Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ти луд, јас бетер. Што е убаво кога ни се летнати врапчињата.:love:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сонце вчера ми беше препрепреубаво..иако накиснавме и како будали трчавме по дождот, баш беше убаво и романтично:vljubena: одамна не сум накиснала толку многу, ама ти беше покрај мене и не ми сметаше..а и бакнежот на дождот:couple: ах, се чувствувам како да сум во некој романтичен филм:pipi:
те сакам..не не, те обожавам:vljubena:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Лелееееее не ми се верува.Ако поради тоа што се изрезилив вчера нешто непожелно ми се случи во врска со тебе...жими се ке ја убијам Тамара.Па уште се дееереее лелелелееее....колку ти се смееа другарите и зошто?!Заради мене.Епа баш си пропаднав у земја.Само добро...кога ти пишав ми врати тоа мора да значи нешто.Да беше лут да нејќеше да ми праиш муабет или нешто слично немаше да ми пишеш.И зошто заврнаааа а баш убаво беше во парк.Можев да се извадам,ако сакав ама проклетото време....после шетав сама на дождот и знаеш како се чувствував?Како да ме прегазил воз!!!Ама на крај краева нема што да се грижам ме сакаат таква каква што сум ќе мораш и ти.pace:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ќе ми недостигаш, секоја секунда од тие три ебани недели. Ќе ми недостигаш многу, многу, најмногу на светот, и глеј да не кренеш телефон или да не седнеш на мсн, убичу те со овие две раце првиот момент кога ќе стапнеш на аеродром. Како ја даље без тебе...? Кого ќе замарам и малтретирам, и со кого ќе се инаетам, и кој ќе ме трпи сето време? `Бем ти путот, `бем ти... Да не ме забораваш.

Леп провод. И еве ти уште еднаш, пошто понапорен човек од тебе не постои, ќе ми фалиш. Веќе ми фалиш.

И више преку к од тоа на луѓето што ги сакам да им` кажувам дека (ќе) ми фалат. ЗАШТО НЕ СЕДИТЕ НА ЕДНО ФАКИНГ МЕСТО, ДА ЗНАМ СЕКОГАШ КОГА МИ ТРЕБАТЕ КАЈ СТЕ? Смотани едни.

Да, и ти. :icon_roll Ч)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Фала ти за убава вечер
Фала што уште ноќва ми овозможи да бидам дел од твојот свет
Да и ти кажав ти ке бидеш моја маза:pipi:
Се слушаме утре, те обожавам

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Баш да видам дали можи да биди уште потешко..

Miss you like crazy... :(

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Незнам веќе што да ти кажам да се светиш малце, гледаш и самата дека правам нешто што за некој друг не би го направил или се правиш слепа несакаш да видиш... паа како сакаш ќе се потрудам уште малце па ќе видиме што како ...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека...Every now and now i go to sleep, i couldn't stop dreaming about you your love is got me feeling kinda weak.. i really cant see me without you and now u're running around in my head im never gonna let you slip away....лудо,незаборавно и возбудливо беше вчера со секој ден...со секој саат...со секоја минута поминати со тебе ТЕ САКАМ се повеке и повеке и со секое разделување со душа го чекам следниот момент кога пак ке те видам:back: LOVE YOU KITTY

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
To my best friend.

Не знам што ми е. Се прашувам додека седам пред мониторот, трагајќи по имиња во кои ти не си. Исчезнуваш? Среќна си? Се надевам не ја правиш истата грешка. Ок, сама си знаеш. Ако те боли, кажи ми, донеси ги солзите. Ако те радува подели ја насмевката. Постојат луѓе кои веруваат во тебе... Кои знаат дека ќе успееш... Кои те сакаат... Знај дека секогаш ќе бидат покрај тебе без оглед на се`.
Phoenix

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Епа ќе ти кажам само гони се..Ако се навредуваш од вистината тоа си е твоја работа...Не си ни прв ни последен на светов барем не за мене...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Е сега стварно ме разочара... Готово. Крај!

Symbolic Art

Метал Џумбушлија!
Член од
28 јануари 2007
Мислења
192
Поени од реакции
23
Официјално те унапредуем од маче во пантер. Си заслужи.

E

`EsCaPe`

Гостин
Колку сакам сеа да си до мене..да те гушкам..уффффф.

Вчера кога дојдов дома ми беше тешко..почнуваш да ми фалиш у истиот момент кога се враќам дома..

Те Сакам многу, ако ме нервираш често :smir:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Е сега стварно ме разочара... Готово. Крај!

Повторувам, болдирам, шепнувам, извикувам, завршувам.

Не, ти не знаеш што ми треба.
Не, можеби знаеш ама намерно не ми го даваш.
Или не, најверојатно не ти е ни гајле за некакво си мало мое патетично требање на нешто.
Нејсе, нема што да те обвинувам, сепак те почитувам како уметник, како другар, како скапоцена искра, како личност која си ги знае капацитетите.
Но не и како добар човек.
На нашето прекрасно дружење, му дојде крајот.
Знам дека наскоро ноќе од осаменост ќе се гребам, но сеуште додека ми е топла одлуката, баш и сум среќна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom