Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ме стави во тесно, неможев баш да бирам нели? Епа ај сега што биде нека биде. Се надевам дека ќе тргне на добро.

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
ah kolku ke mi nedostigas deneska,edvaj cekam utre da se vratis.te sakam milo i cuvaj se

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Го живеам овој живот за да бидам со тебе те сакам мило мое.....

С

Сатори

Гостин
Морав да си заминам...за твое добро...за мене.
Не те сакам повеќе...сега знам!

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Среќна матура мило, помини си најубаво на свет

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ме збунуваш .. ми фалиш ... те сакам .. :bilover:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не се издржува без тебе бре.
И ги имаш најубавите очи што некогаш сум ги видела.
Да не се лигавам понатаму... Те сакам. Многу. :)

С

Сатори

Гостин
Ми фали нешто, ми фали некој...
Ми фалиш и ти како личност на моменти, но повеќе ми фали тоа што го имавме.
А сега сум толку лошо и сум толку збунета и тажна што...ми фалиш!
И кучка сум знам, се сеќавам на тебе само кога ми е лошо...ама не е така, на тебе мислам со секој здив што ќе го земам...а со секое издишување се обидувам да те заборавам...
Умирам...............

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Благодарам на таа година ипол што ми ја посвети... се надевам во блиска иднина ке бидеш и ти благодарна.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Жалам што судбината не ги спои нашите животи.
Ти посакувам многу среќа.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
zlato sreken pat ubao da si pomines... mn mi nedostigas i sakam da te vidam, aj ke bide use malce.

Член од
14 мај 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Мило мое Те сакам... те немам само два дена покрај мене а веќе чуствувам огромна празнина и болка, Милоооооо ми фалиш премногу...никогаш не сум се чувствувала вака...ми дозволи да го почуствувам најубавото нешто на целиот свет а тоа е Љубовта но не си фер мораше ли да ми ја покажеш и болката.
Зошто мораше да паднам на тие преубави сини очи, тој глас...??? Не смееше ова да ми се случи. Немаш појма колку ме уништува ова. Немаш појма колку боли секогаш кога ќе те погледнам или ќе го чујам твојот глас.
Зошто мора ова да ни се случува, и како можеш да речеш дека ме сакаш и дека ти е убаво со мене а имало нешто во тебе што не ти давало да си со мене. Па кажи ми како можам да го разберам ова. И немаш појма колку ме боли секогаш кога ќе кажеш Те сакам ама не можам да сум со тебе.
Миличко мое иако знам дека нема да го прочиташ ова знај дека ТЕ САКАМ!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не знам шо ми се случува-искрено! Тоа синоќа шо го напишав, можеби до пола беше точно али не си свесен колку ми беше тешко! Те сакам, и не е лесно да те заборавам толку брзо, али ти ми ги праиш сите овие работи! Кога ќе почнам и кога сама ќе си речам дека морам, тогаш тебе ти текнува на мене! Зошто? И јас имам право да свигам некој? Толку ли те погоди таа реченица бе? Ете сега си имаш со која да бидиш, биди со неа, зошто ми префрлаш мене? Те сакам, да, али не можи вака да се трпи! Ти кажав, ако биди нешто, да бидиш сигурен дека ќе профатам, за да видам тебе колку ќе ти биди лесно кога ќе ме гледаш! Те сакам, и да... за инает ја пеев песната толку гласно, бидејки е напишана како за нас двајца, и сигурна сум дека еден ден ќе биди така!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мило...фала за најубавата вечер...ТЕ ЉУБАМ,знаеш!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom