Ми недостасуваш , срце ..
Секоја момент без тебе е ко вечност , секој нов ден без тебе е ко агонија , секоја ноќ мирисот на перницата ме потсеќа на тебе , уффф.. зашо не си до мене , зашо ?!
Одиграв глупо , преглупо , предетски .. поголемиот дел од вината е на мојот грб .. да бев само похрабар , можеби ќе беше поинаку .. ми недостасуваш .. кога и да помислам на тебе , нозете ми се сечат , дишењето ми е пореметено , видот ми темнее .. ти си ми салба точка , ти си мојата Ахилова пета , и мојата Самсонова коса ... душо , се ќе беше поинаку , се ... како ли само те испуштив , најголема грешка во живот полн со глупи грешки , што ја направив .. можевме да бидеме срешни , можевме да имаме се на светот .. али , не морав , морав да бидам глуп ... се надевам дека повторно некогаш ќе се сретнеме , бо други околности , да ти кажам што ми значеше .. сгеа вака .. џабе е , помина долго време , предолго .. ми недостасуваш , и никако не можам да те заменам , никако .. пробав , не можам .. ти си таа која ја сакав ..Уфф , колку ја сакав таа твоја насмевка , на секоја моја глупост , беше присутна .. ми даваше сила , сега сум слаб , немоќен .. А поминавме долг пат заедно , полн со пречки , заедно го издржавме , заедно бевме моќни ..
Морам да те заборавам .. секој спомен ме боли , ме кине одвнатре , ѓаволски боли .. морам .. така ќе биде најдобро за двојцата .. секој по својот пат .. збогум ..