Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Сакам да те гушнам, ама не утре сега :(

ТЕ САКАМ :back:

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Сакам да те лежам, и да те &^%$ и да те :vozbud:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Еве, се приближува моментот кога ќе те видам....Колку што сум среќна толку сум и тажна и исплашена. Најсреќна сум за тебе зошто знам колку многу сакаш да дојдеш и да се видиш со сите, среќна сум и за мене што ќе те видам после толку многу време, што конечно ќе те гушнам и бацам.....Али...Кога ќе помислам на се што може да се деси....а знам дека и така ќе биде...знам дека сакајќи или несакајќи ќе ме повредиш. Таман се опоравив, благодарение на тебе стварно ми помогна да го оставам минатото и да гледам на иднината...Но не сум уште доволно силна за да издржам уште едно разочарување... Знам дека сега нема назад и да сакам (иако тоа е последното нешто што би го сакала) и дека требаше да мислам на ова порано. Грешев кога оставав се за понатака...Мислев дека ќе ми биде тешко, а не бев спремна за тоа. Бев свесна за се и пак го избрав ова. Иако да бидам со тебе е нешто највише што сакам...сфаќам дека тоа е погрешно...Се жртвував пола година и помислата дека еден период ќе бидеме заедно ме издржуваше цело време...за што...за едно големо НИШТО. Ќе бидам повредена и скршена кога ќе си идеш...а и додека ќе бидеш тука. Знам дека нема да можеш да ми посветуваш доволно време, а мене тоа ќе ме боли. Не сум себична, сфаќам дека не сум само јас...Но знам и дека кога некого сакаш вистински правиш се за што поише време да поминуваш со личноста....а така нема да биде....Касно ми е сега да се откажам...само не ми е јасно зошто секогаш го одбирам она погрешното и се надевам на нешто што нема никаква логика. Се ова е погрешно...јас и ти сме погрешни, не требаше ова да дозволам да се случи... Не смеев да дозволам да се заљубам во тебе во вакви околности. Сега неможам да одам против срцето....колку и разумот да ми вика дека треба да одам против него...Се молам само да имам доволно сила да го издржам сево ова... Да не дозволам да бидам многу повредена. Одеднаш си помислувам дека сакам да отидам некаде додека си ти тука...да го прескокнам се ова...може така помалце ќе ме боли...Хах...колку чекав за овој момент...а сега помислувам никогаш да не се случи...каква иронија...Ама тоа се само мисли...знам дека неможам да го избегнам тоа што ме чека. Бев глупа и направив грешка што го дозволив ова,сега морам да бидам храбра и да издржам....Сега единствено нешто за што се молам и ми е важно е да пронајдам доволно сила...Дај боже да не биде се така црно и да бидам барем малце среќна.Те молам потруди се да биде така, важи?!

Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
sega veke svativ nekoi raboti koi tolku vreme mi bea pred nos no ne sakav da gi vidam.
sega mnogu mi se pojasni tie raboti
sega se pomiriv so nekoi fakti deka tie se takvi i ne mozam da gi smenam
sega veke ne sum zaljuben vo tebe i mi ostana samo edna golema praznina vo mene kako da sum izgubil bliznak so kogo sum delel zaednicki bubreg i ke mi treba vreme da odrzuvam ramnoteza ama so vezbanje se moze da se postigne
sega pogolem problem mi e so se cuvstvuvam osameno i vo drustvo
no ke sretnam nekoja nova oti imam uste mnogu da dadam:salut:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Душа ми није на продају.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Зошто кога делел Господ, не поделил кај тебе барем трошка доверба во мене? Ајде... има време... :back:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ти само ти успеваш барем малку да ме орасположиш лошо ми дојде што не те видов денеска и многу ми недостигаш колку сакам сега да си до мене да те гушнам и да те бацам али не ке мора да почекам до утре то је то:toe:Љуби те знаеш кој:smir:

E

`EsCaPe`

Гостин
Ау ама се нервирам со родендениве више..
Денеска два, утре еден и у понеделник пак..
Сакам да те видам...
Ај ќе биде..

R

Razorblade Kiss

Гостин
Среќен пат. Иако исто се фаќа дали си дома или океани далеку од мене...далеку си секој ден,зошто би било различно сега? И се кинам од бес поради тоа,бес кој не смеам да ти го покажам.Се надевам кога ќе дојдеш се ќе биде поинаку...мора да биде поинаку. И овде следуваат двата збора кои исто така не треба да ги кажувам.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
иако вчера ми беше убаво, ти навистина ми недостигаше..сегде околу мене парови, а ти не си тука.ама вечер ќе надокнадиме за сите пропуштени излегувања:pipi:
те обожавам:wub:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Уште седум дена? Ај, убо да си поминиш.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Спиј си мирно, има некој што мисли на тебе :back: :drk:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Сакам да те #$#@ и да те $#@# и после да ти @#@$ ама ќе почекам малце. :back:

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Не ставај се` на срце де...
И јас те сакам, повеќе од највеќе!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Кога ќе те видам, збркувам се како да решавам тест по математика со дропки.
Не ми замеруви.
Сакам Те.:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom