Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Бебе те сакам најмногу на цел свет... веќе ми недостигаш.... едвај чекам да се раздени да те видам пак... секој ден е се поубаво и поубаво.. секоја минута се повеќе те сакам .... :back:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Срц ... ме боли,навистина многу ме боли...
Но нема веза да знаеш,јас можам да издржам се.Постои за секој проблем решение...
Гледам дека ти си го наоѓаш твоето по твој пат,па затоа и јас морам да почнам да си го наоѓам и моето решение на проблемот.Многу ми е жал што твојот пат избега многу далеку од мојот,но не се грижи јас ке се потрудам да и мојот пат стане главна улица.Ме познаваш и знаеш и самата што и како можам да направам јас,па затоа сакам да ти кажам дека со текот на времето ке се видат многу работи...
Мислев дека никогаш нема да морам да го кажам овоа но сепак ти изгледа ќе останеш еден величествен спомен од минатото или како што тебе ти е познато девојка од минатото...
Осаменост и болка,која деведува до лудило...
Премногу ми недостасуваш и ќе ми недостасуваш...
Но мора да се научам да живеам како што некогаш живеев,само сега ќе имам многу по обемоно искуство бидејќи пораснав на многу области во животов.
Оваа зима широко ќе го отворам срцето и ке му дозволам на мразот да навлезе внатре.Убаво ке го погали со својата ладна површина и ќе си замине...бидејќи сепак после зимата иде пролет,а пролетта ја најавуваат кокичињата.
Па можеби ќе се ослободи и место во моево срце за некое кокиче што ке ми дојави дека иде пролет...
Ајнштајн рекол дека се е релативно.Да типот навистина имал премногу право,за жал.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Те сакам дека ми недостигаш и дека сакам да те видам сакам со тебе ноќта да ја видам итно е битно е каде си ке стигнам само да те видам.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Mi nedostigas...te sakam...odvaj cekam da te vidam...
ti si mi se na svetov,...najvazen si za mene....
te obozavam...sakam da te baknam...sakam da te dopram....
sakam da te slusnam kako mi zboruvas...sakam da te gledam....
sakam da te gusnam....sakam da si do mene sega...
No ne si, ama ke bides nabrzo...
Ke se vidime i povtorno ke uzivame vo ljubovta...
Te sakam bebence moe najmilo ne si ni svesno kolku, samo na tebe mislam, ne mozam da ucam, ne mozam da spijam, 24 casa mislam na tebe...ne e normalno ova ama ne mozam bez tebe, mi nedostigas...
Dosadna sum znam ama vljubena sum, cuvstvuvam nesto kako se dvizi vo mojot stomak koga i da pomsilam na tebe, srceto zabrzano mi cuka, mislam deka ke pukne.Sekoja minuta pominata so tebe e porodolzetok na mojot zivot i sreka.Te sakammmmmmmmmmmm

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Какво типче си ти, еех...
Си ја нареди работата, и очекуваш да бидам 100% предадена. Никогаш тоа нема да биде. Едноставно, кукавица сум, и се штитам. Рано ми е за такви болести. А не ни дошло спонтано, та да се радувам!
Ме ужаснуваш, а сепак сум со тебе.
И ајде де.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
ја сакам, сакам сега да е до мене да и докажам колку ми значи....

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Е веќе дефинитивно готово е.Несакам повеќе да ме бараш,не сакам да те гледам сакам да исчезнеш како што се појави.Едноставо така е подобро за сите

С

Сатори

Гостин
Го слушав како чекори полека, болно по мојот грб со својата згрутчена тежина што ја рашлакува на појдовните точки од моето препуштање и како ја дроби секоја моја емоција.
Не знам да се променам!

Ја вкусувам со сите отворени сетила болката која што ми ја нанесува во внатрешноста додека ме распарува со прстите и ги тегне надвор конците.Кога ги врзува рацете, ги убива топлите жаришта и со целата сила на постоењето ја барам цврстината да ме подели на два дела.
Не сакам да се променам!

Нека биде кокаин за добра забава, неколку грама за болна крволочна желба на притискање на половината во машина за мелење која што го исфрла белиот течен прав надвор на површината.Прамени коса во усните додека се борам со синџирите што не ми даваат да ја кренам главата.Свети нека се вкусовите на слатко горчливата материја!
Нема да се променам!!!

Но знам дека токму таква ме љубиш ...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Без разлика на финансискиот колапс што деновиве го тресе светот :) ти си мојот долгорочен капитал. :back:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Колку дена не сум те видела бе, гоВно...:) Јебем ти обавези, утре ќе те гњавуцкам асално, а у петок... Ќе се тркаламе. :back:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Едноставно сакам да знаеш дека те сакам и дека колку и да се залажувам себеси,пак ке те сакам...
А тоа некој ако кажал дека со алкохол се лечи душата,ау како строго згрешил :(
Само ти се повраќа и од здрав стануваш болен:uvo:
АЛО ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!!!ЗОШТО Е СЕТО ОВОА ВАКА!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

M

**MEMORY**

Гостин
Имам една молба до тебе... Кога сме заедно, запри го времето, важи?

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Не знам ни самата што повеќе сакам. Како да ти кажам дека повеќе не е исто како порано? Нешто ни недостасува, а не можам да сватам што е тоа. Како да сум презаситена од сите работи. Знам дека сега вака велам, но кога сум со тебе е сосем различно. И тогаш не сакам денот никогаш да заврши, ни пак она што го имаме. Зошто се чувствувам така мртво и бездушно во моментов? Како можам да бидам така нечуствителна, неразумна, да не се грижам за туѓите чувстава и ставови?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom