Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ако ми се јави дур бев со една нога у автобус, оздрави.

П.С. Те сакам, мислам дека ќе ти значи како парацетамолче бидејќи сега на рецепта нема....па убаво зборче за да оздравиш :back:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Kако тебе дете немааааа
Како тебе дете немааааа
Ти цело срце ми го земааа
Ти цело срце ми го земааааааааааааааа
:back:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пак мој пост на темава, после подолго време...

Тотално разочаран од претходното искуство, без ронка надеж дека ќе најдам некоја која ќе ме исполни на ова поле, налета ти, од никаде, и ми надвисна во мислите како облак. Не можам да те извадам од главата уште од 25ти октомври, помина скоро месец, досега се’ потиснував во себе со надеж дека ќе помине, дека е само фаза... но стануваше се посилно и посилно. Секој ден ми осамнуваше со надеж дека конечно ќе испадне прилика пак да се видиме, дека пак би се повторила таа сабота... Но после ова вечерва ми се скрши отпорот, бидејќи ми се срушија сите надежи дека воопшто чувствуваш нешто за мене во љубовна смисла, дека тоа што се случи ти значеше повеќе од тоа што беше, и дека потајно и ти како мене се надеваш на нешто повеќе од целата замрсена ситуација. Многу ми значиш и не сакам да те изгубам во никој случај... Јас своето го отпеав, оставам на тебе да одлучиш како ќе се одвиваат работите понатака. За жал, на одлуката не можам никако да влијаам, треба да е само твоја, иако скоро сигурен сум каква е таа. :(
Те сакуфкамуфкам најмногу.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
И после се испадна како што рече.
На крајот останува само љубовта,јас и ти.
Тие што зборуваа нека си зборуват пак, оти само тоа им останува.:smir:

Член од
25 февруари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
sakam da ti kazam deka neznam sto mi napravi..
sakam sega da mi se javis:S
..i sakam da me sakas...
i da me sakas
i sakas..
i sakas..
i da ja zaboravis nea..
a toa da se sluci najbrzo sto moze...
te sakam..:(

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Сакам да ти кажам дека .... сум тотално збунет не знам ни шо да мислам појке за тебе ... дали љубов шо ја имам до ко те сретнав ... или омраза која шо со твојте постапки би требало веке одамна да ја имам за тебе. Но, за жал изгледа премногу те сакам за да можам да те мразам или да мислам нешто лошо за тебе. Сеуште те сакам :(

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.676
Поени од реакции
34.155
I can't dream yet another dream, without you standing next to me, there's no air..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И вчера ти кажав.

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I dont wanna sleep tonight, dreamins just a waste of time
When I look at what my lifes been comin to
Im all about lovin you

Simply,my love cannot be put into words,nor written down in sentences,my love is only to you,and only for you to see.
And you do the impossible,you make me fall in love more and more with everyday.:wub:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
И се мислев, се мисле и сега дури пишувам се мислам дали да пишам или да не пишам ама ај решив ке пишам.
И не дека многу е нешто за кажување ама пак сакам да им докажам на рдугите каков си, зошто јас веке сфатив :vozbud:
Сега и покрај тоа што веке не сме заедно , а се дружиме , ти иако се правиш дека не ти е гајле за мене , ни со кога, ни зошто сум ....секој викенде истата приказна си ја тераш....Со кого ке одам, зошто не сум те викнала?
Па аман бе јас и ти завршивме или како што јас гледам може јас завршив со тебе ама ти изгледа уште не си со мене:baeh:
И колку само голем мерака ми се праваи ни сама неможам да си поверувам дека јас која до вчера да не кажам кршев глава за тебе, веке ама ич гајле немам што правиш, те сакам да...ама не како што те сакав, сега ти давам само поддршка како на другар и прифати ја зошто само толку можам и сакам да ти понудам.
Ти реков неколку пати , освести се еј алооо, пази со кого се дружиш, отвори ги очите, не е само работата да собереш некоја да легнеш со неа, па следиот пад да најдеш друга таква и секој ден се исто......ама таков си ти имаш очигледно уште многу пред себе да проживееш па сега турбо го правиш тоа.
Само не за бадијала рекле кој последен се смее најслатко се смее, гледај ти да не бидеш тој на кој ке му е смеат, те молам аман дај размисли малку , тресни си ја таа главата и освести се.

Од мене се најдобро за тебе, секогаш сум тука ако ти требам:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Во врска со љубовта има еден куп работи кои сакам да ги кажам ама ми се заглавени некаде во грлово и не сакаат да излезат.
Го мислев тоа што ти го пишав - лошо се чувствувам. Ама тоа е многу ублажената форма на она што стварно се случува во мене.
Сепак, имам некое сериозно лошо чувство за нас двајца. Се надевам, искрено се надевам дека не сум во право и дека тоа од вчера не сум го сфатила како што треба..

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Oh the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

It doesn't show signs of Pauseping,
And I've bought some corn for popping,
The lights are turned way down low,

When we finally kiss goodnight,
How I'll hate going out in the storm!
But if you'll really hold me tight,
All the way home I'll be warm.

The fire is slowly dying,
And, my dear, we're still good-bying,
But as long as you love me so,

:back:

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
прости ми што сеуште те сакам и што секогаш ке те сакам,некои работи никогаш нема да се сменат -мојата љубов кон тебе но ни ти:nesum:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Bebe mn mi nedostigas... premnogu mi nedostigas... edvaj cekam da dojde utre da se vidime asalno posle dooolgava nedela konecno da se vidime na raat.... TE SAKAM BEBE edvaj cekam da te vidam :back:

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
Не ми се верува колку само те сакам. Од инат и гордост не гледав колку ми значиш и колку ми недостигаш. Вечерва ќе умрам по твојата прегратка и бакнеж, по твојот поглед и допир. Се ќе дадам само да те видам...
Те чувствувам во собава, а знам дека си далеку од мене. Душата ми плаче за тебе. Веќе немам ништо, те изгубив тебе, а ти ми беше се! Можеби небото ќе сака да не спои само за еден миг!? Те љубам

Си ветувам дека ова е последната ноќ да плачам по тебе и твојата љубов. Последна ноќ да мислам на тебе. Најди си бејб нова жртва, а јас немам веќе сила за да продолжам да го молам Бог за пак да ни ги вкрсти и спои патиштата. Заминувам од светот на солзите, болката и тагата и ти ги поклонувам за и ти да го почувствуваш пеколот на Земјата! Те љубам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom