Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Како мозаик. Од далеку, на прв поглед се` е совршено, се` е целина, се` се поклопува и предизвикува дури и восхит кај ''гледачите''... ама од блиску толку мали работи, ситници во различни бои, чувства, мисли, еден куп нешта што баш и не можам да ги искажам, нема ни на кого, заради сечие добро...

Љубовта е заебана. А истотака и она што полека и несигурно преминува во љубов (како и да се нарекува?!).

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Sonce zar ne gledas deka me povreduvas,zar nisto ne ti znacat solzite sto gi placam za tebe?Zar prestanav da ti znacam i da me sakas?
Znaes deka nemozam bez tebe...sakam da te vidam za da te guskam i baknuvam da ti kazuvam deka te sakam i deka mi znaecis prenoogu go sakam toa no premnogu i mi e zal sto toa e samo edna neostvarliva zelba....barem za sega

E

`EsCaPe`

Гостин
Не мора да пишеш ..
Ништо не мора да правиш ..само уживај ..

И да , немој да мислиш дека јас ќе се замарам.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Знаеш во последно време многу ми се имаш променето..
Одбивен си ми!! Го сакам назад моето колаче! Несакам незаинтересиран идиот!!!
Ако продолжиш вака за брзо време ќе те пуштам да уживаш во животот без мене... :(
А те сакам срценце! :(

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Муце... решив... со тоа што отидоа у пичке си материне сите слики си помислив дека е тоа порака од компијутерот да те баталам... ваљда и нему му е преку кулер од нашите оправања криви дрини... сакам да кажамм расправања.. може те сакам ама што е битно ко јас на север ти на југ ( дословно речено )
вртам нов лист без тебе... најсерозно... ќе се обидам па што ќе биде... те што е пишано ќе биде

гуш
и збогум​

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
зашто понекогаш мораш да бидеш таков арогантен, тврдоглав, егоистичен, смотан ? зашто не речеш еднаш “чекај доста мрчам нека и биде така како што сака“ мора ли секогаш да наоѓаш мани...не ми доаѓај додека не се вратиш во нормала. Те нејќу ваков..:baeh:

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Жал ми е што сношти не сфати дека единствената причина за циркузантското карање беше.......тоа што сакав да ме гушнеш....ама те сакам и простувам...

E

`EsCaPe`

Гостин
Не морам сега да почнувам на таа тема , ама сакам .. Боље бе , ќе си кажам што мислам ..Баш ме интересира како ќе се извадиш ..Дека ми е страв , ми е признавам , секако дека ќе ми биде , ми значиш , те сакам ... Ама и јас имам чувства и не можам повеќе , ме боли..
Иако не сфаќаш ..

Мрш сеа..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Океј, ко нејќиш, немат, ама ко ќе сакаш, пак ќе немат, оукеј?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Од тебе барам оган, да летам не да одам!:angel:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сакам било кој,на кој му е стало до мене - да биде моментално покрај мене, да ме гушне, да ми рече дека се е во ред и дека јас само си замислувам глупости и дека за џабе паничам и да ме натера да престанам да липам.

И се надевам дека ова е само еден кошмар.

Страв ми е, а јас сум сосема сама и немам никој. Кога највеќе ми е тоа потребно.:(:cry::cry:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Во моментов ја слушам нашата песна Berlin - Take my breath away!
24. 08. 2007 Се сеќаваш ли на таа ноќ?
Помина толку време,а чувствата се исти, поголеми, ти си сеуште до мене и единствено што посакувам е така и да остане.
На моменти сакав да се тргнам од тебе, да те оставам и сама да си го продолжам животот. Но, веднаш се враќав во реалноста и знам дека вака ми е поубаво, со тебе крај мене.
Не влагај на моменти во филмови, знаеш дека не можеш без мене, себе си лажи си се, мене не:nenene:

П.С. И да, ќе заборавев.
Среќна 14 месечнина (или 12 мејби), како сакаш.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
сакав да ти кажам дека си безобразен што ме научи да спијам најмирно со тебе, и еве ме пак сама, неможам да склопам очи..а ти ? зар не ти фалам ...дојди...барем јави ми се...ми фалиш...тешко ми е

R

reactive89

Гостин
Како ли да те отсакам, како ??!!

:(
И јас се прашувам истото, аман веќе скоро 2 години поминаа, а јас сеуште тебе те чувствувам како да си тука, како ме галиш, како ме сакаш... како да беше сето тоа вчера:nesum: незнам како да постапам, и што треба да направам за да намалам со тоа или пак пак да те придобијам и да продолжиме понатаму... ама второто ќе е тешко... можеби само живеам во минатото кое ми е сегашност и иднина, или пак стварно си оставила голема трага во срцево мое...:nesum:
аххх... и ден денес да се појавиш пред мене, да ме погледнеш нежно и со поглед да бараш да ти кажам се што сакам да ти кажам/ искажам, јас само ќе речам оти до ден денес те сакам и дека ја имам истата таа љубов која ја делев со тебе тогаш... :nesum: али ајде, нека не летам многу, нема да се деси тоа... како и да е... дај боже да знаеш кој се крие позади овој ник и да го прочиташ овој пост, па да се запрашаш малку, што е целава работа... кога зборувам со тебе, едноставно неможам ништо да искажам, па затоа го молам бога да го прочиташ ова... како и да е... до ден денес остана во мене... :nesum:
Не сум ни те видел од многу одамна, а немаш појма колку само го посакувам тоа :nesum:
оф леле... залетав и јас... премногу залетав... простете луѓе, но ова го држев во мене веќе 2 години, знам замарам, ама морав... :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom