Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Анастазија напиша:
Да знаеш што би ти направила да си до мене. Мх, мх...:)
Да не си сама случајно? ај помини после кај мене на работа, пред да идеш кај мајка ти.... :back:

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
ти благодарам за сите убави моменти поминати со тебе,ама морам да ти кажам дека моето срце му припаѓа на некој друг-засекогаш!!!
многу ми е жал што не можам да ти ја возвратам љубовта која ти безрезервно ми ја пружаш....прости ми....

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
Sakam da mozam da go zamrznam vremeto,za da mozam da ti kazam te sakam 1000 pati vo edna sekunda,Sakam da mozam da gi rasteram site oblaci tamu kade sto si ti i da bidam sonceto,Sonceto koe nautro te budi te gali i gleda,A koga ke zajde ke dojdam po zvezdenata pateka vo tvoite misli i sonista i nezno ke te baknam,pregrnam i sepnam TE SAKAM NAJMIL MOJ

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не знам зошто, али имам едно грдо, лошо претчуство!

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Многу те сКакам бе :):):) дооојди виише...ми треба сладок сон, а без тебе само кошмари имам...

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Извини за се,имаш право да се лутиш,ама ке ти објаснам утре

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Gotovo...Kraj e megu nas.Vrtam nova stranica.Dosta bese prepravanje,dosta bea vestackite nasmevki, laznite pregratki...
Dosta mi e od toa ti da si mi postojano vo mislite. Gledam deka ima i drugi okolu mene koi sto vredat mnogu poveke od tebe. Znam deka ke bide tesko, no i do sega bese.Sto vsusnost e lesno vo zivotot???
Ti ja posakuvam celata sreka na svetot i iskreno se nadevam deka nema nikogas da se pocuvstvuvas taka kako sto se pocuvstvuvav jas blagodarenie na tvojata postapka...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
I ovaa vecer ne mozam da zaspijam,iako ne znam kolku vreme nemam spieno ednostavno ne me faka son povtorno mislam na tebe,na tvojata prekrasna nasmevka na tvojot glas na se sto me potseka na tebe,TE SAKAM SRCENCE

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ако погледаш другу,друг погледачу и ја,све што можеш ти могу и јаааа!!!:vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Леле, многу ми е бедно што сабајлево испадна вака! А толку сакав сега да сме заедно и да се гушкаме:(
Те љубам злато

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ќе ти кажам се што сакам вечер...меѓу другото.

Член од
12 август 2006
Мислења
47
Поени од реакции
1
Dodeka mrzelivo se protegas vo svojata meka i topla postela i dodeka sonceto sramezlivo se obiduva da te pogali po tvoeto nezno lice, neka te razbudat slednive zborovi napisani samo za tebe srcuske moja. Pokloni mi gi tvoite oci, pokoloni mi uste nesto, svojata nezna pregratka, pokloni mi gi tvoite nezni usni i sepni mi na uvo tivko "te sakam najmil moj".

Член од
2 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
1
Me zaeba pak, po vtor pat, ali nema da dozvolam da ima tret pat !
:devil2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom