Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
:wub: Otkako si zamina se custvuvam kako izgubena dusa koja talka po temnite ulici i bara nekoj sto ja razbira...

N

NeMiRnA

Гостин
Hmmmm onoj od koj sto ne trebase da se pocuvstvuvam povredena,sum povredena.Ne te sfakam bidi pojasen te molam,ti kazav jas kako sakam da bide,zasto se otkazuvas,zasto ne probas da gi smenis rabotite...mrazi me moze i zasluziv,samo da znaes deka i jas sum povredena ne samo ti i barem znam deka ne te povrediv svesno,kako sto ti mislis!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Толку ли ти беше тешко да признаеш?Сега се е поинаку!Ме направи најсреќната девојка на планетата!Имам само едно нешто да кажам:
ТЕ САКАААААМ!:wub: :wub: :wub: :je: :je: :je:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Хмм...криво ми е што не комуницираме веќе толку,ама знам дека и двајцата сме со обврски. Извини што те запоставувам :)

Не сум јас онаа која ќе се промени.Ти си тој кој веќе се промени. За се,но изгледа не за секого. Мала сум,ама не глупава.
И ме боли да знаеш!

N

NeMiRnA

Гостин
Sekoj den se poveke mi falis,sekoja nok ja topam pernicata so solzi,ne sum sama a sama sum,bez tebe sum nisto.Kako da ja zgazam gordosta?!:(

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Една поетска мисла : I LOVE THE WAY YOU LOVE BUT I HATE THE WAY I'M SUPPOSED TO LOVE YOU BACK сметам дека ова кажува и повеќе него сто треба

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Знам дека ме љубиш и ти колку јас тебе:)

Ај побрзо разбуди се па да идеме на базен, треба да те давам!!!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Те сакам , мангава тут , jag дlskar dig, i love , te ljubam , volim te , te dua ,
Minд rakastan sinua ,Je t'aime , S'ayapo , kocham cie , Te Quiero ,Ich liebe Dich .

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Вистинската љубов доаѓа еднаш во животот. Внимавајте да не ја пропуштите

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
znaef.....i sum naj naj naj srekna!!!!!!!!!!!!!! iako ne sme zaedno i ja te sakam tebe (na nekoj nacin) :je: :je: :je: bebe moe malo glupo :wub:

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
hmmmmm..da da..vo ljubvta nikogas ne e djabe koga zimas..ali koga davas..e tuka moze da ti e djabe..mozam so sigurnost da go potvrdam posle ovoj moabet na neluti se pred malku:)

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
sonce, edvaj cekam da te vidam i ispogushkam na raat:):):)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Леле бе! Кој ќе чека до вечер! Едвај чекам да го видам, гушнам, бакнам... Ми недостига се повеќе и повеќе! Па дај нека му заврши тој проклет тренинг, полудувам овдека :(

N

NeMiRnA

Гостин
Sakam da ti ja recitiram zaljubena od elijar ama da smenam namesto za zensko za masko da bide:).Uf kolku sum zaljubena

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom