Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
посакувам работите да беа бар малку поедноставни....

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Come back before you leave.
I haven't got room for a broken heart.
Come back before you leave.
You shouldn't go at all, you shouldn't go at all.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Те сакам... ги читав сите зборови кои сум ти ги посветила, сите прекрасни и уникатни мисли само за тебе, само за нас... понекогаш жалам што не можам да бидам толку креативна, што не можам да бидам толку депресивна... сепак, вината е во тебе, ти ме правиш најсреќната личност на планетава, така да ќе мораш да се задоволиш со мојата насмевка и сјај во очите секој пат кога те гледам, а и знам дека тоа ти е доволно. Ги сакам сите украдени мигови кога се кријам за да ти свртам, кога шепотам за да ти кажам, кога треперам кога ти изјавувам љубов по стоти пат во денот. Ги сакам сите погледи кои ни љубоморат на среќата, дури го обожавам фактот што некогаш и на себе сум љубоморна, што се чувствувам себично што го вдишувам целиот твој мирис, што го пијам целиот твој вкус не дозволувајќи на другите да ја видат твојата убавина, твоето совршенство. Ми ги скршија крилјата, ги потрошив солзите, но не жалам, не ми се потребни... поради тебе не верувам дека некогаш ќе заплачам, ниту пак ќе посакам да одлетам некаде далеку, не додека ти си овде, на ова парче земја. Те љубам... ангелу мој!:back:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Во врска со љубовта несакам ништо да ти кажам..само ќе ти дадам еден добронамерен совет...потруди се да го задржиш тоа што го имаш,а не да го бараш одкако ќе го изгубиш!:back:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Срце те сакам нај нај најмногууу..ми фалиш ептен многу....
Едвај чекам да дојде летово да се видиме пак знам дека требаше се да се случи порано...ама бидна што бидна..сориии што не дојдов тогаш :(
:back:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
:ruzha:аи лав иу!!! хот лонг кисез фор ју!!!

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Leleee beee, kako uspeja da go storis so mene toa sto sekogas velev deka nema da go dozvolam. Kako si poigra so mene kako sto mislev deka nema nikoj da si poigra. Besna sum samo koga ke si pomislam na tebe. Mi se ide da vikam, da se deram, da udiram pri samata pomisla na tebe. Neli svakas deka mi e tesko da te pozdravam, neli svakas deka sekoja tvoja postapka tesko mi paga...Ne ja podnesuvam tvojata pojava, tvojata senka, a uste pomalku tvojot pogled. Te molam odi si podaleku od mene....

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Аххх да беше темница што ке ти направеввв:back:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Mio caro, ti adoro più di quanto il cielo adora le sue stelle e starò con te fino alla fine TI AMO!!

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
no you don't mean NO nothing at all to me (ako se lazeme :pos:)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
u make me feel perfect:wub: ...I already miss you :love2:

:love3:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Нервозна,попиздувам..доаѓа 22.00 те нема ни да се јавиш,а веќе добро сме спукани 3 дена,си направив милион филмови,во главава шпанска серија ми се дешаваше,ќе ти кажам ова,ќе ти кажам она,ќе те отерам и бла бла...до моментот кога ми заѕвоне на врата!
Зашто секогаш морам да ти паднам на таа невина фацичка!ГРрррр!
И од сето тоа што требаше да ти кажам успеав само Ај дој да те гушнаааааам!:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom