Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Just one look from your eyes and my heart melts, i love you more than words can ever say:wub:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Со секој поглед твој,мојата љубов уште повеќе се задлабочува...
Со секоја насмевка твоја,се насмевнува и срцето мое...
Со секоја караница,уште повеќе сакам да те видам..
Желбите за добраноќ и добро утро,прават претерано да ми недостигаш,а надежта,вербата да ги слушнам тие зборови,тој глас,секој ден се зголемува.
На билокој начин,каков и да е,мојата љубов кон тебе се повеќе расте,се зацврстува и ги преминува сите граници,една по една.
Те сакам:wub:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Конечно дојде време за нас маче...викенд во кој максимално ке уживаме...конечно асално да се видиме од ебаново школо...викендов го посветувам на тебе ТЕ САКАМ СО ЦЕЛО СРЦЕ:back:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Те сакам нај нај најмногу на свет и знам дека си ѕверче и ќе издржиш, дека ќе ти помине:pipi:
:back:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Знаеш што сум јас? Ја сум како Крлеж, кога ќе ти се закачим на тебе нема симнување цела ноќ!

Мјаууу.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Овој викенд планирам да ти го посветам тебе. Цел. Од сабајле до навечер ке бидам со тебе. Ветувам ако не ме истоштиш толку преку ден, и дел од ноќта ќе ти го посветам тебе....Знаеш колку ми значиш овие денови..Понекогаш знаеш да ме изнервираш, али ти си ми најважно овие денови. Таква си бела, со убави црни црти.....и букви...Книго по Етика...мора да те научам.:))))

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Знаеш што сум јас? Ја сум како Крлеж, кога ќе ти се закачим на тебе нема симнување цела ноќ!

Мјаууу.
Kрлежите не мјаукаат. :icon_lol:

Него, нцк, не го бива тоа..:icon_neut
Али, другото!..:vozbud:

P

Polaroid vanity

Гостин
Да? Да. Среќен? Као никат до сега. Задоволен? До немај каде. Лажеше? И те како. Ти чуе? Ич. Ме боли. Гајле ми е. Ме болеше. Па ни тогаш не ми беше. Се смееш.
Дали и јас,дали и јас?

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Лошо ми е од помислата.. ама тоа си ти :nesvest:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
te sakam iako mi go skrsi srceto.se nadevam deka eden den ke svatis deka na svetov ne postoi licnost sto te saka poveke od mene.sonce moe sekogas si mi vo mislive i vo srcevo.TTTTTEEEEEE SSSSSAAAAAAKKKKKAAAAAAMMMMMM:back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мило,сон не ме фаќа.Колку сум тажна без тебе,само да знаеш:(
Ми недостигаш:(Те сакам повеќе од себе си,сакам да си до мене цел живот!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.013
Поени од реакции
12.681
Кажи бе ти,не преку други да дознавам!Сакам од тебе да слушнам!Знам дека се страмиш,и јас се срамам,ама дај бе веќее...Не можам да чекам,да излегвам секоја вечер и да се преправам дека не е нишо помеѓу нас двајца...Те сакам,знајш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom