Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
Е 7 месеци денеска ..Ама чекај сеа..Идеме уште или не ?
Леле бе еј , тооолку сум збунета , а ич не помагаш..
Колку работи сакам да ти кажам ..Ама изгледа не вреди..Нели ?

МРШ !!!!!!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Незнам дали пак во животов некој ќе направи да се почувствувам толку сакана како што ти правеше додека бевме заедно, а правиш и понатака.
Мило ми е што се трудиш да го вратиш она што беше..
Се надевам ќе успееш..
Но пред се се надевам ќе те сакам пак како што те сакав некогаш ако не и повеќе.. Сепак ми значиш неизмерно многу. Верувај дека е за твое добро.. Кога ќе се оладат работите едно е решението било трајно, било привремено.. Повеќе ќе те болеше се да знаеше, а да бевме и понатака заедно. Несакам да те повредам.. Знам дека не сфаќаш ама сепак за твое добро е. И промените што се потребни да се вратат некои работи се за твое добро..
Сепак, ми фалиш..
Ги памтиш порачињата од вчера?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ова е последен пост за тебе, барем се што е поврзано со емоции...

Последен поздрав со песнава:

Knew the sign wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And now I feel like a fool
...
Catch myself from despair
I could drown if I stay here
Keeping busy every day
I know I will be okay

But I was so confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn't see
We were never meant to be

So much hurt, so much pain
Takes a while to regain
what is lost inside

And I hope that in time
you'll be out of my mind
I'll be over you

But now I'm So confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn't see
We were never meant to be

Out of reach, so far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There's a life out there for me

Сега е на ред и јас да продолжам понатаму.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сонценце, не верував дека можам повторно да бидам среќна, ама не сум била во право.ти благодарам што иако сме кратко време заедно успеа да ми го свртиш светот за 360 степени и да ми го разубавиш животот.
те сакам:goggles: :couple:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Си легнувам.

Ќе ти пишам коа ќе се разбудам, за 2-3 месеци, а може ни тогаш. :pipi:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Ги памтам порачината од вчера и ми значат премногу,многу повеќе од што можиш да замислиш....Те сакам и сакам да те вратам оти ништо на светов не ми значи толку колку што ми значиш ТИ...Промените се за мое добро и ФАЛА што се трудиш толку мн после се.Се надевам дека работите одат на подобро и здравје и на најдоброто.Сега сети се ти на порачето што ти го пуштив за Добра Ноќ. :back:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
И 5 ги направивме, не ги ни сетив... ТЕ САКАМ :wub: :back:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
И во рајот удираат громови. Можеби едноставно несакам да се соочам со реалноста. знаеш не е доволно да се сакаме. Ако продолжиме вака нема да функционираме уште долго. Јас немав веќе ништо,празна сум, дадов се.А ти? си го прчиш и си живееш по твое. Не ти е толкава чергата злато не ти е.Ме тераш да мислам на најлошото, да се разделиме.Те сакам премногу те сакам.И знам дека не би опстанала без тебе. Би паднала во некоја темна тупка,ќе се самосожалувам, ќе бидам осамена..немам никој освен тебе,и ти тоа го знаеш.Но неможам да се борам веќе, едноставно немам сили. Газам по себе, и како да тоа не е доста, газиш и ти по мене.Колку пати сакав да ти кажам те мразам оди си, но неможам. Ќе те излажам.Зашто не е како порано?! Безвредно е да плачам, нема да сменам ништо, сепак солзите ми се тркалаат на самата помисла дека нема да бидеме заедно. Но што неиде неиде, неможеме со сила. Едно знам: ние ќе останеме двајца кои се сакаат но не се заедно...зашто точно ни јас незнам.
Прости ми ако сум згрешила јас и ако сум придонела да се смениш толку.Прости ми несакав..
Те преколнувам направи нешто,несакам да останам без тебе...!!!!!!

E

`EsCaPe`

Гостин
Не те гледав неколку дена и мислев дека ..ај нема врска знам ја што си мислев..И прееска кога те видов сфатив дека погрешно сум мислела..Затоа и се расплакав..Среееќа не ме виде:)
Те Сакам еј :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Паа конечно после толку време ќе те видам... јееееееееееее едвај чекам да дојдеш..................... тек тогаш ќе видиш колку те сакаааааааааааааам :D

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Леле, леле сама ќе бидам дома! :zlo: Ухухууу колку сакам кога сум сама дома... со тебе! :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека....скоро една недела одкога сме заедно и супер ни оди според мене да те потсетам ТЕ САКАМ:pipi: :pirat:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Cannot find server...:toe:
(никаква метафора нема,само воа ми го пишуеше коа пробав да отворам една страна.Значи толку многу моментално иам врска со љубовта,шо единствено шо можам да напишам е cannot find server).Bullshit.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Срценце, можно ли е судбината пак да ги спои нашите патишта? Се мислев дека е готово, дека ќе се разминеме...но пак одиме во иста насока...можно ли е? Ис ит мент то би? Ват ду ју тинк? :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom