И се мислев, се мисле и сега дури пишувам се мислам дали да пишам или да не пишам ама ај решив ке пишам.
И не дека многу е нешто за кажување ама пак сакам да им докажам на рдугите каков си, зошто јас веке сфатив
Сега и покрај тоа што веке не сме заедно , а се дружиме , ти иако се правиш дека не ти е гајле за мене , ни со кога, ни зошто сум ....секој викенде истата приказна си ја тераш....Со кого ке одам, зошто не сум те викнала?
Па аман бе јас и ти завршивме или како што јас гледам може јас завршив со тебе ама ти изгледа уште не си со мене:baeh:
И колку само голем мерака ми се праваи ни сама неможам да си поверувам дека јас која до вчера да не кажам кршев глава за тебе, веке ама ич гајле немам што правиш, те сакам да...ама не како што те сакав, сега ти давам само поддршка како на другар и прифати ја зошто само толку можам и сакам да ти понудам.
Ти реков неколку пати , освести се еј алооо, пази со кого се дружиш, отвори ги очите, не е само работата да собереш некоја да легнеш со неа, па следиот пад да најдеш друга таква и секој ден се исто......ама таков си ти имаш очигледно уште многу пред себе да проживееш па сега турбо го правиш тоа.
Само не за бадијала рекле кој последен се смее најслатко се смее, гледај ти да не бидеш тој на кој ке му е смеат, те молам аман дај размисли малку , тресни си ја таа главата и освести се.
Од мене се најдобро за тебе, секогаш сум тука ако ти требам:back: