezno vozilo pri sto vo obid da go izbegnam si ja izgrabav kolata na nekoj golem kamen sto bese postaven na patot.. no toa ne mi bese vazno ne ni zastanav .. zato sto vecerva bese nokta koga ke ja bacam devojkata sto jas sakam, koga stignav kade sto trebase izlegov od kolata i se svrtev okolu za da vidam kolkava e stetata, pri sto se liznav i go izmestiv kolenoto po 4ti pat vo ovie 3 meseci, no sepak ni toa ne mi bese vazno, zosto vecerva ke ja bacam deojkata sto jas sakav, mozebi ke kucav malce ama nema da dozvolam toa da me spreci. I posle 3 saati ja sretnav, ja sretnav na mesto polno so luge od koi samo taa bese vazna .. samo taa odese vo usporen interval od vremeto samo taa sjaese i izgledase prekrasno, samo taa imase pogled od milion dolari.. i togas ja gusnav.. i vo toj del od sekunda nemav nova i izgrebana kola, nemav izmesteno koleno samo ja imav devojkata koja ja sakam vo pregratki. No izgleda vo toj moment, ednostavno izgubiv hrabrost da sepnan nesto ubavo nesto slatko i da ja bacam, ni si pomisliv "zastani malce, i obidi se povtorno za dve minuti ne ide nikade". Togas ja pustiv i se svrtav da se pozdravam so drugite luge sto bea so nea.. koga se svrtiv nazad nakaj nea, taa se bacuvase so nekoj tip sto ne go ni znam, ne oti ke pravese nekoja razlika ako go znaev no sepak ..
Vecerta vo koja trebase da ja bacam devojkata sto jas sakam ja zavrsiv so izgrebana kola, ismesteno koleno i gledajki ja kako bacuva drug ..
Vo zivotov nema srekni kraevi samo marfievi zakoni, losi raboti se slucuvaat vo trojka.
Izvinete za losa gramatika i izedeni bukvi.. no stvarno ne mozam pak da go citam i popravam ova, kasno e, a i denot ne mi bese bas najdobar.
Ne znaes sto propustas .. stravno ne znaes .. tesko i loso e da ja izgubis taa sto ja sakas,
no mnogu e poloso i po tesko da izgubis nekoj sto te saka.