Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
ти знаеш дека од денеска веќе готово...ти дадов шанса не ја зема, така да си продолжувам и понатаму...
да знаеш дека школскиот ти го меркам :)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
незнам што да правам со тебе!?! Секоја помисла на нешто убаво со тебе те прави се подалечна од мене!!! А кога сакам да сум со тебе секогаш помислувам на препреките меѓу нас кој не ми дозволуваат да бидам како Францизин!!! Ама кога ќе те видам заборавам на се што ме мачи и само на тебе мислам!!!

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Who are you now
Are you still the same
Oe did you change somehow
What do you do
At this very moment when I think of you

And when I'm looking back
How we were young and stupid
Do you remember that

No matter how I fight it, can't deny it
Just can't let you go

I still need you
I still care about you
Though everything's been said and done
I still feel you like I'm right beside you
But still no word from you

Now look at me
Instead of moving on, not refuse to see
That I keep coming back
yeah, I'm stuck in a moment
That wasn't meant to last

I've tried to fight it, can't deny it
You don't even know that

I still need you
I still care about you
Though everything's been said and done
I still feel you like I'm right beside you
But still no word from you:cry:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
imam tolku mnogu raboti da ti kazam...a neznam kako,neznam koga...neznam zasto nemozam da ti kazam.ja gubam seta taa neznost i dobrina koga sum so tebe.stanuvam bezcustvitelna,ladna,surova,ti kazuvam najloso za da te povredam.sakam pak da te sakam,ama nemozam!!!trkaloto se svrti milo moe,a koga zborev i koga placev i kazuvav deka taka ke bide,ti vikase deka toa nema da se sluci.mozes da me gledas vo oci i da mi kazes deka ne me sakas,a jas od oci da ti procitam dali e toa vistina ili ne.te citam kako selski bukvar.
mnogu sakam da te vidam,da ti kazam se,ama nekoi raboti ti ne zasluzuvas da gi cues.posledniot pat koga se vidovme,ne ocekuvav od tebe takvo nesto da kazes.pa uste me grzies za usta i mi vikas da ne te zaboravam,da te pamtam kako sto ti me pamtis mene?zasrami se govedo edno.:star:neznam kako imas hrabrost da se pojavis pred mene.uuuuu da znaes kako mi ide da ti ja frsnam edna koga ke se ubacis pred mene:nerv: .bi mi olesnilo,no veruvaj deka bi me bolelo poveke od tebe.Postoi zbor sto nemam komu da go kazam otkako zamina ti...:wub:

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
LINDSEY LOHAN - Rumors

Saturday steppin into the Club The music made me wanna tell the DJ Turn it Up I feel the Energy All around And my body cant Stop movin to the sound But..I cant tell that your watchin me And your probably gonna write what you didnt see Well I just need a little Space to Breath Can you please Respect my Privacy Why cant you just let me do The things I wanna do I just wanna be Me I dont Understand Why Would you wanna Bring me down When I'm only having Fun I'm gonna live my life (But Not the Way that you want me to) (Chorus) I'm tired of Rumors Started I'm sick of bein' Followed I'm tired of people Lyin Sayin what they want about me Why cant they Back up off me Why cant they let me live I'm gonna do it my way Take this for just what it is Here we are Back up in the Club People Takin Pictures Dont you think they get enough I just wanna be all over the Floor And Throw my hands up in the air to the Beat like.. (whaaattt) I gotta say respectfully I would love it If you took the Camers off of me Cuz I just Need a Little Room to Breath Can you please Respect My Privacy Why cant you just let me do The things I wanna do I just wanna be Me I dont Understand Why Would you wanna Bring me down When I'm only having Fun I'm gonna live my life ( But Not the Way that you want me to) ( Chorus ) I'm tired of Rumors Started I'm sick of bein' Followed I'm tired of people Lyin Sayin what they want about me Why cant they Back up off me Why cant they let me live I'm gonna do it my way Take this for just what it is I just Need to Free My Mind (My Mind) Just wanna dance and have a good Time (Good Time) I'm tired of Rumors ( Rumors ) Followed (Followed Followed Followed Followed) Followed But they Followed Me Why cant they (They They They They They They ) Let me Live (Live) Take this for Just What it Is ( Chorus ) I'm tired of Rumors Started I'm sick of bein' Followed I'm tired of people Lyin Sayin what they want about me Why cant they Back up off me Why cant they let me live I'm gonna do it my way Take this for just what it is.. ( Chorus ) I'm tired of Rumors Started I'm sick of bein' Followed I'm tired of people Lyin Sayin what they want about me Why cant they Back up off me Why cant they let me live I'm gonna do it my way Take this for just what it is..

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Сакам да ти кажам дека искрено ми е жал за се` што сум ти згрешила досега, дека не можам да издржам повеќе, дека сакам да те гушнам најсилно на цел свет...Те молам прости ми ...

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Sakam da kazam deka mnogu mi e zal sto godina ipol spickav na tebe i mnogu mi e zal sto dosega bev slepa i sto ne gledav koku prekrasni licnosti imam pred sebe.ti bese edinstveniot sto postoese vo mojot svet se do ovoj moment.ibrisan si od mojot zivot i veke ne sakam da znam nisto vo vrska so tebe.ke bidam so onoj sto me zasluzuva i sto ke me saka duplo poveke od tebe.Zal mi e zlato,ama ti sam sakase vaka da bide..:bip: Ti si minato za mene,i ne probuvaj da me vratis,ti prostiv,no ne zaboraviv sto napravi i sto pravis!Bye zasekogas od tvojata malecko bebe...:pipi:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ponekogas se prasuvam dali pogreziv sto ostanav so tebe?Dali bi bilo polesno da kazam kraj?Ne, ne se kaam sto sum so tebe, te sakam i znam deka ne sakam da te izgubam samo.....dalecinata me ubiva.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Ауууууу крајно ме изненади...не знаев дека си способен за неверство, али кучки како мене што можат да му направат на човек а? 360 степени да го сменат...не знам дали да седнам да плачам што те упропастив, што те сменив од толку невин и мил, во некој толку покварен, или па да се гордеам со тоа (колку и ненамерно да го направив)...
али искрено кога дознав дека си сакал да ја изневериш устата ми падна до подот, без коментар останав, и уште не знам што да кажам. такво нешто во милион години не би очекувала од тебе...али само ми ја докажа поентата дека не ти значи таа ништо. ми го докажа тоа што потсвесно го знаев. али уште нешто ми докажа: дека повеќе ја сакам помислата на стариот ти, отколку што те сакам тебе како личност. ми недостига како беше порано со мене, кога ти бев центарот на универзумот, спиеше, јадеше и дишеше за мене. но не ми недостигаш ти. сега сваќам дека личноста со која што бев ја нема веќе, таа личност умре кога јас ја повредив толку, и дека си сега некој сосема друг. и, океј сум со тоа...не ми требаш веќе. фала ти многу што конечно успеа да ми докажеш дека не ме сакаш веќе со тоа што стана ладен како камен. ми ја направи најголемата услуга во животот - ме натера да сватам дека не си перфектен и дека можам да најдам некој и подобар од тебе.

само стварно неможам да се решам дали да си се лутам самата себе си што те упропастив, или да ти се лутам тебе што си такво бебе и што си дозволуваш да бидеш изманипулиран така на твоите 19 години, и што си толку непопустлив што сам себе си се упропастуваш со цел гнев што го држиш во себе. да не бев јас ти ќе беше уште стариот мил крајно заљубен ****, но од друга страна да не беше ти таков инает........аххххххх стварно не знам

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Фала honey што беше доволно прекрасен да ми простиш! Знаеш и сам дека те сакам повеќе од се и знаеш дека без тебе би умрела! Фала што не ја уби љубовта која ја имавме и што ми даде и втора шанса.
Ти ветувам дека никогаш нема да има потреба да барам и трета шанса. Сакам да биде се како што планираме, три деца, куче... :) Али има време за се тоа. Сега за сега ќе бидеме најсреќни на свет зашто летово нема да се видиме еден ипол месец (аааааах, како ли ќе издржам без да те гушнам) а после тоа пак ќе сме заедно. И секогаш ќе биде така. И пак - фала што ми го подари најубавиот подарок - шанса да се поправам. Вака јавно : Извини што те повредив и пак - ти ветувам, никогаш повеќе нема да го направам тоа.

Хммм. зашто чувствувам дека вртам у круг? :)

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Igor izvini
Navistina nemav namera taka da te ponizam i navredam,
sakav da ti se odmazdam ama ocigledno preterav. Se bi dala
da go vratam vremeto i da ne go storev toa. Iskreno od se srce
se kaam. Dejstvuvav premnogu impulsivno i ne mislev razumno
vo toj moment. Sega srceto me boli i edvaj se vozdrzuvam da
ne zaplacam. Ako samo vo toj moment pomisliv deka so toa moze
da te izgubam zasekogas... Te molam i prekolnuvam za proska.
Ne mozam bes tebe, znaes. Izvivi, izvini, izvini.... Te sakam i sekogas
ke te sakam, zatoa te molam prifati go ova moe pokajanie.
Marija

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Dusicko moja kraj e!Naseto zavrsi uste pred godina,ali srcevo nemozese da prestane da saka...znam te povrediv i zaminav bez zbor,so mnogu silna pricina koja nema da ja doznaes nikogas poso najmnogu ke te zaboli!Znam deka sum ubiec na ljubovta i dek sum losa,znam deka ne sakas da slusnes za mene i deka ne sakas da me vidis nikogas vise!No znam i deka seuste me sakas..ustvari veruvav vo toa do vcera...vdlaboko sinokensoto nebo vidov deka se izblednealo,a nasite srca koi ja razguruvaa ljubovta,sega istata ja zamenuvaat so odalecenosta i prazninata!
Sepak,ke ostanes vo sekoja nasa omilena pesna,vo sekoj ljuboven zbor koj me potseka na tebe,dlaboko vo sekoj baknez i pregratka!Ama poveke nikogas nema da te spomne srcevo zasto sega na red se novite predizvici i ljubovi!Sega nekoja druga gi baknuva usnite koi bea samo moi,veruvaj mi,drug gi baknuva i moite samo ne moze ko tebe!No ke se potrudam,ti vetuvam deka ke uspeam da te smestam vo najdlabokiot rozov svet na moeto srce,za nikoj da ne se sekava na tvoeto postoenje vo nego-samo jas!
Ti vetuvam deka ke se smeam i ke tancuvam po melodijata na ljubovta koja sega ke bide sozdavana od drug!Ti ke ostanes niz stranicite na stariot dnevnik,potsetuvajki me deka ljubovta e ona za sto ziveam!:wub: te ostavam,zasekogas,SEGA!

N

NeMiRnA

Гостин
Bebe moe izvini,nesakav,navistina nesakav!Sekogas mi vikase ne bidi iskrena tolku so site zasto ne kraj sekogas ti stradas,imas nesto vo ocite.Ama ne te poslusav se kaam,ne napraviv nikakva greska,ne ja precekoriv granicata,ama dovolno da povredam drug sto ne treba i dovono za da ti ne mi veruvas.IZVINI IAKO NEZNAM ZA STO TI SE IZVINUVAM CUVSTVUVAM NEKAKVA VINA:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom