Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
И....на крајот на секоја приказна тие си живеат среќно до крајот на животот. Ама на крајот на оваа приказна изгледа дека ќе си остане тој сам до крајот на животот.

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Иако си слушнала нешто што те погодило што искрено и мене ме боли зошто не сакам да се осеќаш така сепак никогаш ама баш никогаш не ни ми паднало на памет такво нешто а камо ли да го кажам на некого!Одреден период помина од нашево дружење и поминавме низ многу работи!Сме се смееле сме плачеле сме се карале сме кенкале....па тоа сме само ние две риби кои што се сакаат!Ти си првата што виде мои солзи кои претходно себично ги чував само за мене!Ти ме научи да сакам ти ме препороди!

Верувај ми никогаш ама никогаш нема ни да помислам такво нешто за тебе а не па да го изустам!Ќе постојат зли јазици и понатака кои ќе не замислат но мислам дека ќе се развие доверба меѓу нас па ќе ги одбиваме заедно таквите работи!

и само уште нешто:ТЕ ЉУБАМ:back:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Преубаво си поминав вечерва со тебе!:back:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Не знам што е со тебе..Час си нервозна..Час си ок..Више незнам како..те јас добар ти пречи..те јас кутлив..повторно истата реакција..

Се надевам ..не престана да ме сакаш..

А да сонце мое..11месеци..15.05 ..

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
te sakam dusicke moja,nemozam bez tebe znaes.aj te cekam posle da odime na doktor

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ко разум да губим, веч стварности не примечујем
још увек те љубим, још увек ти слепо верујем,
ко луда, не знам куда
љубави се нове бојим
а дане, живе ране више не бројим.
Молитва, као жар на мојим уснима је....
Молитва, место речи само име твоје...
небо зна као ја
колико пута сам поновила то
небо зна баш као ја
да је име твоје моја једина молитва...

А богу не могу лагати све док се молим
а лажем ако кажем да те не волим...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Абе шутрак те сакам ... Мхх, на си шутрак - теле си ... Не, не ... ВОЛ СИ !!! Ама те саааааааакам !!! :kiss:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Умрев бре овие два дена без тебе, кој ќе чека до утре! И имам изненаџење, аман враќај се!:vozbud:
Да ти се џитнам :)pos:), да те избацам и изгушкам...!!! :wub:
Да знаеш само колку многу те сакам...! :girlinluv: :girlinluv: :girlinluv:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
денес сум во ЕМОЦИИТЕ И ДЕНЕС СУМ НАЈ ЗАЉУБЕНА...Само ке те предупредам дека кога ке те видам нема да те оставам ке те гњавам ке те штипкам и и и САМО ЕДНО ТЕ САКАМ ПАНДУШ МОЈЈЈЈЈ

Денес е денот кога ќе те видам нема да те пуштам ќе те гњавам ќе те штипкам и нема да те одвојам од мене...ДЕНЕС СУМ ВО ЕМОТИВНИТЕ И СЕ ОСЕКАМ НАЈ ЗАЉУБЕНО...ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
BabyGirl^^^ напиша:
денес сум во ЕМОЦИИТЕ И ДЕНЕС СУМ НАЈ ЗАЉУБЕНА...Само ке те предупредам дека кога ке те видам нема да те оставам ке те гњавам ке те штипкам и и и САМО ЕДНО ТЕ САКАМ ПАНДУШ МОЈЈЈЈЈ

Денес е денот кога ќе те видам нема да те пуштам ќе те гњавам ќе те штипкам и нема да те одвојам од мене...ДЕНЕС СУМ ВО ЕМОТИВНИТЕ И СЕ ОСЕКАМ НАЈ ЗАЉУБЕНО...ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ
Кога одма веднаш сакам сакам сакам сакам:vozbud::vozbud::vozbud::kesa:
Ова е нешто чудно едвај чекам да видам што како зашто:vozbud:
ТЕ САКАМ И ЈАС ТЕБЕ !!!:back:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Што сакаш да ти кажам конкретно кога и јас самата не знам што да мислам. Во главава ми е хаос. Јас би била најсреќна доколку би имала конкретен одговор, ама за жал го немам. И што да направам сега? Да си ја чукам главава од ѕид се додека не одлучам???
верувај дека најмалку што сакам е да те повредам.
Аман толку ли е тешко некој да ме сфатиииии?????

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ај ќе се видиме ли утре бе слатко:hot:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Во вакви моменти многупати посакувам да сум поет, па да можам се ова што е во мене да го извадам, преточам со прекрасни зборови. Но... не сум! Незнаев и да пишувам порано, или воопшто не ни се трудев се додека не ја осетив болката во повеќе димензии и не излегоа од мене оние искрени зборови на душата и срцето кои самите по себе прават текстовите и песните да бидат единствени и прекрасни. Така и вечерва. Решив да се олеснам и да го извадам се она што се насобира во мене. Никогаш не си признав себе си дека те сакав, дека те сакам... и ако си признаев тоа секогаш било со некоја резерва. Така е и сега. Уште незнам на што сум, уште незнам зошто неможам да ја прифатам реалноста- а тоа е дека бев и сум заљубена во тебе. Дури и сега кога ги пишувам овие последни реченици нешто во мене вели: „Еј што пишуваш, што зборуваш, не тоа така, не смее ни да биде...“
Немаш појма колку ме уништуваш. Немаш појма колку боли секој твој поглед, насмевка, секое твое движење и збор... се што си ти и се што правиш ти ја чепка мојата рана и ја прави вечно свежа. Хехе... почнувам да се смеам на мојата болка и мизерија во која сум моментално... полудувам! Станувам чудна, безживотна... Ништо не остана од она весело и насмеано девојченце- се претворив во Монализа. Сакам да те оставам назад во минатото, да те заборавам, но неможам- не ми оди. Не ми оди кога толку работи не се кажани ниту решени, кога толку работи се смешни и не фер. Ме ставаш во најтешката ситуација на светот. Да те сакам, да го кријам тоа зошто е забрането, да се обидувам да го вратам пријателството со тебе и се она што го изгубивме, да се помирам со фактот дека тоа не е можно, дека ти несакаш повторно да поминуваш низ истиот пекол и дека се грижиш што зборуваат другите. Сакаш да се помирам со фактот дека ти ме сакаш подалеку од тебе поради тоа што луѓето зборуваат? Зарем не мислиш дека тоа е сурово? Зарем не гледаш колку ми е тешко? Уствари и што ти е тебе галје, зошто да се грижиш, зошто за мене? Твојата среќа и мир се први и сосема е јасно дека не сакаш да поминуваш лошо пак.
Се е јасно, смао уште мене да ми стане јасен фактот дека ме сакаш out of your life. Ќе биде тешко мило зошто ти си part of my life и скеогаш ќе бидеш и јас сум part og your life и секогаш ќе бидам. Во исто друштвоп сме, со исти луѓе, на исти места се движиме, во исто школо сме...
Бегам од тебе, а сепак копнеам да те видам, станувам депри после секоја средба со тебе , а ја очекувам со нетрпение... ми нанесуваш болка секогаш кога ќе те видам па дури и на слика, а секогаш посегнувам по таа слика... Сфаќаш ли сега колку е се комплицирано, колку ми е лошо? Ах што ми направи, што си направив...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
I am bored! Зошто сите мора да се надвор од Битола?!

Fornication Under the Consent of the King.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom