Чистота, аххх, колку сум само среќна што таа скриена љубопитна чистота ја излеваш само пред мене, кој го ебе светот, они нека си го задржат останатото ѓубре што го произведуваш.
Не се секирај, се е вред!!! Стори го тоа ради мене - да не се секираш многу!!! Те молам ради мене!!! Смири се, се е вред!!!
Мило ми е што ете вечер беше прекрасно зборувањето наше!!! Ти БЛАГОДАРАМ!!!
И прости за она вчера.... причина, знаеш, ти кажав на крај....последниот разговор т.е. последната тема.... :smir::back:
milo mi bese so te vidov iako bese na kratko....a za tie zborovite....hmmm,ke se potrudam da veruvam deka ne bile kazani od tvoja usta.......
p.s.glej da se vratis utre ne e bitno koe vreme ke bide,samo da se javis da go dopraime muabetot i da vidime sto i kako ponataka....:back:
Земи ги зелените цветови од сивите полјани,
побрзај да им ја смениш бојата,
изиграј ги сетилата,
молчи,
зборувај,
не е битно зеленилото,
не е битно синилото,
само ружата е.
2. Имаш ли ти поим како е да броиш минути до последното гледање со некој? Немаш. И врска немаш што ми правиш со ова.
Не очекувај да се појавам, нема да можам. Не дека сум зафатена, ама нема да можам. Ни телефони, ни мсн - ови, ништо не те заменува. Нема да е исто. Не знам како даље... Ама секогаш ќе те сакам, каде и да си. Ако некогаш мислиш да се вратиш... Тука сум.
Вчера вечерта ми беше прекрасна...се би на правила да ја вратам или да се повори пак!
Цел ден сум насмеана поради тебе и неможам да те извадам од глава!!!! Сакам вечер пак да се видиме и се надевам дека ќе се видиме....:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.