Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
ne te sakav no te zasakav
na momenti me nervirase
sega poveke ne sme zaedno
ostavam na vremeto da pokaze
i sega svativ deka seuste te sakam ..
i miss you soo much ...
but true love never ends !!!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Првпат да имам после подолго време радосна вест да споделам со некого, а ти да не си првата личност на која ќе и кажам, на која топло ќе и се насмевнам и ќе ја гушнам... Чудно е, како да е нешто ново... Но не и помалку болно од се останато поврзано со тебе...

but true love never ends !!!
Ех...:(

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Е така е моја најдрага...
Морам и јас понекогаш да се однесувам со тебе ладно, за и ти да почуствуваш потреба од мене.
И го докажа тоа, цел ден ти е лош, не си расположена затоа што мене ме немаше а вечерта ми пракаш љубовни пораки...
Ама да знаеш оти намерно го правам тоа, и ТЕ САКАМ МНОГУ

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
колку и да сакав да те заборавам порано(пред3-4 месеци) сепак неможев, и среќен сум што сфати некои работи и сум среќен што пак сме заедно и све ни е убаво :pipi::pipi::pipi:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Сакам да ти кажам дека полудев по тебе,ти си единственото машко што ми се бендисало во овие 18 год.ТЕ ОБОЖАВАМ.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Сонце, дојди да ме гушниш зш ме фаќа некоја нервоза, само ти можиш да ме смириш! Инаку ќе збеснам, најсериозно! :back:

B

black angel

Гостин
koja ljubov?taa sto e tuka da me povredi samo?a da dosta begas od mene magare edno ne ti lici na godinite so pocna neso so ne go zavrsi dzabe mi bese celo leto mi go unisti zivotot za edna nok stoka.....ne mozam da prestanam da te sakam

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Океј, чим така сакаш и чим неможам да ти го сменам мислењето... Би требало да си знаеш, али пак да ти кажам, дека не е навика, и ќе те сакам секогаш, без разлика на се'... Ама не верувам дека ќе биде така како што ти си планираш... А и јас не мислам да чекам, ќе си продолжам понатаму без тебе(како што сакаше), иако ќе биде претешко, ама ќе се најде некој, некогаш... Само се надевам дека нема да бидам во право и никој нема да искочи повреден на крај или да се кае... Збогум!

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Како е можно ништо да не цениш бе чоек??Како???Толку да немаш осет..Се за тебе праев,секогаш гледав тебе да ти е убо,погодено,никогаш не сакав да те навредам многу зборови кој сакав да ти ги речам ги премолчував за да не се налутиш..Ти ништо не цениш.Не се грижиш за моите чувства,воопшто не ти е дојдено до мене...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.020
Поени од реакции
12.691
Абе,зш не си на мсн?Нашколо скоро ич не се гледаме,барем дај уклучи се да се пишиме малце....Знам дека си на кошарка,ама дај,идај побрзо....

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
No one is worth dieing for... But only you are worth living for. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop