Sakam da ti kazam deka te sakam, i deka sakam da se smirime, i deka spremna sum na se, i sakam da ni uspee vrskata, i sakam da ni e kako porano, i sakam cel zivot da bidam so tebe, zaso znam deka nikoj drug nema da sakam kako tebe, i nikogas nema da te zaboravam, bez razlika sto i da e.... I deka mnogu te sakam, duri premnogu..... Ama go istoto i od tebe... Ne mi e jasno zasto nemozes da go sfatis toa.... Znam deka me sakas, ama osekam deka ima nesto sto te sprecuva da me sakas so celo srce.... Dali se plasis, si ostavas rezerva nekoja za da ne te povredam, ili si gordeliv pa ne gi iskazuvas site emocii.... A zasto? Zasto koga znaes deka te sakam.... I sakam da znam sekogas kako se osekam, ako te povredam so nesto, daj mi do znaenje, a ne samo da si kutis i ja da se mislam dali toa te zabolelo ili ne.... Nemoras nisto da kries pred mene... Nema da ti se smeam ili neso sl.... Samo mi treba da znam... Ne sakam da kries koga si povreden i da se prais deka k** te boli.... I ako me sakas, te molam nemoj taka da zboris, ako e zaebancija kazi ednas, dva pati, tri pati..... Ama ne poise zaso nemozam veke da razlikuvam koga se zaebavas koga ne..... Zatoa ti se nalutiv.... Da mi kazese prethodno deka se zaebavas nemase da bidam luta.... Ti si si kriv, ama ne go sfakas toa..... I toa so sum stanala malce ljubomorna e poradi toa so mnogu te sakam, i nejkam pak da te izgubam, sakam ovoj pat da bide podobro od minatiot.... Ama ke moras da se potrudis, mozebi ke ti bide tesko, ama imam strplenje, ako mozev da te trpam 2 godini ke mozam use malku, ama mi treba da znam dali bi go napravil toa za da ni uspee vrskata? Dali se spremen? Se nadevam da.....