Hmmmm onoj od koj sto ne trebase da se pocuvstvuvam povredena,sum povredena.Ne te sfakam bidi pojasen te molam,ti kazav jas kako sakam da bide,zasto se otkazuvas,zasto ne probas da gi smenis rabotite...mrazi me moze i zasluziv,samo da znaes deka i jas sum povredena ne samo ti i barem znam deka ne te povrediv svesno,kako sto ti mislis!
Толку ли ти беше тешко да признаеш?Сега се е поинаку!Ме направи најсреќната девојка на планетата!Имам само едно нешто да кажам: ТЕ САКАААААМ!:wub: :wub: :wub: :je: :je: :je:
Те сакам , мангава тут , jag дlskar dig, i love , te ljubam , volim te , te dua ,
Minд rakastan sinua ,Je t'aime , S'ayapo , kocham cie , Te Quiero ,Ich liebe Dich .
hmmmmm..da da..vo ljubvta nikogas ne e djabe koga zimas..ali koga davas..e tuka moze da ti e djabe..mozam so sigurnost da go potvrdam posle ovoj moabet na neluti se pred malku
Леле бе! Кој ќе чека до вечер! Едвај чекам да го видам, гушнам, бакнам... Ми недостига се повеќе и повеќе! Па дај нека му заврши тој проклет тренинг, полудувам овдека
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.