Те сакам... ги читав сите зборови кои сум ти ги посветила, сите прекрасни и уникатни мисли само за тебе, само за нас... понекогаш жалам што не можам да бидам толку креативна, што не можам да бидам толку депресивна... сепак, вината е во тебе, ти ме правиш најсреќната личност на планетава, така да ќе мораш да се задоволиш со мојата насмевка и сјај во очите секој пат кога те гледам, а и знам дека тоа ти е доволно. Ги сакам сите украдени мигови кога се кријам за да ти свртам, кога шепотам за да ти кажам, кога треперам кога ти изјавувам љубов по стоти пат во денот. Ги сакам сите погледи кои ни љубоморат на среќата, дури го обожавам фактот што некогаш и на себе сум љубоморна, што се чувствувам себично што го вдишувам целиот твој мирис, што го пијам целиот твој вкус не дозволувајќи на другите да ја видат твојата убавина, твоето совршенство. Ми ги скршија крилјата, ги потрошив солзите, но не жалам, не ми се потребни... поради тебе не верувам дека некогаш ќе заплачам, ниту пак ќе посакам да одлетам некаде далеку, не додека ти си овде, на ова парче земја. Те љубам... ангелу мој!:back: