Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
Те Сакам многу ..ама знаеш како е ..љубовта не е доволна..
Или не знаеш ?
Ај види среди се малце , затоа што малце ми фали да пукнам.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Ти текнува на минатиот велигден? колку бев несигурна, колку ми беше страв дека се ќе пропадне и нашата врска ќе остане една од многуте кои не успеале..Еве сонце..една година помина од тогаш, сеуште сме заедно.И се надевам ќе останеме.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
првиот Велигден со тебе..најубавиот празник ми го правиш уште поубав!!те сакам:vljubena: :couple:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
првиот Велигден со тебе..најубавиот празник ми го правиш уште поубав!!те сакам:vljubena: :couple:
Една недела од нашата врска една од најубавите недели во мојот живот...фала што ми ја разубави вчерашната вечер и јас ТЕ САКАМ:pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
нема да избрзувам овој пат:back:

Б

БејбиГрл

Гостин
Сега сум сигурна дека ме сакаш....те сакам и јас....ама повеќе:back:
Незнаеш,стварно незнаеш колку ми недостасуваш...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Те сакам повеќе отколку мислев дека можам да си дозволам...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Добро бе мило... како неможеш да сфатиш дека не те лажам.. мислиш дека јас нејќам да те видам...?
НЕ БЕВ ТАМУ... како да ти објаснам... да сум била ти ќе беше првиот што ќе знаеше... а вака само ме нервираш... извини за се што ти реков али заслужи... и даље те сакам али кретен си и и диот.. јас тоа не сум крива​

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Тука си. Сега можам да кулирам.:love:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
И повторно пак почнав да мислам на тебе...Ова не е можно... :lud:

R

reactive89

Гостин
Знам,реков нема веќе...ама се деси пак...сфати ме,како тебе би ти било така да те остават?!-Да заминеш без збор...без ништо...a договор беше друго... на крај краева, зборевме оти имаме цела вечер... цела вечер се само 15 мин?! нема везе... изглеа ја сум тој што пак треба да се извини, а сепак како и да јако го посакувам тоа... и сега валјда знаеш што ќе кажам - што следи... да да...
Извини за се', знам згрешив пак, иако реков оти нема веќе... но едноставно незнаев ни како да се понашам, како да изреагирам на она што вчера го направи...
се надевам оти ова ќе го средиме многу набрзо... зашто едноставно ми требаш... чудно, знам, но тоа е... што да направам...
Литературата и технологијата изглеа ствано некако се софпаднаа...се споија....
Оф леле... само се прашувам дали и кога ќе имаме храброст да го извадиме она што го читаме од нашите очи на собраниска маса...
ај се надевам утре, и те молам, знам оти и ти си лута, но те молам уклучи го телефонот, уклучи го морам да те чујам... мораме да го решиме ова...
аххх... може не сум кажал или покажал доволно дека ми требаш и дека стварно имам нешто кон тебе...
сепак ќе видиме... ќе видиме кои ќе се одлуките...
Имај убав неделен ден...:back:

п.с. само сакам да знаеш оти вчера имав во план да ти го поставам прашањето! :nesum:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мило вчера си поминав преубаво:goggles:.како што ми рече и ти, и јас велам дека секој поминат миг со тебе прави се` повеќе да те сакам.вчера како и секој претходен ден со тебе ми беше преубаво, обожавам кога ме гушкаш:couple: ТЕ САКАМ:vljubena:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom