Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
Сакам да ти кажам дека сум збунета и дека чувствата ми се измешани..Можеби е само период и ќе помине..Те Сакам и ми значиш многу ..ама има нешто што ми смета , што ме буни ..не знам ни јас што е ..Извини..
Искрено се надевам дека ќе биде подобро ..

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Сонц, најубаво си поминав вчера. Многу убаво знаеш да ме расположиш. Добро де, не дека не бев расположена ама сепак... ти си посебен фактор... кхм... нагласувам... ФАКТОР! :pos2: If u know what I mean...

Еј, и фала ти што без да знаеш, малку по малку ми ја преосмислуваш теоријата за љубовта и за мене во врска со љубовта. Баш си погодна промена!

И таќе, ајде во живо ќе ти го кажам другото. Тука и онака нема да го прочиташ. Уствари, нема ни да ти кажам. Сам ќе сфатиш, барем ако си паметен ко што викаш. :pos2:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
...and I need you now tonight
and I need you more than ever
and if you only hold me tight
we'll be holding on forever...

Ми недостигаш :kesa:
Криза. Ќе помине се надевам :uvo:

Член од
16 август 2007
Мислења
96
Поени од реакции
15
sakam da ti kazam deka postoi nesto poradi koe ne mozam da te ostavam i poradi koe sakam da te ostavam.zbunetost me doveduva do ludilo...ova nee patot koj go zamisliv a sega talkam po nego,ova nee covekot koj go barav a sega ne mozam da se priberam bez nego,ova ne sum vernata jas- koja ne izneveruvase a sega toa go pravam bez trovce sram...kako mozev ej...kako mozev...se kolnam vo vernost a pred 30min bev so drug...i veruvaj
celo vreme te zamisluvav tebe...dali e toa vozmozno...i dali e normalno...dibidus sum pijana...abe kapka sum storena so da ti kazam...i si vikam kajganata mie spas...sega ke vlezam na forum i ke pisam do nemajkade ke se iskazam kako o vie da citate so pisuvala edna pijanica neli...?ama jas sum taa so ne mozam da zaspijam oti mi tezi na sovseta veke 9 neverstva vo 12 meseci...veke milion razagovori a nitu edno podobruvanje...zlato ZOSTO NE ME OSTAVIS?NAJDI SI NEKOJA ZA TEBE...JAS NE SUM ZLATO ZA TEBE!A TI SAKASE JAS DA GO NOSAM TVOETO PREZIME ... :)cncncncnc koja kucka sum!

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
фала ти што ме разбуди! сеа цел ден ќе бидам нерасположена! од друга страна пак..убаво е да те слушнам и така да ми почне денот...сепак сакам да те видам.одма!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ти правиш да се чувствувам среќно, исполнето...Не знаеш колку му се заблагодарувам на животот што имав прилика да те запознаам.Ми го промени животот...
Не тагувам веќе што физички не си покрај мене зашто во срцето секогаш ќе бидеш, од таму никој не може да те избрише...Таму си само мој...
Те сакам, знаеш...:back:

E

`EsCaPe`

Гостин
Јас постојам , знаеш??

Уствари , НАЈСЕРИОЗНО кажувам сеа ..нешто не ми дозволува да се нервирам за тоа..Сто пати едно исто да зборам , и нон-стоп да добивам некој ГЛУПИ одговори , епа не можам веќе ..Како сакаш прави , како ти одговара ..
Мразам кога некој ме зема здраво за готово ..
Ама твој проблем ипак..Ќе си сфатиш..

И шо сеа , пак не ти чини периодот ??:uvo:
Хаха , абе ајде!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Raining...... Sitting on my on, picking up the words that are in my mind, marching like ants.... I see many of them but... How can I say this... I don`t know... You were my love, my dream, a feeling I was hoping for....
No longer.... The table has turned. There is no one else in this game but you and me. I know there were tough times, happy ones, teary ones... But it has to stop... So I`m not saying I like to do this, but I think it is the best choice we have now... If someday we meet each other again, we will laugh about the good things only. The sad memories will fade along with this one... I hope so... I know you`ll find your way of getting things better. Don`t worry about me, I will survive. I had a life before - hadn`t I?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
U krvi imam te dovolno za zauvjek, ko da e zadnji put nocas ljubi me... mwa mwa mwa

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека....преубаво си поминав денеска со тебе:back:ТЕ САКАМ:pirat:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
"" Ne znas ti kako e imati pa nemati
"" Ne znas ti kako e ljubiti pa gubiti
"" Ne znas ti kako e normalan biti pa poludeti
"" Ne znas ti i nikad neces saznati
"" Ne znas ti kako e normalan biti pa poludeti
"" Ne znas ti a sve tog zbog ljubavi ....

"" Ne znas ti kako e kad te drze navike
"" Ne znas ti kad srce broi samo oziljke
"" Ne znas ti kad se ne uzvrati ljubav kako zaboli ...

"" NE ZNASSSSS TI KAD SE NE UZVRATI LJUBAV KAKO ZABOLI ...
"" NE ZNAS TI KAKO E NORMALAN BITI PA POLUDETI ....

:pos2::pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Од што помина брзо и овој месец, човек да заборави дека денес е 22 :hehe:

Те љубам милооооооооооооооооу!
И најубоо ми е со тебе ( со другите не ми е толку :pos: ).

Нека ни е среќна 17месечнината:nazdravuvaat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom