Знам,реков нема веќе...ама се деси пак...сфати ме,како тебе би ти било така да те остават?!-Да заминеш без збор...без ништо...a договор беше друго... на крај краева, зборевме оти имаме цела вечер... цела вечер се само 15 мин?! нема везе... изглеа ја сум тој што пак треба да се извини, а сепак како и да јако го посакувам тоа... и сега валјда знаеш што ќе кажам - што следи... да да...
Извини за се', знам згрешив пак, иако реков оти нема веќе... но едноставно незнаев ни како да се понашам, како да изреагирам на она што вчера го направи...
се надевам оти ова ќе го средиме многу набрзо... зашто едноставно ми требаш... чудно, знам, но тоа е... што да направам...
Литературата и технологијата изглеа ствано некако се софпаднаа...се споија....
Оф леле... само се прашувам дали и кога ќе имаме храброст да го извадиме она што го читаме од нашите очи на собраниска маса...
ај се надевам утре, и те молам, знам оти и ти си лута, но те молам уклучи го телефонот, уклучи го морам да те чујам... мораме да го решиме ова...
аххх... може не сум кажал или покажал доволно дека ми требаш и дека стварно имам нешто кон тебе...
сепак ќе видиме... ќе видиме кои ќе се одлуките...
Имај убав неделен ден...:back:
п.с. само сакам да знаеш оти вчера имав во план да ти го поставам прашањето! :nesum: